Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Грудень » 11
 На рахунку ветеранської організації райвідділу внутрішніх справ багато повчального, корисного, потрібного. Серцевиною її громадської діяльності є робота з молодими кадрами захисників правопорядку. Цю повчальну і привабливу рису в діяльності ветеранського осередку відразу помітив, очоливши нещодавно колектив, начальник райвідділу Антон Шабельнік і активно підтримав голову ради ветеранів Івана Григоровича Динника, його однодумців-активістів, зустрівшись із корпусом старійшин міліцейської служби в День вшанування ветеранів міліції. 
 Немогли не відзначити активної позиції носівських ветеранів і їх голови очільники ветеранських організацій міліціонерів області та Чернігова Василь Іванович Лук’янець, Павло Семенович Скнар, відповідальний секретар обласної ради ветеранів УМВС України Ірина В’ячеславівна Чугай. Гост ... Читати далі »
Просмотров: 500 | Добавил: Адмін | Дата: 11.12.2010 | Комментарии (0)

Як ви зимуєте?
На виконання доручення Президента України із забезпечення стабільної роботи в осінньо-зимовий період паливно-енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери, комунальної теплоенергетики, задоволення потреб населення в наданні послуг централізованого опалення та гарячого водопостачання в нашому районі діє цілодобова «гаряча» лінія. З питань роботи підприємств паливно-енергетичного комплексу та комунальної теплоенергетики, неналежного реагування на звернення аварійних диспетчерських служб телефонуйте в робочий час із 8.00 до 17.00 за тел. 2-10-37, цілодобово та у вихідні -- 2-14-47.

Просмотров: 516 | Добавил: Адмін | Дата: 11.12.2010 | Комментарии (0)

Адже віднині про це щораз водіям транспортних засобів нагадує рекламний знак, який з’явився нещодавно по Вокзальній, якраз біля станції технічного обслуговування ПП «Гресь». Це, до речі, єдине спеціалізоване підприємство в районі, якому доручено здійснювати техогляд колісного транспорту. І виконується він по-сучасному, із комп’ютерною діагностикою автомобілів На станції також виконуються всі види ремонту, зокрема й електрообладнання, очищення паливної системи тощо. Станція технічного обслуговування надає також послуги медпрацівника та механіка автоперевізникам, рихтує, фарбує, словом, «лікує всі хвороби» транспорту, на замовлення автомобілістів може завезти будь-які запасні деталі, механізми, все необхідне для власників транспорту.

Просмотров: 511 | Добавил: Адмін | Дата: 11.12.2010 | Комментарии (0)

Однією з найважливіших проблем на сучасному ринку праці є проблема працевлаштування молоді. Адже молодь -- це та особлива соціальна категорія, яка має свої специфічні соціальні та психологічні особливості, оскільки тільки переживає період становлення як людини, її зрілості та входження у світ дорослих. Й не просто стати дорослим, а спробувати максимально себе реалізувати. Бути готовим до такого вибору -- це насамперед усвідомлювати, що Вибір майбутньої професії є обов'язковою умовою соціального становлення кожної людини, і від своєчасності і якості вирішення цього питання залежить зміст і повнота подальшого трудового й особистого життя. Складність такого вибору полягає в тому, що приймати відповідне рішення людині доводиться в юному віці (15-17 років), коли немає ні життєвого, ні професійного досвіду. Й тоді на допомогу приходить служба зайнятості. Принципово нов ... Читати далі »
Просмотров: 732 | Добавил: Адмін | Дата: 11.12.2010 | Комментарии (0)

На сесії міської ради
Зважаючи на низку поточних проблем, яких у місті нагромадилося, зокрема, й у зв’язку з організаційно-кадровими змінами у керівному й депутатському складах міської ради та її виконавчого комітету, буквально через кілька днів після першої, організаційної, відбулася й друга сесія міської ради шостого скликання. 
 Першим у розгляді на порядку денного її постало питання обрання постійних комісій з новообраними головами та секретарями. Обговоривши запропоновані кандидатури, депутати внесли деякі зміни щодо якісного складу комісій, запропонувавши з метою більш ефективної діяльності включити до складу комісій депутатів у відповідності до їхнього фахової та професійної спрямованості. Після затвердження регламенту роботи депутати заслухали заступника голови м ... Читати далі »
Просмотров: 502 | Добавил: Адмін | Дата: 11.12.2010 | Комментарии (0)

Втім, спостерігаючи за блискучими очицями-намистинками шиншил, морських свинок, вслухаючись у голосний щебет канарок та папуг, різнокольорове мерехтіння рибок в освітлених акваріумах, так і хочеться замінити це словосполучення на добродушніше та ласкавіше -- дім для пташок та звірів. Принаймні, видно, що гостинна його господиня робить все залежне, аби її зоомагазин для зібраних тут представників екзотичної фауни був справжнім домом -- теплим, затишним та ситним. 
 А між тим за нову для себе справу колишня працівниця системи кооперації Н.В. Шестопалова взялася випадково. З легкої руки сина Віталія, який і порадив Наталії Василівні, котра на той момент перебувала на обліку в районному центрі зайнятості, спробувати відкрити власний бізнес. Довго умовляти не довелося. Адже скільки разів буваючи в Києві у справах, часте ... Читати далі »
Просмотров: 801 | Добавил: Адмін | Дата: 11.12.2010 | Комментарии (0)

Важливим показником авторитету держави є гарантії соціальної захищеності її громадян. Ці гарантії вона реалізує через систему установ та закладів соціальної інфраструктури, які надають соціальні послуги. В цій системі знаходяться і центри соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Так, Носівським ЦСССДМ соціальними послугами охоплено більше двох тисяч осіб з найбільш уразливих та кризових категорій населення району.
 Сім’я є першоосновою суспільства, соціумом, де найбільшою мірою виявляються індивідуальні особливості батьків та їх дітей, формуються мотиви поведінки, закладаються основи розвитку особистості, її самореалізації. Вирішальним фактором для соціалізації родини в суспільстві є держава, яка покладає відповідні функції на нашу службу, наділивши її відповідними повноваженнями для підтримки тих родин, які тимча ... Читати далі »
Просмотров: 538 | Добавил: Адмін | Дата: 11.12.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024