Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Липень » 26
 Прочитала у попередньому номері районки  матеріал «Жайвір» вдруге завітав, але не співав» й, оскільки частина фактів автором статті М.Коханом, на мою думку, було перекручено, вирішила викласти власну точку зору з цього приводу. Так, не зважаючи на дві дати проведення концерту, «Жайвір» завітав до Носівки лише один раз -- двічі приїздили лише його керівники. Вперше концерт відмінили після того, як його керівник М.Литвиненка було повідомлено про те, що попередньо жоден квиток на нього не було продано. Друга невідповідність, це те, що концерт не був безкоштовним -- вартість квитків для дорослих становила відповідно 15 та 20 гривень, для ветеранів домовилися знизити до 12-15 гривень.  Я особисто попереджала Миколу Артемовича про тк, що на жаль, носівчани (й читачі райони це й самі добре знають) не надто охоче відвідують концерти, навіть безкоштовн ... Читати далі »
Просмотров: 566 | Добавил: Адмін | Дата: 26.07.2010 | Комментарии (0)

 Літо в зеніті. Нинішнє ж особливо щедре на сонце та тепло -- який ще кращий подарунок школярам для їх п’ятої відпочинкової чверті. Загоряти, купатися в річці, донесхочу ласувати плодами та ягодами, просто відпочивати -- що може бути прекрасніше. Хфба що відпочинок біля моря чи в горах?! Втім,  за першу половину літа в районі вже оздоровилося 1162 школярики. З них  980 -- у пришкільних таборах, на оздоровлення в яких свого часу було виділено більше 170 тисяч гривень. У 25 дітей-сиріт, 11 дітей з особливими потребами, 242 дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей та 127 дітей, які перебувають на диспансерному обліку, а також 290 талановитих, обдарованих та 252 дитини, батьки яких працюють у сфері агропромислового комплексу та соціальній сфері села була можливість  пройти курс процедур, оздоровитися та просто відпоч ... Читати далі »
Просмотров: 540 | Добавил: Адмін | Дата: 26.07.2010 | Комментарии (0)

З початку року наша область у жертву Нептуну принесла 58 людських життів, серед них є і діти.
Сумна статистика свідчить, що основними причинами загибелі людей на водойм?-є необережність, порушення правил поведінки на воді, купання у нетверезому стані. Ді гинуть, як правило, через безконтрольність з боку дорослих.
Першою умовою безпечного відпочинку на воді є вміння плавати. Навчитися цьому потрібно кожному - від малого до великого.
Людина, яка добре плаває, поводить себе на воді спокійно, впевнено, і в будь-який момент може надати допомогу товаришу, якщо той потрапив у біду. Але навіть добрі плавці мають бут ... Читати далі »
Просмотров: 602 | Добавил: Адмін | Дата: 26.07.2010 | Комментарии (0)

У юриспруденції є дуже мудрий та точний вислів про те, що незнання законів не звільняє людину від відповідальності. Так і хочеться додати: а їх досконале знання може не лише виправдати людину в очах громадськості чи своїх рідних, знайомих, друзів, а ще й зберегти декому купу грошей. Тих, що за інших обставин пішли б на сплату штрафних санкцій. Принаймні, водії, котрі позовними заявами свої «транспортні» права вирішили відстоювати у суді, саме так і кажуть. Бо вже переконалися в цьому на власному досвіді, виявивши свою незгоду з інспекторами дорожно-патрульної служби у питанні складення протоколів про порушення ними правил дорожнього руху та пообіцявши зустрітися з ними на судових засіданнях... 
Не факт, що й «сержанти петренки» (йдеться не лише про співробітників Носівського ВДАІ, а переважно про їхніх колег з інш ... Читати далі »
Просмотров: 523 | Добавил: Адмін | Дата: 26.07.2010 | Комментарии (0)

