Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Грудень » 25
Сільське спортивне товариство «Колос» було засноване у далекому 1950 році минулого століття. Створене з метою масового впровадження фізичної культури серед сільського населення та підвищення спортивної майстерності сільських фізкультурників, воно й назву носило в унісон тодішньому часу та його учасникам -- «Колгоспник». Нинішнього року йому виповнилося шістдесят років. Ця чудова подія ознаменувалася в районі проведенням цілого ряду турнірів та змагань по програмі сільських спортивних ігор, приурочених, зокрема, й до святкування Дня працівників сільського господарства. В їх числі були проведені змагання з міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, гирьового спорту, шашок та перетягування канату. В змаганнях взяли участь спортсмени шести команд із Лихачева, Хотинівки, степових Хуторів, Червоних Партизан та двох носівських команд -- із цукрового заводу та агрофірми « ... Читати далі »
Просмотров: 505 | Добавил: Адмін | Дата: 25.12.2010 | Комментарии (0)

Зима -- сезон захворювань на грип. Поширенню хвороби, небезпечної ускладненнями, сприяє послаблений імунітет, перенесення на «ногах», відмова від щеплень. Світ нічого кращого не придумав у боротьбі з важкою недугою, ніж щеплення. Саме завдяки вакцинації не один мільйон людей вбереглись від небезпечної інфекції.
-- Але перед тим, як зробити щеплення, лікар визначає стан хворого. У Носівській ЦРЛ проведена підготовча робота, яка сприяє людям, котрі хочуть застерегтись від грипу. Насамперед, чергова медсестра виміряє тиск і направляє на позачергове обстеження до лікаря. Щеплення роблять у відповідному кабінеті, в окремому -- дітям медсестра Ірина Шуляк. Відповідальна за роботу кабінетів старша медсестра поліклініки Світлана Сизенко. Вакцину можна придбати в аптеці № 99 КП « Ліки України», що поруч. 
Просмотров: 560 | Добавил: Адмін | Дата: 25.12.2010 | Комментарии (0)

Благодійність
Минулої п’ятниці у районному будинку культури відбувся благодійний концерт за участю учасників художньої самодіяльності міських загальноосвітніх шкіл та позашкільних навчальних закладів. Організаторами концерту виступили фахівці районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділів освіти та культури РДА. Головною метою заходу було зібрати якомога більше коштів на лікування зовсім ще маленької дівчинки з багатодітної сім’ї з Лихачева -- Ані Самофалової. Дівчинці ще не виповнилося й трьох років, проте весь цей час вона страждає на вроджений порок серця. Ця хвороба, на жаль, нещодавно вже забрала життя її молодшої сестрички й тепер врятувати життя Анечки можна тільки за допомогою спеціалістів Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова. 
Просмотров: 818 | Добавил: Адмін | Дата: 25.12.2010 | Комментарии (0)

«З відкритим серцем до дитини», таку назву носить ініційована Президентом України Віктором Януковичем акція, приурочена до Дня Святого Миколая. Її гуманна мета- виховання дітей на ідеалах добра, справедливості, посилення уваги суспільства до дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів та дітей з обмеженими можливостями, не залишила осторонь і носівську громаду, зокрема, керівництва районом та містом. Так, напередодні шанованого не лише дітлахами, а й багатьма дорослими свята вшанування Миколая - святого, який став уособленням доброчинності, милосердя, надії на краще життя, а ще - українським прообразом  новорічного Діда Мороза - голова  райдержадміністрації Анатолій Красносільський з подарунками, солодощами та гостинцями побував у прийомних родинах селищенців  Світлани й Анатолія Олійників та  Галини й Василя ... Читати далі »
Просмотров: 898 | Добавил: Адмін | Дата: 25.12.2010 | Комментарии (0)

 Як інформував журналістів на прес-конференції з головами ОДА та обласної ради Володимиром Хоменком та Анатолієм Мельником головний санітарний лікар області Микола Донець, захворюваність на грип та ГРВІ на Чернігівщині на 23 відсотки переступила епідемічний поріг. До критичної межі рівень захворюваності ще не дійшов. Дві третіх хворих -- діти з понад 4 тисяч зареєстрованих. При цьому головний керівник служби, яка відповідає за попередження розповсюдження цього серйозного захворювання, наголосив, що найбільш ефективним у боротьбі з грипом є щеплення, до якого з повагою ставляться в усьому цивілізованому світі. У нас, на жаль, -- з осторогою й недовір’ям. А втім, на Чернігівщині на середину тижня вакциновано понад 15,5 тисячі чоловік. Краще інших сфер здійснюється ця робота в освіті й тому медпрацівники сподіваються, що до початку канікул 25 грудня карантину в ... Читати далі »
Просмотров: 544 | Добавил: Адмін | Дата: 25.12.2010 | Комментарии (0)

