Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Липень » 26 » ДОПОМОГЛИ ОПЕРАТИВНО І ПРОФЕСІЙНО
22:14
ДОПОМОГЛИ ОПЕРАТИВНО І ПРОФЕСІЙНО
   Коли старість і хвороби стукають у шибки  оселі особливо гостро розуміється, наскільки  важливо відчувати себе не за бортом життя, бути впевненим у тому, що при потребі тебе неодмінно почують і підуть назустріч добрі, небайдужі люди. Переконалася в цьому на власному досвіді, оскільки мешкаю одна і роки та здоров’я давно вже мені не в поміч. Немає й особливих статків -- і нині, коли у більшості односельців уже давно оселі газифіковані, у мене пічне опалення і дрова, а їсти готую на плиті з балонним газом. 
   Втім, і цього для мене достатньо, якби тільки не виникало більших проблем, як ось нещодавно: заходилася готувати їсти аж виявилося балон травить газ. Довелося перебиватися сухим пайком і хтозна скільки б так продовжувалося якби добрі люди по сусідству не зателефонували в газову службу, бо ж і телефону в мене немає і сил, аби дійти до найближчого апарату. Отож передали сусіди звістку про мою біду керівнику Носівського району з газопостачання та газифікації В.М. Кудіну і він зреагував надзвичайно оперативно. Одразу ж дав доручення майстру М.І. Корінному і вже другодні приїхала бригада і замінила мені балон.
  Комусь здасться дрібниця, однак, той хто живе в подібних умовах, зрозуміє мене. Розділяють мою вдячність до газівників і односельці, оскільки коли газифікувалося село завжди йшли фахівці назустріч людям, працювали на совість -- якісно, швидко, професійно. І за це їм велике спасибі з щирими  побажаннями усього найкращого у родинах і трудових буднях.
Н.ГРЕБЕЛЬНА.
с.Софіївка.

        «Носівські вісті» №31(9152)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 483 | Додав: Адмін | Теги: балон, Газ, допомога | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024