Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Квітень » 12 » ВУЖОТЕРАПІЯ В РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ
18:06
ВУЖОТЕРАПІЯ В РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ
На фоні повсюдної кризи, передусім бюджетних установ коли, як мовиться, не живуть, а виживають, про впровадження нових технологій, в крайньому разі на рівні районів, годі й говорити. А ось в неврологічному відділенні Носівської ЦРЛ вимушено запровадились сеанси шокотерапії. Тут віднедавна спостерігається засилля вужів. Враховуючи специфіку відділення, такий "винахід" діє не лише на неврівноважених психологічно хворих, а й на медперсонал, які почуваються заручниками такого сусідства з природою. Вужики, ж почуваються комфортно на батареях відділення, стільчиках, тумбочках тощо, особливо майже не реагуючи на людей, які жахаються щойно завбачивши живі ліани в коридорі, фізкабінеті чи палаті.Проте, якщо а опалювальний сезон повзуни гріються на батареях, залишається лише здогадуватися, де вони шукатимуть теплі місця після відключення теплопостачання.
Про цю проблему вже давно говорять, проте, поки її вирішення шукають у владних кабінетах, Носівська лікарня має всі шанси стати оригінальною у лікуванні неврологічних захворювань з допомогою вужо чи шокотерапії.
Якщо не довелось таке побачити, не варто сприймати за жарт, оскільки днями до нас завітала носівчанка Н., запропонувавши фото цих симпатичних повзунів. Частенько звертаючись до спеціалістів відділення, вона тепер подумує, яким препаратом вгамувати враження від шокотерапії, отримані за час перебування у відділенні. Як мовиться, не було б так смішно, якби не було так сумно.

         «Носівські вісті» №16(9137)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 528 | Додав: Адмін | Теги: вуж, лікарня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024