Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Липень » 6 » РЕКОНСТРУЮЄТЬСЯ КОТЕЛЬНЯ У ЛІКАРНІ
09:32
РЕКОНСТРУЮЄТЬСЯ КОТЕЛЬНЯ У ЛІКАРНІ
 У черзі на капітальний ремонт  газова котельня Носівської ЦРЛ    давно вже на одному із перших місць, щозими додаючи працівникам КП «Носівські теплові мережі» турбот та головного болю зі своїм давно віджилим своє і енергетично невигідним обладнанням. Останні три роки котли тут, як говориться, працювали на «останньому диханні», протікаючи і раз-по-раз створюючи аварійні ситуації.  А що покладене на них завдання не другорядної важливості -- обігрівати приміщення медичного закладу, де повсякчас знаходяться люди хворі, яким потрібні комфортні умови для одужання, то відтягувати з вирішенням проблеми вже справді нікуди, навіть враховуючи те, що коштує реконструкція більше двохсот тисяч гривень, які комунальному підприємству не так просто знайти.
 І ось нарешті камінь зрушив з місця. Під безпосереднім керівництвом головного інженера КП «Носівські теплові мережі» А.П. Шанька майже всі робочі бригади у співпраці з працівниками дочірнього підприємства «Сантехсервіс» взялися за реконструкцію об’єкта. Найперше зняли дах і частково розібрали стіни, аби встановити два чавунні котли потужністю 1000 Квт, які свого часу обігрівали заклади соціальної сфери в Іржавці і деякий час стояли на центральній міській котельні. Відтепер повністю працездатні і на сьогодні найпотужніші у районі котли обігріватимуть ЦРЛ. 
   -- Загалом же, це лише початок робіт, говорить керівник КП К.В. Грудін. -- На котельні буде замінений на сучасний електронний старий і вже застарілий вузол обліку газу, будуть оновлені насоси і решта обладнання. І, звичайно, капітально відремонтується саме приміщення котельні. Усі роботи плануємо завершити вже у жовтні, аби до нового опалювального сезону котельня повноцінно стала до роботи.
   Часу ж до чергового іспиту холодами залишається не так вже й багато, тому у комунальників нині справді гаряча пора. Вислів «готуй сани влітку…» їм знайомий і близький, як нікому. Отож паралельно з головною цьогоріч реконструкцією вже ведуться роботи по заміні на труби попередньої ізоляції теплотраси до лікарні в с. Макіївка. На черзі -- теплотраси до санепідстанції та школи в с.Дослідне. І, як завжди, поточні ремонти на всіх об’єктах.
 Справді є над чим працювати і куди поспішати, адже перший місяць найтеплішої пори року вже позаду. І не за горами осінь, яка неодмінно спитає, наскільки продуктивно його провели.
Т. ДАНІШ.

        «Носівські вісті» №28(9149)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 532 | Додав: Адмін | Теги: реконструкція, лікарня, котельня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024