Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Грудень » 19 » ЗАРАДИ БЕЗПЕКИ ЛЮДЕЙ
20:31
ЗАРАДИ БЕЗПЕКИ ЛЮДЕЙ
Наступного понеділка люди в міліцейських погонах відзначатимуть своє професійне свято. І хоч у працівників Державної автомобільної інспекції є ще один день для пошанівку, за великим рахунком нинішній червоний день у календарі для них, як для структурного підрозділу Міністерства внутрішніх справ, також святковий. Шкода, що в більшості своїй ні у водіїв, ні й пішоходів не виникає бажання обсипати скромних лицарів дороги з цієї нагоди квітами. Адже визнаймо: якби їх не було, на дорогах творилося б справжнє беззаконня.. 
 Носівське відділення ДАІ нараховує всього шість співробітників. Разом з начальником, майором міліцій Володимиром БЕЗРУЧКОМ службу несуть старший державтоінспектор, старший лейтенант Вячеслав ФЕДОРЕНКО, інспектор з адмінпокарання, старший лейтенант Сергій КОМАР, інспектор з дізнання, лейтенант Роман ЩЕРБАКОВ та інспектори дорожно-патрульної служби, сержанти Роман ЗАВІРАЛОВ та Сергій РЕЗВІН. 
Поставити надійний заслін усіляким проявам недисциплінованості, порушенням закону з боку учасників руху, зміцненню порядку на дорогах, забезпечення безпеки та сприяння ефективності використання водіями своїх транспортних засобів вони якраз і покликані. Це прописано не тільки в їхніх посадових обов’язках. З думками про це вперше колись вдягнувши форму, вони починають і закінчують кожен свій робочий день, виходять на патрулювання й вирушають за тривожним дзвінком на місце ДТП. Це, зокрема, й завдяки їхньому неспокою та професійності кількість дорожньо-транспортних пригод, які сталися з початку року в районі, порівняно з попереднім суттєво скоротилася. А, отже, спокою в багатьох родинах наші земляки мають завдячувати саме цим мужнім та надзвичайно відповідальним професіоналам, яким вдалося зберегти здоров’я та врятувати не одне людське життя. 
 Щоправда, така позитивна динаміка спостерігається не за всіма показниками, які характеризують роботу цього підрозділу. Так, скажімо, число адміністративних протоколів, складених працівниками відділення на несумлінних водіїв, порівняно з попереднім роком зросло майже наполовину. Втім, якщо подібна ситуація не характеризується зниженням рівня безпеки на дорогах з боку учасників руху, а активізацією заходів інспекторів по профілактиці та неухильному дотриманню вимог правил та безпеки дорожнього руху його учасниками -- такий «огріх» працівникам ДАІ пробачити можна. Адже за подібних обставин та під захистом правоохоронців ми, пішоходи та пасажири, вирушаючи в дорогу, можемо почувати себе значно спокійніше та впевненіше.

«Носівські вісті» №52(9173)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 522 | Додав: Адмін | Теги: Міліція, свято, ДАІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024