Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Квітень » 27 » За суботником - суботник
22:03
За суботником - суботник
Носівщина активно й організовано включилася у місячник благоустрою і озеленення населених пунктів, упорядкування околиць. Напередодні Дня довкілля і. власне, в суботу, 17 квітня, за беззаперечний приклад були носів чани. Практично всі працівники державних установ, підприємств і організацій, освітяни зі своїми вихованцями виконали значний обсяг робіт по прибиранню придорожніх лісосмуг, рукотворних смітників, упорядкуванню власних та прилеглих територій. Можна назвати десятки прикладів, де люди працювали добровільно, з піднесенням, за що кожному голова райдержадміністрації І. І. Пугач, який особисто очолив штаб з проведення квітневого місячника з благоустрою, кожному учаснику громадських робіт найщирішу вдячність за ентузіазм, патріотизм, душевне уболівання за порядок у Носівці й селах району.
 Таким піднесенням, настроєм попрацювати в ім’я громади Носівщина давно не жила. Зате тепер усім приємно, що ми -- господарі.
 Понад 4 тисячі саджанців берізок заготували працівники райдержадміністрації на чолі з колишнім екологом району Петром Вовком. Їх висадили учні міської школи №3 на чолі зі своїми наставниками, упорядкувавши значну площу за селом Жовтень, де розкошував пустир-смітник. Всім учасникам цього десанту -- особлива вдячність і пошанівок.
 А втім, тема благоустрою і озеленення не закрита. Носівщина одностайна в підтримці ідеї Президента України Віктора Януковича з приводу проведення 24 квітня Всеукраїнського суботника до найважливішого цьогорічного свята -- 65-річчя Великої Перемоги.
 На нараді, що відбулася минулого четверга в райдержадміністрації, голова РДА Іван Пугач озвучив присутньому активу телефонограму Прем’єр-міністра України Миколи Азарова, який закликав керівників всіх органів влади, громадськість взяти найактивнішу участь у Всеукраїнському суботнику 24 квітня з благоустрою населених пунктів.
 Благородна мета на цей день, чиста й патріотична, -- зауважив голова РДА, -- вона йде від самого серця і гідно підготуватися до Дня Перемоги, завершити прибирання міста й сіл, розпочате впорядкування могил загиблих героїв, ремонт і реконструкцію пам’ятників, меморіалів, закладення парків і скверів.
 І. І. Пугач передав також присутнім керівникам, активу виконавчої й представницької влади особисте прохання голови ОДА Володимира Хоменка бути уважними по-синівському і людяними в ставленні до живих учасників Великої Вітчизняної.
 Носівщина знову, випереджаючи час, в рахунок сьогоднішнього суботника розпочала вахту генерального Всеукраїнського прибирання з четверга, працювала учора.

        «Носівські вісті» №18(9139)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 549 | Додав: Адмін | Теги: суботник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024