Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Квітень » 7 » «Атакував» райвідділ міліції
18:33
«Атакував» райвідділ міліції
Дуже рідко трапляються спокійні нічні чергування в міських та районних відділах внутрішніх справ. Як правило, швидше - навпаки: виїзди на місця крадіжок, убивств, затримання різного року правопорушників. А одна з недавніх ночей для чергової зміни Носівського райвідділу міліції виявилася аж занадто неспокійною: на світанку, між четвертою і п'ятою годинами ранку правоохоронців у повному смислі слова «атакував» на своїх «Жигулях-вісімці» 29-річний житель міста Андрій Ж. Витискуючи зі свого «залізного коня» всі його сили, «носівський Шумахер» здійснював неймовірні «викрутаси» перед входом до міліцейської будівлі. Коли ж з приміщення вибігли черговий по райвідділу майор міліції Володимир Воловник та дільничний інспектор старший лейтенант міліції Олексій Сироїжко, щоб припинити цей «нічний кошмар», водій-хуліган відразу ж спрямував свою автівку на них. Правоохоронці ледве встигли відскочити від машини, водій же замалим на в'їхав у двері райвідділу... 
Бачачи, що «по доброму» ситуація не вирішиться, правоохоронці взялися за табельну зброю. Коли ж і попереджувальний постіл вгору не допоміг - кулі стали лягати в ціль: по колесах. Це трохи угамувало «нічного гостя». Та ненадовго. За хвилину відчинилися дверцята машини і, виконуючи команду господаря, на правоохоронців «пішов» пес бійцівської породи. Та, на щастя, він не добіг. На півдороги його зупинила куля, випущена з травматичної зброї одним з правоохоронців. Грізний пес заскавчав, різко розвернувся і кинувся до салону автомобіля. Це і врятувало міліціонерів від собачих зубів. 
Здавалося б, інцидент вичерпується. Але куди там! Як виявилося потім, пес виявився розумнішим за господаря. Після отриманого «гостинця», з машини більше не виходив. Замість нього ж, з матюками та погрозами, із держаком від лопати в руках вилетів «невгамовний водій» і знову «атакував» правоохоронців. Ті ж трохи відступили: сподівалися затримали хулігана, не застосовуючи зброю. Та «мирно» не вийшло. Після отриманих декількох ударів, правоохоронцям усе-таки довелося скористатися «травматиком». Дві гумові кулі в руку та ногу трохи «заспокоїли» того. Кинувши держака, він намагався втекти й заховатися, та правоохоронці виявилися спритнішими. Правда, й на цьому хуліган не заспокоївся. Ще деякий час «концерт» тривав у райвідділі міліції. 
Чим пояснити таку неадекватну поведінку цієї людини, які ж претензії мав він до правоохоронців?
- Носівчанин Андрій Ж. -- звичайна молода людина, має дружину, дитину. До цього жив, як і більшість добропорядних людей, працював в одній із київських фірм, -- розповідає начальник Носівського РВ УМВС підполковник міліції Григорій Ковтун. -- І що характерно, раніше жодного разу не потрапляв у поле зору правоохоронців. Після цього інциденту з'ясувалося, що на початку березня родичі помітили в нього якісь відхилення і посприяли потрапити йому на прийом до лікаря. Той призначив відповідне лікування. Але Андрій відмовився вживати ліки і чим далі, то все більше ставав некерованим. Вдома почалися негаразди, його стали боятися. Ситуація виходила з-під контролю. Невідомо, чим би все завершилося, якби він не наніс свого «нічного візиту» до райвідділу міліції...
Зараз Андрій Ж. поміщений на лікування до Чернігівської психоневрологічної лікарні. Його неадекватні дії «вилилися» в кримінальну справу за статтями 296 частина 3 та 345 частина 2 Кримінального кодексу України. Застосування зброї правоохоронцями визнано правомірним. Слідство в цій справі триває.

          «Носівські вісті» №15(9136)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 733 | Додав: Адмін | Теги: служба 102 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024