Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Грудень » 25 » Новорічні подарунки за рахунок коштів Фонду
18:02
Новорічні подарунки за рахунок коштів Фонду
Як і в попередні роки, Фонд заздалегідь потурбувався про святкові подарунки діткам під ялинку та про їх гарний настрій. Для дітей застрахованих осіб Козелецького, Бобровицького, Носівського районів вже придбано 8000 дитячих новорічних подарунків на 155440 гривень.
 Сума досить велика, а робота дуже копітка. Регламентується вона Порядком придбання та забезпечення дитячими новорічними подарунками дітей застрахованих осіб за рахунок коштів Фонду. 
 Право на отримання новорічного подарунка має кожна застрахована особа (батько, мати, усиновлювач, опікун/піклувальник) на дитину, якій станом на 1 січня 2011 року не виповнилося 14 років. Отримати його можна тільки за основним місцем роботи, тобто при складанні заявки на подарунки не враховуються діти працюючих на підприємствах сумісників.
 Часто виникають питання по забезпеченню подарунками дітей окремих категорій працівників. Так, ті хто працює сезонно, у період роботи мають право на отримання подарунків для своїх дітей. Застраховані особи, які перебувають у відпустці в зв’язку з доглядом за дитиною до досягнення нею трирічного віку, також мають право на отримання подарунків. А ось особи, які перебувають у відпустці без збереження заробітної плати у зв’язку з доглядом за дитиною від трьох до шести років, права на отримання подарунків не мають, оскільки вони не сплачують або на їх користь не сплачуються страхові внески до Фонду.
Подарунки видаються безпосередньо в міжрайонній виконавчій дирекції та її робочих органах за накладною і дорученням відповідно до поданої заявки. А далі вони вручаються безпосередньо на підприємствах, в установах та організаціях. 
Право на отримання подарунків має також фізична особа-суб’єкт підприємницької діяльності, яка є платником єдиного податку чи фізична особа, застрахована на добровільних засадах. Для цього вона має надати особисту заяву та копію свідоцтва про народження дитини в орган Фонду за місцем реєстрації. Подарунок у цьому випадку видається за наказом директора міжрайонної виконавчої дирекції та за накладною при пред’явленні документа, який засвідчує особу.
 До речі, нинішні солодкі подарунки виготовило ЗAT "Виробниче об'єднання "Конті". Цього року наших дітей очікує подарунок в упаковці "Новорічне кошеня" з вітальною листівкою від імені Фонду. Вартість одного подарунка -- 19 гривень 43 копійок. До його складу входить 27 кондитерських виробів, а вага -- 451 грам.
 Користуючись нагодою, хочу побажати дітям та дорослим щасливого Нового року, новорічних див і здійснення всіх мрій!
Валентина ПАДІЙ, 
завідуюча відділом соціальних виплат
Козелецької міжрайонної виконавчої дирекції Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

«Носівські вісті» №55(9176)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 1533 | Додав: Адмін | Теги: фонд, соцстрах, подарунки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024