Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Липень » 6 » Рада душа в рай…
10:09
Рада душа в рай…
Зауважу відразу, мені, нашому колективу носівських шляховиків, небайдуже, який стан доріг у районі. Будемо справедливими, останнім часом завдяки солідним державним інвестиціям справи в значній мірі поправлено. І все ж у самому райцентрі багато ділянок вимагають ремонту, а відтак і солідних асигнувань. «Носівські вісті» в принципі справедливо б’ють з цього приводу тривогу. На жаль, швидше всього, не знаючи об’єктивно ситуацію, критику адресують райавтодорівцям. Ми від цієї актуальної проблеми не відсторонюємось. Але в певній мірі погодитись не можемо. Адже автодороги в місті за обов’язком обслуговує КП «Носівка-Комунальник» і замовником робіт є міська рада. Райатодор може виконати їх тільки за наявності можливості, тобто фінансування. До речі, ще в пам’ятному минулому комунальники мали достатньо технічних можливостей для догляду доріг міста влітку і взимку. Зокрема, ЗІЛ-130, Т-40 з відвалами для очищення снігу, поливально-мийним обладнанням, 2 екскаватори, бульдозер ДТ-75, косарку, грейдер…
Тож коментувати це не мені. У органах влади слід давно задуматися, з яким виробничим арсеналом громада міста пережила не одну зиму, надто минулорічну, з якими зусиллями рятується влітку від бур’янів?!
Досить швидко біжить час, незчуємось, як завіє, замете. І знову аврали, нарікання на непроїжджі шляхи. Можливо, слід подумати тепер, і не тільки -- а й діяти і владі, і комунальникам.
Щодо нашого колективу, то ми виконуємо роботи по обслуговуванню доріг, власником яких є Укравтодор і лише в межах виділених коштів. На жаль, нині наш колектив лишився практично без фінансування. Підтвердженням цьому -- червневий лист із ДП «Чернігівський облавтодор», адресований своїм філіям. В зв’язку з відсутністю фінансування він зобов’язує Тимчасово призупинити виконання робіт на мережі автодоріг. І як би ми не хотіли поремонтувати Вокзальну і інші вулиці міста, зробити це не можемо ніяк, хоч руки в шляховиків і просяться роботи, кожному потрібно заробляти на життя.
Не менше хвилює те, що потрібно готувати господарство й техніку до зими. Та хто безоплатно працюватиме?
Ще раз вдячний газеті і журналістам за небайдужість до проблем упорядкування шляхового господарства, проте прошу бути об’єктивними при цьому.
З повагою - В. КОВАЛЬ, 
начальник філії «Носівський райавтодор».

        «Носівські вісті» №28(9149)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»


Переглядів: 549 | Додав: Адмін | Теги: дорога, Ремонт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024