Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Квітень » 27
Носівщина активно й організовано включилася у місячник благоустрою і озеленення населених пунктів, упорядкування околиць. Напередодні Дня довкілля і. власне, в суботу, 17 квітня, за беззаперечний приклад були носів чани. Практично всі працівники державних установ, підприємств і організацій, освітяни зі своїми вихованцями виконали значний обсяг робіт по прибиранню придорожніх лісосмуг, рукотворних смітників, упорядкуванню власних та прилеглих територій. Можна назвати десятки прикладів, де люди працювали добровільно, з піднесенням, за що кожному голова райдержадміністрації І. І. Пугач, який особисто очолив штаб з проведення квітневого місячника з благоустрою, кожному учаснику громадських робіт найщирішу вдячність за ентузіазм, патріотизм, душевне уболівання за порядок у Носівці й селах району.
Просмотров: 547 | Добавил: Адмін | Дата: 27.04.2010 | Комментарии (0)

На благодійний рахунок Спілки ветеранів Афганістану для спорудження пам’ятника воїнам-інтеранціоналістам уже надійшло 13590 гривень
На тижні, що минув, переказали кошти підприємці Леонід Данилович Яременко з Носівки та Петро Миколайович Сокол із Іржавця -- відповідно 100 і 50 гривень, носівчанин О. С. Кундюба -- 100 гривень, колектив Носівського ВАТ Укртелекому -- 345 гривень. Найактивніше підтримують патріотичну ініціативу школярі й освітяни. Щойно переказали благодійні внески знову Носівська гімназія -- 555 грн., Адамівська, Держанівська, Хотинівська школи -- відповідно 140, 150 і 165 гривень.
 Нехай Бог і люди з вдячністю повертають вам добро за приязнь і любов воїнів, додають віри наступним поколінням захисників Вітчизни, що їх ... Читати далі »
Просмотров: 545 | Добавил: Адмін | Дата: 27.04.2010 | Комментарии (0)

 Вирішення проблеми сільського безробіття тривалий час була однією з найважливіших та найактуальніших в співпраці органів місцевого самоврядування з районною службою зайнятості. Останнім часом ситуація докорінно змінилася. Щоправда, на жаль, не завжди з причини відкриття на селі нових вакансій чи робочих місць -- згідно з чинним законодавством сільчани не мають права на отримання статусу безробітного, а, відтак, допомоги від держави, якщо вони володіють земельною ділянкою чи паєм, а, отже, займаються веденням особистого господарства й отримують від цього прибуток. Як результат, якщо у 2007 році сільське безробіття складало по району понад 76 процентів, у 2009 -- 57,4 відсотка, то вже станом на 1 квітня нинішнього року частка сільського безробіття в районі не перевищує 42 процентів. Втім, це ще далеко не той показник, до якого прагнуть і в службі зайня ... Читати далі »
Просмотров: 639 | Добавил: Адмін | Дата: 27.04.2010 | Комментарии (0)

16 квітня відбулася позачергова двадцять дев’ята сесія районної ради п’ятого скликання. Відкрила і вела засідання голова районної ради О. П. Самокиша. Екстрений збір депутатів голова районної ради пояснила потребою невідкладного вирішення проблеми з носівським автобусним парком. Із п’яти комунальних перевізників, які перебувають у комунальній власності районної ради, саме це найпроблемніше. Причому ситуація погіршується з кожним роком. 
Детальне пояснення з приводу господарського стану комунального підприємства «Носівський автобусний парк» зробив депутатам і присутнім керівник апарату районної ради В. М. Броварець, прокоментувавши діяльність автопарку із 2007 року. З цього часу донині змінилось вже два господарі, які на конкурсній основі здобували право на оренду рухомого й нерухомого майна. Однак, ні в першому, ні ... Читати далі »
Просмотров: 491 | Добавил: Адмін | Дата: 27.04.2010 | Комментарии (0)

Якщо більшість батьків сьогодні ще тільки мріють та шукають можливості для того, щоб забезпечити своїм дітлахам літній відпочинок на березі теплого моря, то Віта Левченко з Софіївки та Марина Тюренкова з Носівки, вже встигли поділитися з однокласниками та друзями радістю свого перебування, повернувшись додому з Чорноморського узбережжя. На жаль, у силу життєвих обставин ці дівчатка залишилися без підтримки та опіки найдорожчих у світі людей -- батьків, відтак держава взяли на себе обов'язки по організації їхнього перебування та відпочинку в Міжнародному дитячому центрі «Артек». А днями за путівками Міністерства у справах дітей, сім'ї та молоді на відпочинок до Всеукраїнського молодіжного центру «Молода гвардія» вирушили Діма Бутенко з Дослідної станції та носівчанка Аня Кириленко. До речі, перебування у «Молодій гвардії», як і в «Артеку» включає в собі не ті ... Читати далі »
Просмотров: 586 | Добавил: Адмін | Дата: 27.04.2010 | Комментарии (0)

У минулому році діяльність Козелецької міжрайонної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності була спрямована на забезпечення тих першочергових завдань, які покладені чинним законодавством на всі робочі підрозділи Фонду, а саме: збір та акумуляцію внесків на загальнообов'язкове державне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням; здійснення матеріального забезпечення та надання соціальних послуг, а також здійснення контролю за правильним нарахуванням, своєчасною сплатою страхових внесків та забезпечення цільового використання коштів загальнообов'язкового державного соціального
страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням.
Слід відмі ... Читати далі »
Просмотров: 502 | Добавил: Адмін | Дата: 27.04.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024