ЗА повідомленнями прес-служби департаменту ДАІ МВС, наразі у відомство надійшло понад 700 пропозицій від регіональних підрозділів Державтоінспекції, міністерств, підприємств, профспілок, громадських організацій автоперевізників, автомобілістів і велосипедистів, а також окремих громадян. Пропозиції стосуються організації проїзду перехресть, велосипедного руху в межах проїжджої частини, застосування освітлювальних приладів, технічного стану транспортних засобів, допуску до керування різними категоріями транспортних засобів, порядку їхньої реєстрації, впровадження нових дорожніх знаків і розмітки. Зрозуміло, що більшість з них, так би мовити, «підтасовується» під європейські стандарти -- з огляду на підготовку до проведення майбутнього футбольного чемпіонату «Євро-2012». Втім, зрозуміло й те, що Чернігівщину, а тим більше нашу Носівщину, якщо цей факт і торкнеться, то хіба ... Читати далі »
Просмотров: 493 | Добавил: Адмін | Дата: 26.07.2010 | Комментарии (0)

Однозначно: власники скутерів також повинні зареєструвати свій транспортний засіб. Про це говорять вже давно, адже щороку в країні стається чимало дорожньо-транспортних пригод за участю саме цих транспортних засобів. Втім, зробити це за всіма правилами поки що не можна з причини досить тривіальної -- на скутери ще немає номерних знаків. Тобто, система реєстрації розроблена, але такий нюанс, як відсутність знаків не дозволяє її втілити. Крім того, щоб керувати скутером, необхідно мати посвідчення водія категорії А1. Поки що автошколи груп не набирають, хоча навчальна програма вже розроблена.
Але якщо ви все-таки придбали скутер і з часом отримаєте посвідчення водія категорії А1, вам обов’язково потрібно буде написати заяву про реєстрацію. При цьому документи, які засвідчують право власності на цей скуте ... Читати далі »
Просмотров: 706 | Добавил: Адмін | Дата: 26.07.2010 | Комментарии (0)

   Коли старість і хвороби стукають у шибки  оселі особливо гостро розуміється, наскільки  важливо відчувати себе не за бортом життя, бути впевненим у тому, що при потребі тебе неодмінно почують і підуть назустріч добрі, небайдужі люди. Переконалася в цьому на власному досвіді, оскільки мешкаю одна і роки та здоров’я давно вже мені не в поміч. Немає й особливих статків -- і нині, коли у більшості односельців уже давно оселі газифіковані, у мене пічне опалення і дрова, а їсти готую на плиті з балонним газом. 
   Втім, і цього для мене достатньо, якби тільки не виникало більших проблем, як ось нещодавно: заходилася готувати їсти аж виявилося балон травить газ. Довелося перебиватися сухим пайком і хтозна скільки б так продовжувалося якби добрі люди по сусідству не зат ... Читати далі »
Просмотров: 482 | Добавил: Адмін | Дата: 26.07.2010 | Комментарии (0)

  У першому півріччі цього року на Носівщині побільшало представників сильної статі: з 147 новонароджених 77 -- хлопчики, хоч недалеко відійшли й дівчатка, їх -- 70. Більшістю новонароджені стали першою та другою дитиною у своїх родинах, проте у 12 сім’ях малюк став третім, у чотирьох -- четвертим, в одній з Червоних Партизан -- п’ятим і навіть вшосте завітав лелека в одну з родин Степових Хуторів. У виборі імен для своїх дітей батьки продовжують залишатися консерваторами, здебільшого віддаючи перевагу звичним Владиславу, Денису, Олександру, Анастасії, Софії, Дарії тощо. Хоча знаходяться й поціновувачі оригінальних імен, зокрема одні батьки дали своєму малюку досить рідкісне ім’я Іса. 
   Скупим перше півріччя 2010 року було на шлюби. На весільний рушничок стали лише 48 пар, з яких 19 -- повторно. ... Читати далі »
Просмотров: 523 | Добавил: Адмін | Дата: 26.07.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024