Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Квітень » 12
Щороку з яскравими променями відпочилого за зиму сонця та радісним щебетом птахів, що повертаються з вирію до рідних домівок, наші серця переповнюють почуття очікування низки чудових весняних свят, кожне з яких по своєму особливе та неповторне. Так, разом з цілющим дивом оновлення природи, всього сущого в ній та чудодійними переливом великодніх дзвонів відзначили Великий День Святого Воскресіння Господнього. Днями тисячами поминальних свіч та щирих молитов вшануємо пам’ять усіх, хто вже переступив межу вічності й тепер спостерігає за нами, нашими земними справами з висоти журавлиного клекоту. Втім, є в цій визначальній когорті ще одне, оминути яке чи стати осторонь жоден з нас не має ніякого морального права. Нинішнє святкування Дня Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками -- особливе. Ювілейне. Рівно шістдесят п’ять непростих, виповнених по вінця вдовиними ... Читати далі »
Просмотров: 587 | Добавил: Адмін | Дата: 12.04.2010 | Комментарии (0)

Скільки в людині пам’яті, стільки в ній людині.
 Народна мудрість.
На благодійний рахунок районної Спілки ветеранів Афганістану 26003301239 Код 24838593 МФО 343262 у філії Носівського відділення «Ощадбанк» для спорудження пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам на середу, 7 квітня, надійшло 11 тисяч 365 гривень 27 копійок.
 Розпочали переказувати кошти земляки з Носівщини в столиці -- голова носівського відділення товариства «Чернігівське земляцтво» червонопартизанець Віктор Павлович Черненко та Микола Олексійович Охрімець із Лихачева, переказавши 1000 гривень. Першими від сусідів-бобровичан патріотичну ініціативу вшанування пам’яті воїнів-афганців підтри ... Читати далі »
Просмотров: 535 | Добавил: Адмін | Дата: 12.04.2010 | Комментарии (0)

Настала чудова весняна пора, пора пробудження, оновлення матінки-природи, а разом з тим і час прибирання, наведення ладу в своїх садибах, прилеглих територіях. Адже так повелося, що з давніх-давен українці дбали про красу своєї матінки-землі. Та часом стає сумно, коли помічаєш, що ми втрачаємо почуття господаря свого міста, перестаємо вболівати за його красу. Це досить добре видно, йдучи вулицями міста. Зустрічається багато випадків, коли сміття з двору виноситься в прилеглі канави, на узбіччя доріг, берег мальовничої річки Носівочки і, що найбільш сумно, навіть до кладовищ, хоча це одне з найсвятіших місць і ми всі повинні дбати про їх благоустрій. 
 Зокрема, хочеться звернутися до жителів північної околиці міста. Неодноразово порушувалися вже питання про стихійне сміттєзвалище біля колишнього заводу «Побідит». Цьо ... Читати далі »
Просмотров: 554 | Добавил: Адмін | Дата: 12.04.2010 | Комментарии (0)

30 березня відбулася двадцять восьма сесія районної ради п’ятого скликання за участю керівників підприємств, установ, і організацій району, активу місцевого самоврядування та виконавчої влади. Оголосила і вела засідання голова районної ради О. П. Самокиша. В роботі сесії взяв участь голова РДА І. І. Пугач, а також його заступники, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації.
 Така широка увага зрозуміла, адже заголовними питаннями на розгляд депутатів винесено звіти виконавчої влади в питаннях виконання Програми економічного і соціального розвитку за підсумками 2009 року та районного бюджету за цей же період.
 І хоч напередодні ці теми актуально коментувались на засіданнях колегії, президії районної ради та в постійних комісіях, широким форматом вони постали і в д ... Читати далі »
Просмотров: 521 | Добавил: Адмін | Дата: 12.04.2010 | Комментарии (0)

На фоні повсюдної кризи, передусім бюджетних установ коли, як мовиться, не живуть, а виживають, про впровадження нових технологій, в крайньому разі на рівні районів, годі й говорити. А ось в неврологічному відділенні Носівської ЦРЛ вимушено запровадились сеанси шокотерапії. Тут віднедавна спостерігається засилля вужів. Враховуючи специфіку відділення, такий "винахід" діє не лише на неврівноважених психологічно хворих, а й на медперсонал, які почуваються заручниками такого сусідства з природою. Вужики, ж почуваються комфортно на батареях відділення, стільчиках, тумбочках тощо, особливо майже не реагуючи на людей, які жахаються щойно завбачивши живі ліани в коридорі, фізкабінеті чи палаті.Проте, якщо а опалювальний сезон повзуни гріються на батареях, залишається лише здогадуватися, де вони шукатимуть теплі місця після відключення теплопостачання.
Просмотров: 524 | Добавил: Адмін | Дата: 12.04.2010 | Комментарии (0)

Освіта, зокрема, й аграрна, є потужним двигуном суспільного розвитку. І від її стану в суспільстві залежить стан виробництва, матеріальне та духовне благополуччя населення. Аграрна освіта, що нині проходить черговий етап оновлення, спрямована, перш за все, на якісну підготовку фахівців для аграрного сектора економіки. Разом з тим, державна політика щодо підготовки нових кадрів для сільськогосподарського виробництва передбачає, зокрема, й переваги при здобутті сільськогосподарських спеціальностей у вузах саме для сільської молоді. В плані реалізації цієї політики нашим управлінням агропромислового розвитку надаються цільові направлення, які надають переваги абітурієнтам для вступу до навчального закладу та навчання за кошти держави. Тож, якщо у когось з випускників школи з’явиться бажання продовжити навчання у Бобровицькому коледжі еконо ... Читати далі »
Просмотров: 571 | Добавил: Адмін | Дата: 12.04.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024