Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Липень » 6 » ДО ДНЯ МОЛОДІ - ЗМАГАННЯ З БРЕЙК-ДАНСУ
09:35
ДО ДНЯ МОЛОДІ - ЗМАГАННЯ З БРЕЙК-ДАНСУ
Якось не вийшло цьогоріч у Носівці з проведенням вже традиційного фестивалю з брейк-дансу, який встиг завоювати неабияку популярність серед молодої і не тільки аудиторії. Тому молода команда «Плей Мув», яку тренує організатор і беззмінний лідер першого такого гурту в районі Іван Явний, активно виступає в інших районах, за великим рахунком, не пропускаючи жодного заходу в області, де є можливість показати свою майстерність і повчитися в інших у цьому унікальному і видовищному виді танцю. 
   І минулої суботи двоє із чотирьох учасників команди Євген Голенач та Богдан Омельченко представляли Носівку на обласному конкурсі з брейк-дансу, який вперше відбувся в Прилуках і був приурочений Дню молоді.  Змагання відбулося у «вузькому колі» за участю всього лише п’яти команд -- крім нашої та місцевої команд приїхали танцюристи з Чернігова. Але це був саме той випадок, коли кількість не грає ролі, оскільки кожен номер учасників викликав масу емоцій і захоплення глядачів, був по-своєму оригінальним і цікавим. Тому суддям, серед яких був чернігівець Олександр Юр’єв, який є учасником збірної України з брейк-дансу, було справді непросто виділити переможця. Ним у результаті стала команда з Чернігова, а ось друге місце -- заслужено за носівчанами.
    У перервах між виступами конкурсантів гостей свята розважали співаки-репери, які з’їхалися з усіх куточків області, аби підтримати, вважай, колег по цеху, адже реп і брейк-данс -- майже два крила одного напрямку сучасної культури. І те, що наша Носівка вже давно з нею на «ти» -- доводять подібні заходи, де наші танцюристи -- завжди у рядах кращих.
Т. СІРИК.   

         «Носівські вісті» №28(9149)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»


Переглядів: 999 | Додав: Адмін | Теги: змагання, Брейк-данс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024