Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Квітень » 07
На колегії райдержадміністрації
Зважаючи, що питання про виконання районного плану заходів щодо забезпечення функціонування та розвитку освіти було винесене першим у роботі колегії при голові райдержадміністрації, його актуальність неодноразово підкреслювалася  у виступах начальника відділу освіти РДА Н.П.Баришовець та директорів  районної гімназії  Л.І.Сліпченко, будинку  дитячої та юнацької творчості  С.І.Трейтяк, коментарях голови РДА  І.І.Пугача та головного лікаря району М.К.Колєснікова.
 Говорити про стан освіти в нашому районі байдужо просто немо ... Читати далі »
Просмотров: 564 | Добавил: Адмін | Дата: 07.04.2010 | Комментарии (0)

Дуже рідко трапляються спокійні нічні чергування в міських та районних відділах внутрішніх справ. Як правило, швидше - навпаки: виїзди на місця крадіжок, убивств, затримання різного року правопорушників. А одна з недавніх ночей для чергової зміни Носівського райвідділу міліції виявилася аж занадто неспокійною: на світанку, між четвертою і п'ятою годинами ранку правоохоронців у повному смислі слова «атакував» на своїх «Жигулях-вісімці» 29-річний житель міста Андрій Ж. Витискуючи зі свого «залізного коня» всі його сили, «носівський Шумахер» здійснював неймовірні «викрутаси» перед входом до міліцейської будівлі. Коли ж з приміщення вибігли черговий по райвідділу майор міліції Володимир Воловник та дільничний інспектор старший лейтенант міліції Олексій Сироїжко, щоб припинити цей «нічний кошмар», водій-хуліган відразу ж спрямував свою автівку на них. Правоохоронці ... Читати далі »
Просмотров: 723 | Добавил: Адмін | Дата: 07.04.2010 | Комментарии (0)

Наприкінці лютого нинішнього року ще сім носівчанок -- Уляна Микитівна Пелехай з Червоних Партизан, Любов Іванівна Коновал з Рівчак-Степанівки, Катерина Данилівна Деркач та Марія Степанівна Адаменко з Козар, Надія Петрівна Жигун з Ставка, Катерина Іванівна Кабиш з Мрина та Єлизавета Михайлівна Золотарьова з Носівки -- отримали найвищу державну відзнаку їхнього материнського подвигу -- почесне звання мати-героїня.
Згідно із законодавством, почесне звання України "Мати-героїня" присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п'ятьох і більше дітей (у тому числі дітей, усиновлених у встановленому порядку), враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім'ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духо ... Читати далі »
Просмотров: 557 | Добавил: Адмін | Дата: 07.04.2010 | Комментарии (0)

З ряду обставин голова райдержадміністрації І. І. Пугач розділив минулого понеділка засідання колегії на два етапи, зокрема, ранкове -- для міста, за участю керівників підприємств, установ і організацій та відділів виконавчої влади з єдиним порядком денним: Про проведення всеукраїнської весняної акції «Благоустрій України».
 Що й говорити, тема гаряча, актуальна і традиційна для весни. Надто для Носівки, де в хибній звичці міської влади кампанійськи вирішувати і цю буденну й водночас просту проблему, й надто серйозні, скажімо, облаштування полігону для сміття, яка на порядку денному не один десяток літ, впорядкування авто зупинок. Хіба це не привід для сорому, що тільки в Носівці немає жлдного дитячого майданчика чи лавки для відпочинку бодай у парку?
 Наразі голова ОДА В. М ... Читати далі »
Просмотров: 637 | Добавил: Адмін | Дата: 07.04.2010 | Комментарии (0)

Просмотров: 563 | Добавил: Адмін | Дата: 07.04.2010 | Комментарии (0)

У відповідності Закону України про загальнообов’язкове державне соціальне страхування від нещасних випадків на виробництві та професійне захворювання у Носівському районі здійснено заходи, спрямовані на запобігання нещасним випадкам на виробництві.
 Так, у продовж двох днів, із 16 по 18 березня, було проведено навчання та перевірка знань керівників та відповідальних осіб за стан охорони праці на підприємстві. У навчанні взяли участь близько 50 керівників підприємств, установ та організацій, фахівців, причетних до охорони праці, підприємців, які засвоювали навчальну програму і всі без винятку успішно клали екзамен з питань законодавства з охорони праці та загальнообов’язкового державного соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань.
Просмотров: 592 | Добавил: Адмін | Дата: 07.04.2010 | Комментарии (0)

 З метою підвищення обізнаності дітей щодо забезпечення рівних  можливостей для жінок і чоловіків вже четвертий рік поспіль Європейський Союз проводить міжнародний конкурс малюнків на тему рівності між жінками та чоловіками «Жили-були дівчинка й хлопчик, і вони хотіли разом зробити світ кращим…». Із 2007 року участь у цьому конкурсі взяло майже 60 тисяч дітей, а торік десятирічна школярка з Черкащини, Дар’я Шит, стала однією з переможиць. Тож запрошуємо до участі в цьому заході і юних носівчан віком від 8 до 10 років. До речі, призовий фонд конкурсу становить 1000 євро. Роботи оформляються на  аркуші паперу формату А;, де малюнок розташовується з одного боку, а прізвище, ім’я, вік, клас та адреса школи -- з іншого та надсилаються до 10 травня на адресу нашого центру соціальних служб для дітей,сім’ї та молоді з тим, щоб кращі роботи конкурсантів ... Читати далі »
Просмотров: 704 | Добавил: Адмін | Дата: 07.04.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024