Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Грудень » 03
Скільки в людини пам’яті, 
Стільки в ній Людини.
Народне прислів’я.

На жаль, жодна з політичних партій, які брали участь у виборах, не підтримали громадську благодійну акцію по збору коштів на спорудження пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам. Натомість людське доброчинство триває. 300 гривень на благодійний рахунок переказав колектив Носівської АГНКС (керівник Іваненко Олександр Григорович), ще 100 гривень надійшли ві невідомого (будьласка, відгукніться, аби знати, кому адресувати вдячність). Таким чином наразі на благодійному афганському рахунку вже зібрано 29 тисяч 46 гривень 27 копійок. Очевидно, вже настав час визначитися з організаційними турботами, до чого закликаємо і актив ветеран ... Читати далі »
Просмотров: 502 | Добавил: Адмін | Дата: 02.12.2010 | Комментарии (0)

6 грудня-День Збройних Сил України
Авторитет служби у Збройних Силах України, суттєво росте. Число бажаючих приміряти на себе солдатську форму -- також. За словами заступника військового комісара Бобровицько-Носівського об’єднаного районного комісаріату майора В.О.Зуєва цьому є кілька пояснень, продиктованих життям. Передусім після проходження строкової служби є більша ймовірність знайти роботу, якийсь процент обирають це як можливість поєднати приємне з корисним( і здобути навики, які потім в житті знадобляться чоловікам, і перечекати на рік безробіття) проте бажаючих не бракує, особливо з огляду на скорочення Збройних Сил України. Цьогорічний осінній призов на Носівщині завершився успішно. Стали солдатами двадцять призовників, які поповнили війська МВС, сухопутні, військово-повітряні сили та один- роту почесної варти ... Читати далі »
Просмотров: 579 | Добавил: Адмін | Дата: 02.12.2010 | Комментарии (0)

Вже традиційно щороку учні Носівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 – активні учасники  Всеукраїнського екологічного конкурсу  «До чистих джерел». Цьогоріч  роботу було організовано у напрямку     «Відновлення та впорядкування джерел, криниць та інших об’єктів»  в рамках реалізації проекту «Загублена в роках криниця». Метою проекту є формування в учнів дбайливого ставлення до природних багатств України, залучення їх до активної екологічної діяльності, виховання  поваги до криниць, як оберегів народної пам'яті.
До роботи над проектом були залучені члени гуртка «Юний натураліст» (керівник Кратко Л.В.) та 13  волонтерських осередків  юних екологів -- учнів 1-4-х класів, які працювали під керівництвом досвідчених класоводів Кратко Н.В., Буряк Л.І., Сергієнко Н.Ю., Харченко Н.Г., Саливон Ю.Г. ... Читати далі »
Просмотров: 549 | Добавил: Адмін | Дата: 02.12.2010 | Комментарии (0)

Уже 67 років Україна живе із незагойним болем 1932-1933 років. Живе, пам’ятаючи, вже відкривши світові бодай частину правди, яка так довго замовчувалась, нехтуючи дорогою  ціною -- життям майже десяти мільйонів наших співвітчизників. Звичайно, цим їх уже не повернути, не сплатити вічний борг перед невинно замордованими  найстрашнішою із мук, одначе не маємо права не засвоїти цей урок, передаючи від покоління до покоління свічу пам’яті і скорботи. 
   Напередодні Дня пам’яті жертв голодомору Носівщина, як і вся Україна, схилилась у поминальному поклоні біля пам’ятних знаків та місць вічного спочинку загиблих від голоду земляків, аби вкотре осягнути розумом і серцем глибину трагедії, яка, незалежно від того скільки часу минуло, і сьогодні глибоко ятрить почуття й жахає своєю жорстокістю, не притаманною ... Читати далі »
Просмотров: 571 | Добавил: Адмін | Дата: 02.12.2010 | Комментарии (0)

 Конкурси
Три тижні поспіль кімнати районної станції юних техніків перетворилися на  царство золотої осені, увінчаної багряними трояндами, прикрашеної грибами, різноманітними плодами, листям та іншими природними матеріалами. Весь цей час тут була розгорнута  експозиція районної виставки-конкурсу з фітодизайну «Осінні барви», відвідувачі якої мали прекрасну нагоду ознайомитися з експонатами учнів з шістнадцяти  навчальних закладів району. І ось підбито її підсумки. Так, за рішенням компетентного журі    переможцями у своїх вікових категоріях було визнано ученицю другої міської школи Аню Золотар, ученицю НВК «ДНЗ-ЗНЗ» №3 Оксану Жук, вихованок  гуртків СЮТ Марину Картун, Катю Степанюк, Аню Колесник та вихованку  будинку дитячої та юнацької творчості Богдану Буняк. Другі місця посі ... Читати далі »
Просмотров: 1039 | Добавил: Адмін | Дата: 02.12.2010 | Комментарии (0)

Минулої середи відбулася і перша сесія Носівської районної ради, до складу якої цього разу обрано 34 депутати. Відкрив засідання повідомленням про підсумки виборів 31 жовтня ц.р. голова районної територіальної виборчої комісії Анатолій Басенко. Привітавши присутніх з обранням до районної ради, промовець прокоментував розклад політичних сил у районній раді. До неї увійшли представники чотирьох партій -- 18 від Партії регіонів, обраних відповідно 6 в багатомандатному виборчому окрузі та 12 -- в одномандатних мажоритарних округах, за ВО «Батьківщина» -- 11 мандатів (6+5), відповідно 3 і 2 мандатами представлені в районній раді соціалісти та районна організація партії «Фронт Змін», здобутих у змаганнях у багатомандатному окрузі.
 На пропозицію голови комісії депутати обрали тимчасову президію сесії з числа представників трьох по ... Читати далі »
Просмотров: 669 | Добавил: Адмін | Дата: 02.12.2010 | Комментарии (0)

Услід за подією
Професійне свято працівників сільського господарства традиційно є одним з наймасовіших, багатолюдніших, яке збирає у своєму колі не лише самих трудівників полів та ферм, служб, що забезпечують успішну планомірну роботу аграрної галузі, а й усіх, чиє дитинство плекали ніжні й водночас зашкарублі від фермівської чи польової роботи материнські руки, кого міцно вели по життю чи продовжують дбати про добробут та благополуччя своїх дітей батьківські, пропахлі мастилами й обціловані польовими вітрами. Відзначення Дня працівників сільського господарства – це визнання звитяжної хліборобської праці, осанна серцям тих, хто знає справжню ціну нашому селянському хлібові. Ось і нинішнє минулої п’ятниці зібрало у районному будинку культури не лише самих аграріїв та ветеранів сільськогосподарського виробництва, тих, хт ... Читати далі »
Просмотров: 571 | Добавил: Адмін | Дата: 02.12.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024