Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Грудень » 11 » ЗАТВЕРДИЛИ КОМІСІЇ, УТОЧНИЛИ БЮДЖЕТ. Й ВИЗНАЧИЛИСЯ З ПРІОРИТЕТАМИ
22:23
ЗАТВЕРДИЛИ КОМІСІЇ, УТОЧНИЛИ БЮДЖЕТ. Й ВИЗНАЧИЛИСЯ З ПРІОРИТЕТАМИ
На сесії міської ради
Зважаючи на низку поточних проблем, яких у місті нагромадилося, зокрема, й у зв’язку з організаційно-кадровими змінами у керівному й депутатському складах міської ради та її виконавчого комітету, буквально через кілька днів після першої, організаційної, відбулася й друга сесія міської ради шостого скликання. 
 Першим у розгляді на порядку денного її постало питання обрання постійних комісій з новообраними головами та секретарями. Обговоривши запропоновані кандидатури, депутати внесли деякі зміни щодо якісного складу комісій, запропонувавши з метою більш ефективної діяльності включити до складу комісій депутатів у відповідності до їхнього фахової та професійної спрямованості. Після затвердження регламенту роботи депутати заслухали заступника голови міської ради з фінансово-економічних питань Валентину Самокишу, яка винесла на розгляд депутатів звіт про виконання міського бюджету поточного року. Так, детально проаналізувавши та співставивши свої фінансові потреби та можливості, депутати затвердили загальний обсяг доходів міського бюджету на поточний рік в сумі 6267672 гривень, видатків -- 6401772 гривні. А також встановили розмір внутрішнього фінансування міського бюджету за рахунок залишку коштів, що склався на початок року по спеціальному фонду в сумі 11600 гривень та по загальному фонду в сумі 22500 гривень. Зокрема, у загальному підсумку в переліку об’єктів, видатки на які будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку, міський голова Іван Пугач назвав придбання паркану та реконструкція системи водопостачання у дошкільному навчальному закладі «Ромашка», реконструкцію системи водопостачання по вулиці Центральній та приміщення міського дитсадка №1 з тим, щоб шляхом створення та відкриття додаткових груп суттєво скоротити «дитячу» чергу. 
На жаль, це далеко не повний перелік першочергових потреб міста, які потребують свого негайного вирішення, наголошував у своєму виступі міський голова. Це й продовження робіт по благоустрою та санітарному очищенню міста, впорядкування пам’яток історії та культури, реконструкція системи тепло- та водопостачання, відновлення вуличного освітлення (що наразі особливо актуально), утримання шкільних автобусів та оплата енергоносіїв закладів соціальної сфери міста тощо. З частиною поставлених завдань вже практично вирішено. Так, можна сподіватися, що вже у недалекому майбутньому в місті з’явиться два новеньких спецавтомобілі для вивезення сміття. Позитивно вирішується питання вуличного освітлення на відрізку від центру міста до залізничного шляхопроводу та «Побідиту». У найближчих перспективних планах діяльності міської ради низка інших невідкладних завдань. Утім, по великому рахунку, їх позитивне вирішення багато в чому вже залишатиметься прерогативою бюджету наступного року та активності нового керівництва міста й депутатів.

«Носівські вісті» №51(9172)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 501 | Додав: Адмін | Теги: Міська рада, сесія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024