Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Липень » 13
Просмотров: 567 | Добавил: Адмін | Дата: 13.07.2010 | Комментарии (0)

Кондитерська фабрика "Десна" в районі лишилась чи не єдиним підприємством харчової промисловості. Проте і воно працює упівсили. Із трьох ліній по виготовленню вівсяного печива, пряників і паличок хлібних гріссіні "Смак Італії", продуктивно функціонує вважай, тільки з виробництва вівсяного печива. Його асортимент складає сім різновидів: класичне з ізюмом та кунжутом, що користується найбільшим попитом серед споживачів, та з горіхами, шоколадом, маком і кокосом. Виробництво пряників з подорожчанням цукру стало не рентабельним, а на хлібні палички служба збуту не знаходить замовлень. Тому виживають, вважай, за рахунок печива. Служба збуту розміщена в столиці, а тому замовники далекі від Носівки. Наше печиво смакують по всій Україні -- , а ось носівчани хіба самі приїдуть на фабрику та куплять ящик, два. Переважно вибракованого. Воно тут не залежується і за ціною дешев ... Читати далі »
Просмотров: 1668 | Добавил: Адмін | Дата: 13.07.2010 | Комментарии (0)

  Якщо в ряді інших  регіонів України громовицям, котрі прокотилися небом та пролилися рясним дощем ввечері  напередодні свята Івана Купала, не дуже зраділи, то носівчанам, яких благодатна небесна волога до останнього обминала, вони тільки додали оптимізму. А заодно дали привід ще раз спробувати переконатися у чарівності та непередбачуваності купальської ночі. Саме тому, справившись з вечірніми домашніми ділами, сім’ями та компаніями дружно вони зібралися на березі центрівського ставка біля величезного купальського вогнища. 
  Втім, обрядове вогнище, пострибати через яке згодом була можливість  і в зовсім юних, і в людей старшого віку,  було не єдиним атрибутом цього, без перебільшення, велелюдного свята. Як тісно в ньому переплелися і язичницькі, і християнські корені   ... Читати далі »
Просмотров: 560 | Добавил: Адмін | Дата: 13.07.2010 | Комментарии (0)

Що й казати, по великому рахунку для більшості з нас риболовля -- це не професія. Більше вона схожа на спорт чи хобі. Це якийсь особливий, незвичний стан душі або ж спосіб злитися з природою. Це особливе братерство, яке об’єднує людей різних професій та віку, це азарт та можливість зануритися у роздуми, це безмежна гордість, яку дарує кожному рибалці улов. А ще (й це мені також підкажуть члени місцевого товариства рибалок Валерій Риндя, олег Сеник, Олександр Бохан, Сергій Карасько, Олександр Шульжик, Олег Руденко та ще понад двісті дев’яносто їхніх колег-ентузіастів, котрі ось вже другий рік опікуються міським ставом) це й величезна відповідальність -- за санітарний стан водойми та благоустрій пребережної території, за життя та здоров’я їх мешканців. Причому всі ці люди несуть весь тягар непростих турбот аж ніяк не з примусу чи принуки, а з доброї ... Читати далі »
Просмотров: 572 | Добавил: Адмін | Дата: 13.07.2010 | Комментарии (0)

З початку благодійної акції по збору коштів на пам’ятник афганцям третіми із працівників сільських рад (після Лихачева й Хотинівки) підтримали патріотичну ініціативу сільрадівці із Іржавця, переказавши на благодійний рахунок районної Спілки ветеранів Афганістану 100 гривень. Переказали щойно із власних заощаджень на увічнення пам’яті покоління земляків, обпаленого війною в Афганістані, носівчани Л. Г. Масталярчук та В. М. Нишпор -- відповідно 50 і 100 гривень.
 Своїм меценатством, участю в підтримці багатьох гуманітарних акціях, як і в професійній підприємницькій діяльності, Ліна Іванівна Балаєва завжди з повагою, авторитетом, симпатіями і шаною земляків. Першою з великого числа колег Ліна Іванівна підтримала й збір коштів на пам’ятник воїнам-афганцям. Її особистий внесок від імені своєї родини -- 600 гривень. 500 г ... Читати далі »
Просмотров: 511 | Добавил: Адмін | Дата: 13.07.2010 | Комментарии (0)

16 липня  одна з численних професійних когорт -- бухгалтерська -- відзначає своє професійне свято. Дата цього свята була вибрана не випадково: цього дня в 1999 році було прийнято Закон України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні». Втім, те, що до 2004 року свято відзначалося лише федерацією аудиторів та бухгалтерів України неофіційно, змусило представників влади по-новому поглянути на цих фахівців, усвідомити, що бухгалтерський облік -- це не лише податкова звітність, а й основа для прийняття управлінських рішень. У результаті щоб підкреслити надзвичайно важливу роль професії в сучасному суспільстві та національній економіці, у нашому календарі й з’явилася ця дата. Кажемо -- бухгалтер, і в уяві кожного з нас постає фахівець, якому сповна відповідають такі  важливі професійні та загальнолюдські чесноти, як точність і ... Читати далі »
Просмотров: 514 | Добавил: Адмін | Дата: 13.07.2010 | Комментарии (0)

Дитинство - найважливіший період у житті людини. Саме в цей час вона формується фізично, психічно, інтелектуально, набуваючи усіх необхідних знань, умінь і навичок. Здебільшого, якість дитячих років визначає якість усього подальшого свідомого життя людини.
Для всебічного і гармонійного розвитку особистості, діти повинні зростати в сімейних умовах, в атмосфері щастя, любові й розуміння.
Проте, на жаль, за даними статистики, чисельність дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, зростає.
Згідно чинного законодавства, є такі сімейні формі: влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а саме:
- усиновлення;
- призначення опіки, піклув ... Читати далі »
Просмотров: 524 | Добавил: Адмін | Дата: 13.07.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024