Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Липень » 26 » МАЄШ СКУТЕР - ЗАРЕЄСТРУЙ
22:18
МАЄШ СКУТЕР - ЗАРЕЄСТРУЙ
Однозначно: власники скутерів також повинні зареєструвати свій транспортний засіб. Про це говорять вже давно, адже щороку в країні стається чимало дорожньо-транспортних пригод за участю саме цих транспортних засобів. Втім, зробити це за всіма правилами поки що не можна з причини досить тривіальної -- на скутери ще немає номерних знаків. Тобто, система реєстрації розроблена, але такий нюанс, як відсутність знаків не дозволяє її втілити. Крім того, щоб керувати скутером, необхідно мати посвідчення водія категорії А1. Поки що автошколи груп не набирають, хоча навчальна програма вже розроблена.
Але якщо ви все-таки придбали скутер і з часом отримаєте посвідчення водія категорії А1, вам обов’язково потрібно буде написати заяву про реєстрацію. При цьому документи, які засвідчують право власності на цей скутер, не обов’язкові. Щоб одержати номерний знак, техпаспорт і свідоцтво про реєстрацію власникові скутера достатньо мати паспорт громадянина, написати заяву та квитанції про сплату послуг -- за довідку про перевірку вашого транспортного засобу за базою «Угон» та довідку експерта про оригінальність номерних знаків вузлів та агрегатів транспортного засобу. Поки що говорять про суму близько в 300 гривень. Втім, конкретної ціни назвати не можна, бо ще нема номерних знаків. Зараз на дорогах (до 1 вересня нинішнього року) ще дозволено їздити на скутерах без перелічених документів. ДАІ, якщо штрафує власників таких транспортних засобів, то лише за порушення правил дорожнього руху або за керування у нетверезому стані.
До речі, реєстрація носівських скутерів здійснюється у Ніжинському МРЕВ. Втім, жоден з них поки що реєстрацію там не проходив…

           «Носівські вісті» №31(9152)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 707 | Додав: Адмін | Теги: скутер, реєстрація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024