Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Квітень » 21 » ГАЗОВИЙ БАЛОНЧИК ДОПОМОЖЕ
23:13
ГАЗОВИЙ БАЛОНЧИК ДОПОМОЖЕ
Схоже за все, професія листоноші останнім часом має всі шанси стати однією з найнебезпечніших. Зокрема, що стосується нападів на листонош собак, яких господарі тримають безприв'язними.
Час від часу ця проблема озвучується, оскільки серед клієнтів поштових відділень і в місті, і по всьому району, та й не тільки в нас, нерідкі випадки, коли листоноші стають жертвами нападу якраз цих домашніх тварин.
У розмові з начальником пошти Василем Колісником з'ясувалось, що єдиним засобом захисту проти подібних нападів у листонош є ...газовий балончик. По суті, він призначений для інших цілей, але вже за два -- три місяці доставки пошти та пенсій до громадян в більшості випадки його використовують якраз на безприв'язних собак.
Ось і нещодавно стався прикрий випадок з листоношею Т.Стогній на вулиці Успенській, де безприв'язна собака О.Горного травмувала її в ногу.
Господар тварини й раніше утримував її безприв'язною, проте на зауваженнеяґ листоношу зреагував, і останнім часом проблем не було. Проте ситуація знову повторилася і закінчилася серйозною травмою листоноші і неприємністю для господаря пса.
До речі, так просто для нього цей інцидент не минеться. Згідно зі статтею 106 п. 1 Кримінального кодексу України "Заподіяння легких та середніх тілесних ушкоджень внаслідок порушення утримання та поводження з домашніми тваринами карається штрафом від 40 до 300 мінімальних розмірів заробітної плати. Нанесення тяжких тілесних ушкоджень тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років". Тобто господарям слід думати не лише про власні зручності, а й про тих людей, які нас обслуговують. Адже зараз пресу у більшості випадків розносять у кожен двір, а якщо це пенсія -- то, вважай, у кожну хату.
Н. КАЛЮЖНА.

        «Носівські вісті» №17(9138)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 519 | Додав: Адмін | Теги: газовий балончик, захист | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024