Як і в попередні роки, Фонд заздалегідь потурбувався про святкові подарунки діткам під ялинку та про їх гарний настрій. Для дітей застрахованих осіб Козелецького, Бобровицького, Носівського районів вже придбано 8000 дитячих новорічних подарунків на 155440 гривень.
 Сума досить велика, а робота дуже копітка. Регламентується вона Порядком придбання та забезпечення дитячими новорічними подарунками дітей застрахованих осіб за рахунок коштів Фонду. 
 Право на отримання новорічного подарунка має кожна застрахована особа (батько, мати, усиновлювач, опікун/піклувальник) на дитину, якій станом на 1 січня 2011 року не виповнилося 14 років. Отримати його можна тільки за основним місцем роботи, тобто при складанні заявки на подарунки не враховуються діти працюючих на підприємствах су ... Читати далі »
Просмотров: 1543 | Добавил: Адмін | Дата: 25.12.2010 | Комментарии (0)

Місія державної служби зайнятості одночасно важлива й зрозуміла: підтримувати людей, котрі залишилися у непростих життєвих обставинах -- без роботи. За двадцять років своєї діяльності її фахівцями створено цілісну систему соціального захисту населення від безробіття, відпрацьовано механізм ухвалення рішень на засадах соціального партнерства, сформовано структуру кадрового забезпечення та підвищення кваліфікації спеціалістів. Для надання якісних соціальних послуг розроблено та впроваджено сучасні інформаційні технології, зміцнено матеріально-технічну базу. Так, сьогодні вже важко уявити, як би працювала наша служба без Єдиної технології обслуговування незайнятого населення (ЄТОНН) та Єдиної інформаційно-аналітичної системи (ЄІАС). Чудово розширюють уявлення шукачів про підходящу роботу, а роботодавців -- про реальних претендентів на заміщення вільних робочих місць ... Читати далі »
Просмотров: 489 | Добавил: Адмін | Дата: 25.12.2010 | Комментарии (0)

Їх професія нерозривно пов’язана із найважливішим благом цивілізації, без якого сьогодні не уявити жодної сфери суспільства і навіть жодної оселі. Нормальне функціонування і розвиток в усіх, без винятку, аспектах нашого життя, елементарний комфорт у повсякденні, тощо – все починається з використання електроенергії. Свого часу винайшовши її, людство з часом дедалі більше залежить від цього помічника, вже звичного у буднях. Але, використовуючи його щохвилини і щомиті, зазвичай не обтяжуємо себе усвідомленням того, наскільки довгий і складний шлях проходить електроенергія, перш ніж засвітитися в наших оселях вогником затишку, яку відповідальність і навантаження витримують трудівничі руки, що дарують світло.
   Петро Іванович Бабічев до найменших дрібниць знає ... Читати далі »
Просмотров: 476 | Добавил: Адмін | Дата: 25.12.2010 | Комментарии (0)

14 грудня Україна офіційно вшановувала учасників ліквідації аварії на ЧАЕС. Довгих двадцять років героям-ліквідаторам довелося чекати визнання їх подвигу в мирний час. Хоч сумна сторінка історії, здається позаду, проте вона повік із нами, з родинами ліквідаторів, з когорти яких багатьох вже немає. Низку заходів по вшануванню цих мужніх людей здійснено в районі з ініціативи райдержадміністрації, управління праці та соціального захисту населення. Хоч, певна річ, перед ліквідаторами держава ще у великому боргу. Вшанували живих і пом’янули тих, хто відійшов у безмір. Носівські міліціонери відвідали могилу свого колеги Віктора Щербакові, який у перші дні аварії прийняв на себе смертельні промені й передчасно пішов із життя. Вічна йому пам’ять і всім, хто не дожив. І слава живим. Хай шана й повага земляків додає їм снаги в житті.
Просмотров: 574 | Добавил: Адмін | Дата: 25.12.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024