Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Липень » 06
Шляхом кооперації коштів і зусиль споруджується перший у Носівці по вулиці Кобизький шлях і в районі також дитячий майданчик для дозвілля дітей.
Люди не діждались, що це зробить влада бодай у густонаселених мікрорайонах багатоповерхівок. Талановитий педагог-культпрацівник Віктор Ємець ініціював подібне місце для відпочинку дітвори в мікрорайоні цукрозаводу. На жаль, цей почин залишився без підтримки і розповсюдження на інші мікрорайони.
Жителі вулиці Кобизький шлях живуть не менш майбутнім часом, хоч уже наразі малюків на околиці чимало, які забавлятимуться на гірці-ковзанці, в пісочницях, на колисках.
ЗАВТРА НА НАШОМУ ШЛЯХУ - громадська толока. Продовжуватимем-завершуватимемо розпочаті роботи. Запрошуємо мам, татусів, дідусів і бабусь на вп ... Читати далі »
Просмотров: 646 | Добавил: Адмін | Дата: 06.07.2010 | Комментарии (0)

Зауважу відразу, мені, нашому колективу носівських шляховиків, небайдуже, який стан доріг у районі. Будемо справедливими, останнім часом завдяки солідним державним інвестиціям справи в значній мірі поправлено. І все ж у самому райцентрі багато ділянок вимагають ремонту, а відтак і солідних асигнувань. «Носівські вісті» в принципі справедливо б’ють з цього приводу тривогу. На жаль, швидше всього, не знаючи об’єктивно ситуацію, критику адресують райавтодорівцям. Ми від цієї актуальної проблеми не відсторонюємось. Але в певній мірі погодитись не можемо. Адже автодороги в місті за обов’язком обслуговує КП «Носівка-Комунальник» і замовником робіт є міська рада. Райатодор може виконати їх тільки за наявності можливості, тобто фінансування. До речі, ще в пам’ятному минулому комунальники мали достатньо технічних можливостей для догляду доріг міста влітку і взи ... Читати далі »
Просмотров: 547 | Добавил: Адмін | Дата: 06.07.2010 | Комментарии (0)

На Носівщині немає жодного облаштованого місця для відпочинку біля водоймищ
Найбільш корисний відпочинок влітку - це на воді. Але не кожен дбає про безпеку. Навіть той, хто вміє гарно плавати, повинен бути обачним і суворо дотримуватися правил поведінки на воді. Саме через грубе порушення правил з початку поточного року на водних об'єктах Чернігівщини загинула 31 людина, серед них є також і діти. Не став винятком у цій сумній статистиці і наш район, де загинуло 3 особи і щойно юне дівча.
 На території Носівщини визначених місць для купання немає, але все ж таки багато людей їдуть відпочивати до водоймищ у місцях, не відведених для купання.
 Газета «Носівські вісті» неодноразово порушувала цю тему. Але і органи влади на місцях, і громадськіст ... Читати далі »
Просмотров: 722 | Добавил: Адмін | Дата: 06.07.2010 | Комментарии (0)

Непомітним для багатьох минуло 25 червня, в яке святкували працівники митної служби. В цей день також 20 років тому була створена Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів). Вона об’єднала в своїх лавах людей, що віддали частину свого життя виконанню військового обов’язку на території республіки Афганістан. Понад 100 юнаків Носівщини були на тій війні, в гарячих точках на територіях інших держав. Зокрема, з Афгану четверо не повернулось живими.
 Нинішні ветерани Афгану, які об’єдналися в районну Спілку, і сьогодні на передовій. Працюють сумлінно, передають свій бойовий і військовий досвід майбутнім захисникам Вітчизни. Вони - активні учасники сучасних соціально-економічних перетворень. Носівщина щиро вітає воїнів-інтернаціоналістів з ювілейною датою Спілки.
Просмотров: 586 | Добавил: Адмін | Дата: 06.07.2010 | Комментарии (0)

Якось не вийшло цьогоріч у Носівці з проведенням вже традиційного фестивалю з брейк-дансу, який встиг завоювати неабияку популярність серед молодої і не тільки аудиторії. Тому молода команда «Плей Мув», яку тренує організатор і беззмінний лідер першого такого гурту в районі Іван Явний, активно виступає в інших районах, за великим рахунком, не пропускаючи жодного заходу в області, де є можливість показати свою майстерність і повчитися в інших у цьому унікальному і видовищному виді танцю. 
   І минулої суботи двоє із чотирьох учасників команди Євген Голенач та Богдан Омельченко представляли Носівку на обласному конкурсі з брейк-дансу, який вперше відбувся в Прилуках і був приурочений Дню молоді.  Змагання відбулося у «вузькому колі» за участю всього лише п’яти команд -- крім нашої та місцевої коман ... Читати далі »
Просмотров: 997 | Добавил: Адмін | Дата: 06.07.2010 | Комментарии (0)

 У черзі на капітальний ремонт  газова котельня Носівської ЦРЛ    давно вже на одному із перших місць, щозими додаючи працівникам КП «Носівські теплові мережі» турбот та головного болю зі своїм давно віджилим своє і енергетично невигідним обладнанням. Останні три роки котли тут, як говориться, працювали на «останньому диханні», протікаючи і раз-по-раз створюючи аварійні ситуації.  А що покладене на них завдання не другорядної важливості -- обігрівати приміщення медичного закладу, де повсякчас знаходяться люди хворі, яким потрібні комфортні умови для одужання, то відтягувати з вирішенням проблеми вже справді нікуди, навіть враховуючи те, що коштує реконструкція більше двохсот тисяч гривень, які комунальному підприємству не так просто знайти.
 І ось нарешті камінь зрушив з місця. Під ... Читати далі »
Просмотров: 531 | Добавил: Адмін | Дата: 06.07.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024