Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Липень » 01
Як і очікувалося, цьогорічний фестиваль «Дружба-2010», який з кінця 60-х років проводиться у Сеньківці на кордоні трьох слов’янських держав -- України, Білорусі та Росії -- відвідали близько 50 тис. учасників --- делегації від Гомельської та Могильовської областей Білорусі, Брянської та Орловської областей Російської Федерації, а також гості з Києва, Сум, Рівного, Черкас. Побувала на ньому й делегація з нашого району у складі заступника голова РДА Людмили Олексенко, начальників відділів РДА культури та туризму, молоді та спорту Ярина Чухліб та Валентина Омельченко, вчитель Червонопартизанської ЗОШ №4 Наталія Коваленко.
Особливої популярності цей захід набув після відкриття на кордоні тоді ще радянських республік Монументу Дружби в 1975 році. Цього року приймаючою стороною була Україна, а це -- величезна відповідальність, турбо ... Читати далі »
Просмотров: 473 | Добавил: Адмін | Дата: 01.07.2010 | Комментарии (0)

МАЙЖЕ АФЕРА З КРЕДИТОМ
Світ уже давно живе в кредит, тому й злочини в цій сфері -- явище поширене і сьогодні надзвичайно багатолике, адже у погоні за «легкою копійкою» підприємливі громадяни дають повну волю фантазії. Як показує статистика і практика розслідування таких злочинів, найпростіший спосіб провернути махінацію з кредитом -- оформлення його з допомогою поручителів, на яких потім покладається фінансова відповідальність за несплату кредиту. Навіть в нашому районі непоодинокі такі випадки, коли замість неплатоспроможного позичальника змушені платити люди, які за нього поручилися. Й при цьому, попри всі застороги, очевидні чужі уроки на помилках, ця схема продовжує працювати, оскільки завжди знаходяться довірливі знайомі, друзі, родичі, які не хочуть думати, що гроші можуть переважити добрі ст ... Читати далі »
Просмотров: 494 | Добавил: Адмін | Дата: 01.07.2010 | Комментарии (0)

В яких умовах розвивається нині спорт, надто -- дитячий, найкраще знають тренери та їхні вихованці. І попри все, юні спортсмени не полишають занять, щоденно тренуючись, дають справді переможні результати на серйозних змаганнях. 
Лихачівець Дмитро Тонконог -- не перший учень Володимира Спичака, який переведений на навчання до Вищого училища фізичного виховання, що в Броварах. Зараз його спортивною підготовкою опікується досвідчений тренер Валентина Римко. Але саме завдячуючи педагогічному і тренерському хисту першого тренера, 15-річний хлопець достойно виступив на Першості України з легкої атлетики серед ДЮСШ. На змаганнях з метання списа серед сильніших спортсменів України у своїй віковій групі він зайняв ІІ місце, метнувши спис на 54 м 58 см. Це не перша, проте вагома перемога Дмитра, і ще одне переконання, що зробле ... Читати далі »
Просмотров: 515 | Добавил: Адмін | Дата: 01.07.2010 | Комментарии (0)

Шановні земляки! Дорогі друзі!
 Практично фінішувала передплатна кампанія на друге півріччя 2010-го з терміном надходження періодики із 1 липня. І все ж поштовики пішли назустріч всім нам і тим, зокрема, хто з якихось причин не встиг оформити передплату, її термін продовживши до 30 червня включно. Отже, залишилось всього два дні, включаючи вихідні та святкове 28 червня.
 Не встигнувши раніш, не втратьте нагоди залишитися із «Носівськими вістями» до завершення року.
 Залишайтеся з районкою -- газетою нашої земляцької родини, виданням для вас і про вас. Найвірогідніше, що восени обиратимемо місцеві ради, ватажків громад. Попереду -- відповідальний період життя міста й сіл району.
 Будьмо разом!
Просмотров: 464 | Добавил: Адмін | Дата: 01.07.2010 | Комментарии (0)

Урочисто й пам’ятно відзначили свої професійні свята медпрацівники, а вслід за ними й державні службовці.
 Тепло вітали людей в білих халатах голова РДА Іван Пугач та заступник голови районної ради Микола Павленко. Близько тридцятьом медпрацівникам вручені почесні нагороди органів обласної та районної влади, обласного управління охорони здоров’я та адміністрації лікарні. Самодіяльні митці вітали колег піснями.
 ЗЛИВА нагород і квіти, сердечні вітання від перших керівників району І. І. Пугача, О. П. Самокиші не обійшли в професійне свято і багатьох державних службовців, учасників вшанування за професією у залі райдержадміністрації. Від імені колективу вітав колег редактор газети «Носівські вісті» Олексій Нестеренко, висловивши сердечну вд ... Читати далі »
Просмотров: 446 | Добавил: Адмін | Дата: 01.07.2010 | Комментарии (0)

Тільки цифри
  За час, що минув після першого Всеукраїнського перепису населення 2001 р., кількість постійних мешканців області зменшилася на 10,9% і на 1 січня 2010р. складала 1101,2 тис. осіб.
  Серед мешканців області діти та підлітки (0-15 років) складають 13,7% (151,2 тис. осіб). В Україні їх питома вага становить 15,3%. Зменшення кількості дітей та підлітків призводить до того, що малочисельні контингенти вступають у працездатний вік. За останні вісім років кількість населення працездатного віку зменшилася на 5,1% й становила 631,2 тис. осіб (57,3% усього населення).
  На початок 2010 р. в області проживало 318,8 тис. осі ... Читати далі »
Просмотров: 543 | Добавил: Адмін | Дата: 01.07.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024