Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Квітень » 12 » Ми - господарі міста
18:17
Ми - господарі міста
Настала чудова весняна пора, пора пробудження, оновлення матінки-природи, а разом з тим і час прибирання, наведення ладу в своїх садибах, прилеглих територіях. Адже так повелося, що з давніх-давен українці дбали про красу своєї матінки-землі. Та часом стає сумно, коли помічаєш, що ми втрачаємо почуття господаря свого міста, перестаємо вболівати за його красу. Це досить добре видно, йдучи вулицями міста. Зустрічається багато випадків, коли сміття з двору виноситься в прилеглі канави, на узбіччя доріг, берег мальовничої річки Носівочки і, що найбільш сумно, навіть до кладовищ, хоча це одне з найсвятіших місць і ми всі повинні дбати про їх благоустрій. 
 Зокрема, хочеться звернутися до жителів північної околиці міста. Неодноразово порушувалися вже питання про стихійне сміттєзвалище біля колишнього заводу «Побідит». Цього року влада міста вже потурбувалася, щоб гори сміття розрівняти та прикрити землею.
 Тож давайте не продовжувати смітити там. Адже тією вулицею ходять і наші діти, який же ми їм подаємо приклад? Та й взагалі - це антисанітарія, а екологія - наше з вами здоров'я, адже ми дихаємо отим всім брудом.
 Хвилює також і стан прилеглої території до кладовища, що знаходиться на вулиці Полівка. До кладовища часом несуть сміття з дворів. Який приклад ми подаємо підростаючому поколінню? Несуть сміття і на територію Носівського НВК "ЗНЗ-ДНЗ"І-ІІІ ст.№3.
 Шановні земляки, задумайтеся, хто його буде прибирати? Давайте будемо дбайливими господарями в своєму місті і дбатимемо про його чистоту та красу.
Н. ХОМЕНКО, 
директор НВК «ЗНЗ--ДНЗ» №3.

          «Носівські вісті» №16(9137)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 557 | Додав: Адмін | Теги: господар, иісто, Носівка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024