Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Квітень » 21
Днями у районному центрі зайнятості відбувся профорієнтаційний урок для учнівської молоді на тему "Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі дітьми". В заході взяли участь учні одинадцятих класів Носівської ЗОШ №1. Такі зустрічі з учнівською молоддю вже стали традицією. Цього разу обрана тема зустрічі не була випадковою, оскільки Державна служба зайнятості, крім сприяння працевлаштуванню громадян займається ще й гендерною проблематикою та проблемами міграції населення, а саме -- спричиненими нею негативними наслідками. Загальновідомо, причинами міграції населення є як економічні, так і демографічні чинники. Сьогодні одним із вагоміших чинників є також економічна криза. За допомогою засобів масової інформації у молоді формується стереотип сприйняття країн Заходу як основний варіант для заробітку грошей та самореалізації, бажання кращого життя. Але ... Читати далі »
Просмотров: 1409 | Добавил: Адмін | Дата: 20.04.2010 | Комментарии (0)

Попри те, що розташована під боком в Носівки, наша Лукашівка ніколи не була балувана благами цивілізації. І сьогодні сільчани тут в холоди гріють оселі дровами, не маємо навіть власного магазина, що вже говорити про інші соціальні заклади. А ще на все село є всього чотири телефони, по яким усією громадою і тримаємо зв’язок з навколишнім світом, адже більшість лукашівців -- літні люди, які нечасто навіть в районний центр вибираються.   Я інвалід Великої вітчизняної війни, мешкаю разом з дружиною і телефон наш перший рятівник, адже часто потребуємо медичної допомоги. Тому коли ще у лютому він перестав працювати через якісь неполадки на лінії, залишились, мов на острові.
Просмотров: 527 | Добавил: Адмін | Дата: 20.04.2010 | Комментарии (0)

На сьогодні в області проживає 54 особи, яким у нинішньому році виповнюється сто років. Причому, з приємністю доводиться констатувати, що п’ять з них - наші земляки. Так, наприкінці січня віншування з цієї поважної нагоди від рідних та знайомих, представників  місцевої, районної та обласної влади вже приймала Катерина Климівна Вакулік з Хотинівки. Після Великодня ювілейне свято завітало в оселю й до Євдокії Йосипівни Вихор з Калинівки. Сподіватимемося, що такими ж урочистими та пам’ятними будуть такі ювілеї й у родинах Татаренків з  Шлях Ілліча, Вороніних з Козар та Петренків з Роздольного, чиї старійшини Ольга Павлівна, Сергій Іванович та Ганна Миородіївна також вже постали на порозі свого сотого дня народження.
Просмотров: 506 | Добавил: Адмін | Дата: 20.04.2010 | Комментарии (0)

Схоже за все, професія листоноші останнім часом має всі шанси стати однією з найнебезпечніших. Зокрема, що стосується нападів на листонош собак, яких господарі тримають безприв'язними.
Час від часу ця проблема озвучується, оскільки серед клієнтів поштових відділень і в місті, і по всьому району, та й не тільки в нас, нерідкі випадки, коли листоноші стають жертвами нападу якраз цих домашніх тварин.
У розмові з начальником пошти Василем Колісником з'ясувалось, що єдиним засобом захисту проти подібних нападів у листонош є ...газовий балончик. По суті, він призначений для інших цілей, але вже за два -- три місяці доставки пошти та пенсій до громадян в більшості випадки його використовують якраз на безприв'язних собак.
Просмотров: 517 | Добавил: Адмін | Дата: 20.04.2010 | Комментарии (0)

На благодійний рахунок районної Спілки ветеранів Афганістану 26003301239 код 24838593 МФО 343262 у філії Носівське відділення Ощадбанку для спорудження пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам уже надійшло 11985 гривень.
Цього тижня кошти переказали ветеран армії Володимир Георгійович Переверзєв 100 грн., колективи Носівської ППЗ-58 та кондитерської фабрики «Десна» -- відповідно 225 і 300 грн..
Збір коштів триває. Чекаємо підтримки патріотичної ініціативи від громадськості, політичних партій, підприємців і господарників, всіх небайдужих людей Носівщини, хто поважає захисників Вітчизни.
Допоки найактивніші ветерани і діти. Окрім підприємця Є. Геращенка, не відгукнувся жоден із представників малого бізне ... Читати далі »
Просмотров: 527 | Добавил: Адмін | Дата: 20.04.2010 | Комментарии (0)

З настанням весняно-польових робіт власникам тракторів потрібно подати декларацію про очікувані доходи по наданню послуг по оранці присадибних ділянок.
Тому з метою дотримання вимог закону України „Про державну податкову службу в України" ДПІ у Носівському районі наголошує на необхідності подачі декларації про очікувані доходи та сплати податку з доходів фізичних осіб, а також отриманні дозволу по наданню послуг по оранці, культивації присадибних ділянок.
В разі не отримання дозволу до таких громадян буде заснована штрафна санкція, як до фізичних осіб, що здійснюють діяльність без державної реєстрації. Відповідальність по даному порушенню передбачена ст. 64 ч. І КУ „Про адміністративні правопорушення".
Просмотров: 550 | Добавил: Адмін | Дата: 20.04.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024