Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Грудень » 25 » З НАГОДИ ЮВІЛЕЮ ТОВАРИСТВА
19:08
З НАГОДИ ЮВІЛЕЮ ТОВАРИСТВА
Сільське спортивне товариство «Колос» було засноване у далекому 1950 році минулого століття. Створене з метою масового впровадження фізичної культури серед сільського населення та підвищення спортивної майстерності сільських фізкультурників, воно й назву носило в унісон тодішньому часу та його учасникам -- «Колгоспник». Нинішнього року йому виповнилося шістдесят років. Ця чудова подія ознаменувалася в районі проведенням цілого ряду турнірів та змагань по програмі сільських спортивних ігор, приурочених, зокрема, й до святкування Дня працівників сільського господарства. В їх числі були проведені змагання з міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, гирьового спорту, шашок та перетягування канату. В змаганнях взяли участь спортсмени шести команд із Лихачева, Хотинівки, степових Хуторів, Червоних Партизан та двох носівських команд -- із цукрового заводу та агрофірми «Носівка-Агро». В доволі напруженій боротьбі перше загальнокомандне місце вибороли спортсмени агрофірми «носівка-Агро», на другому та третьому місцях відповідно фізкультурно-спортивні колективи агрофірми «Маяк» та цукрового заводу. Переможцям сільських спортивних ігор були вручені почесні кубки та грамоти. 
 Вшановуючи нелегкий звитяжний труд працівників полів та ферм, спеціалістів агропромислової галузі, почесними нагородами були відзначені також і спортсмени-колосівці. Так, грамоту Міністерства сім’ї, молоді та спорту отримав А.М. Касяненко з Дослідної, Грамотами обласної ради ФСТ «Колос» нагороджено голову сільського фізкультурно-спортивного товариства з Лихачева В.Г. Спичака та голову районної організації ФСТ «Колос» В.В. Опришка. Подяки головного управління агропромислового розвитку Чернігівської ОДА отримали голова первинної організації з Червоних Партизан Р.М. Скрипець та електрослюсар цукрового заводу В.І. Хоменко. Крім відзнак, їм було вручено також подарунки.
 Завершальним акордом відзначення дати 60-річчя від часу створення фізкультурно-спортивного товариства «Колос» став імпровізований святковий «вогник», на якому лунали щирі слова вдячності на адресу ветеранів спортивного товариства „Колос”, тренерів і вихованців ДЮСШ, організаторів змагань, лікарів та журналістів — всіх тих, хто опікується і дбає про розвиток спорту на селі. Також присутні ділилися спогадами та думками з приводу покращення та удосконалення спортивної роботи з поглядом у майбутнє.
В. ОПРИШКО,
голова районної організації ФСТ «Колос».

«Носівські вісті» №55(9176)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 507 | Додав: Адмін | Теги: ювілей, спорт, КОЛОС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024