Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Грудень » 19
Просмотров: 525 | Добавил: Адмін | Дата: 19.12.2010 | Комментарии (0)

Наступного понеділка люди в міліцейських погонах відзначатимуть своє професійне свято. І хоч у працівників Державної автомобільної інспекції є ще один день для пошанівку, за великим рахунком нинішній червоний день у календарі для них, як для структурного підрозділу Міністерства внутрішніх справ, також святковий. Шкода, що в більшості своїй ні у водіїв, ні й пішоходів не виникає бажання обсипати скромних лицарів дороги з цієї нагоди квітами. Адже визнаймо: якби їх не було, на дорогах творилося б справжнє беззаконня.. 
 Носівське відділення ДАІ нараховує всього шість співробітників. Разом з начальником, майором міліцій Володимиром БЕЗРУЧКОМ службу несуть старший державтоінспектор, старший лейтенант Вячеслав ФЕДОРЕНКО, інспектор з адмінпокарання, старший лейтенант Сергій КОМАР, інспектор з дізнання, лейтенант Роман ЩЕ ... Читати далі »
Просмотров: 520 | Добавил: Адмін | Дата: 19.12.2010 | Комментарии (0)

 На другому засіданні сесії районної ради шостого скликання суперечливих проблем, вважай, не було. Вів засідання голова районної ради Микола Васюк, Відбувся розгляд низки, в основному, організаційних питань. На його пропозицію було утворено постійні комісії районної ради, затверджено положення про них, їх склад, обрано голів.
 Після вивчення нового Регламенту роботи ради на засіданнях комісій депутати з окремими доповненнями прийняли цей основоположний документ для подальшої своєї роботи. Затим районна рада утвердила Президію, до складу якої увійшли голова районної ради та його заступник, голова райдержадміністрації та голови постійних комісій, а також затвердила положення про Президію районної ради. Депутати внесли деякі зміни в структуру виконавчого апарату районної ради, затвердивши його чисельність у кількості 12 ос ... Читати далі »
Просмотров: 627 | Добавил: Адмін | Дата: 19.12.2010 | Комментарии (0)

Питання подолання безробіття стоїть на порядку сьогодення досить гостро, і ніхто не віднайшов єдиного рецепту його розв’язання. Служба зайнятості відшукує своє місце, місце посередника, котре може принести користь і роботодавцю, і найманому працівнику. Зважаючи на специфічність нашого підприємства та катастрофічну нестачу кваліфікованих робітничих професій зі службою зайнятості нас завжди поєднували міцні партнерські зв’язки. Ось лише з початку нинішнього року у нас пройшли стажування та нині трудяться, отримавши дотаційні місця за рахунок 
за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, працівники п’яти спеціальностей. Це кваліфікований бухгалтер, електромонтер, водії, токар.
У житті, як на довгій ниві, усього трапляє ... Читати далі »
Просмотров: 556 | Добавил: Адмін | Дата: 19.12.2010 | Комментарии (0)

 Проблема забезпечення сільських населених пунктів пожежно-сторожовою охороною потребує якомога швидшого вирішення. На жаль, саме такого невтішного висновку дійшли працівники Носівського районного відділу МНС України після проведених рейдових перевірок об'єктів пожежно-сторожової охорони на селі. З реорганізацією сільськогосподарських підприємств, на балансі яких вони свого часу утримувалися, поступово самоліквідувалися й більшість пожежних команд. Новостворені ж агроформування не виявляють бажання відновлювати цю життєво важливу службу. Так, на сьогодні з чотирнадцяти ПСО в районі залишилося тільки три функціонуючі команди пожежно-сторожової охорони -- у Лихачеві, Хотинівці та Степових Хуторах, котрі нині функціонують лише завдячуючи підтримці місцевих агрофірм. Стосовно решти, то й агроформування і сільські ради фактично ... Читати далі »
Просмотров: 480 | Добавил: Адмін | Дата: 19.12.2010 | Комментарии (0)

Засторогою від служби «104»
11 жовтня 2010 року в Прилуках стався нещасний випадок, пов’язаний із використанням газу в побуті. Продуктами згорання отруїлося двоє людей. Кононенко Т. О., 1937 року народження (загинула) та Кононенко І. А., 1975 року народження перебуває в лікарні.
Біда трапилася через експлуатацію несправної газової плити ПГ-4 «Електа». Крім того, мешканці квартири, нехтуючи вимогами безпеки, використовували газовий прилад не за призначенням -- обігрівали приміщення. При цьому був відсутній притік повітря, оскільки на кухні були встановлені герметичні металопластикові вікна.
Безперечно, в цьому є вина й працівників газового господарства, які не вимогливо здійснювали контроль за експлуатацією газових приладів. І, все ж, гол ... Читати далі »
Просмотров: 474 | Добавил: Адмін | Дата: 19.12.2010 | Комментарии (0)

Минулого вівторка велелюдно було біля другої міської школи -- цукрозаводської, як часто її називають носівчани. Добрий настрій наперекір похмурому грудневому дообіду теплою весняною усмішкою, вважай, на кожному обличчі присутніх цукроварів. Серед них юбачу багатьох знайомих ветеранів, мешканців заводської околиці, а ще більше -- молодих людей. У числі гостей також керівники Асоціації «Укрцукор» із Києва -- М. Ф. Калініченко, Чернігова -- М. І. Шкурко, начальник обласного управління харчової промисловості, наша землячка Г. І. Сич, генеральний директор ПП «Агропрогрес» М. Я. Шумейко, міський голова І. І. Пугач, інші. Їх настрій -- святковий, як і в господарів. Адже нинішнього переробного сезону вже працювало два цукрозаводи в області. У найкращих надіях, що наступного року відродиться ще й Парафіївський -- ведуть розмову із М. В. Забо ... Читати далі »
Просмотров: 654 | Добавил: Адмін | Дата: 19.12.2010 | Комментарии (0)

 Судова система в усі часи залишалася найважливішою ланкою та найяскравішим виразником правової системи держави, метою та завданням якої було забезпечення законності та правопорядку в усіх сферах життєдіяльності суспільства. Від самих його первісних витоків і до сьогоднішніх днів. Пам’ятаєте, в знаменитому «Ярославі Мудрому» незабутнього Івана Кочерги: «Раніш закон, а потім благодать»… Будуючи правову державу, не забуваємо про людину, її життя здоров’я, честь та гідність, недоторканість та безпеку, які в Україні є найвищими соціальними цінностями, котрі можуть бути захищені лише справді незалежним судом, який діє на засадах законності, гласності, рівності всіх учасників судового процесу, змагальності сторін.
 Бути суддею, вершити правосуддя -- професія надзвичайно складна й відповідальна. Однак саме їй присвятив зн ... Читати далі »
Просмотров: 679 | Добавил: Адмін | Дата: 19.12.2010 | Комментарии (0)
















Просмотров: 495 | Добавил: Адмін | Дата: 19.12.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024