Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
                        З виробничого цеху

У цьому непримітному привокзальному куточку Носівки, де за молокозаводом ніби сховалась невелика будівля колишнього хлібзаводу, повітря завжди з неповторним присмаком смачного затишку. Роки і події не раз змінювали тут господарів, був час -- навішували і ... Читати далі »

Переглядів: 606 | Додав: Адмін | Дата: 19.01.2009

                                       Тиждень

Перепрошую, дорогі мої одноплеміннки, але ми, далебі, за природою таки заздрісники. Не перестаємо кидати шпильки сусідам, білорусам. Нудно, мовляв, вони живуть, без демократії ... Читати далі »

Переглядів: 763 | Додав: Адмін | Дата: 19.01.2009

 Голові адамівської агрофірми „Колос” Віктору Андрійовичу Яковенку перший місяць новоріччя подарував ювілей. Золотий воістину, бо найбільш погожих літ у житті, ніж у полудень віку, немає.

 Піввіку для чоловіка – пора зрілості, період, коли і досвіду та знань досить, і сил та бажання жити й творити не бракує. І дарма, що внучки ластів’ятами туляться, яких старша донька подарувала матусі й татку. І їх миле „дідусику” йому найдорожчий і найбільший нажитий родиною скарб.

... Читати далі »

Переглядів: 548 | Додав: Адмін | Дата: 12.01.2009

                                          Тиждень

 Багата кутя відійшла, розділена з родиною, сватами, дітьми, внуками, які нащебетали ранн ... Читати далі »

Переглядів: 647 | Додав: Адмін | Дата: 12.01.2009

Білосніжно, по-новорічному святково, аж урочисто на сільській вулиці. Біля крамниць у центрі Рівчак-Степанівки чимало людей. Скуповуються всі до свят, якими щедро засіяв перший місяць року.

Та прийдуть до вас три празники в гості:

Що перший же празник – Святе Рождество,

... Читати далі »

Переглядів: 1190 | Додав: Адмін | Дата: 12.01.2009

Ми вже звикли приймати подарунки від українського діда Мороза – святого Миколая Чудотворця, а незабаром і Новий рік, Різдво зустрічати з тим же Дідом Морозом і його юною помічницею Снігуронькою. Святий Миколай хоч і багато земних див наробив, та наразі роздає гостинці через обраних ним людей. Через рідних, малечі або тих, хто творить добро. Так і цьогоріч хлопчики й дівчатка з Носівки і сіл району чекали миколайчики і новорічно-різдвяні гостинці від Івана Куровського, як стало вже доброчинною традицією народного депутата. До свят Іван Іванович передав малечі Носівщини близько 800 подарункових наборів із ласощами. В першу чергу вони були доставлені в багатодітні родини, дітям-сиротам та інвалідам. Юним носівчанам пречудові небесно-земні гостинці від святого Миколая і народного депутата роздавав Дід Мороз – Микола Кравченко, він же депутат районної ради, ватажок фракції БЮТ у ній.

... Читати далі »

Переглядів: 689 | Додав: Адмін | Дата: 12.01.2009

                         Прогноз із продовженням

 Навіть, якщо всі передбачення і прогнози стосовно усіляких гороскопів – суцільна вигадка, все ж вона ... Читати далі »

Переглядів: 495 | Додав: Адмін | Дата: 12.01.2009

У листопаді-грудні працівники районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  провели благодійну акцію по збору коштів для дитини, яка терміново потребує  операції. Звичайно, зібраних таким чином півтори тисячі гривень, з огляду на дороговизну медпрепаратів, не достатньо для того,  щоб хвороба відступила. Втім, спеціалісти центру, рідні Максима і сам хлопчик надзвичайно вдячні за допомогу і сподіваються, що нинішнє Новоріччя увійде у їхній дім щирою надією на те, що з Божою поміччю та підтримкою  добрих людей необхідну суму вдасться  знайти і хвороба, нарешті, відступить.

... Читати далі »

Переглядів: 582 | Додав: Адмін | Дата: 29.12.2008

Рік, що минає, пройшов  для одного з найбільших сіл Носівщини під знаком будівничого, причому не тільки для виробничого управління підземного зберігання газу з його новозбудованою компресорною, а й для пересічних мринчан, які наперекір складній економічній ситуації продовжують не тільки по-сучасному облаштовувати свої оселі, а й зводити нові будинки. При цьому новобудови не тільки дедалі більше прикрашають Мрин, а й, цілком ймовірно, в недалекому майбутньому  розширять його межі. Принаймні, вже цьогоріч у сільській раді зафіксовано 30 заяв на будівництво приватних будинків за межами села, на території старого саду біля московської траси. Для того ж, аби тут з’явився новий жилий масив, потрібно подолати немало паперових формальностей. Насамперед, зробити топографічний знімок площі в 448 гектарів, а також ввести її у межі населеного пункту, оскільки за межами села  будівн ... Читати далі »

Переглядів: 579 | Додав: Адмін | Дата: 29.12.2008

                           На сесії районної ради
Переглядів: 569 | Додав: Адмін | Дата: 29.12.2008

« 1 2 ... 27 28 29 30 31 ... 33 34 »
теги
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024