Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"

Що може бути більшим щастям для батьків, ніж радість у своїх дітях? Адже з появою на світ маленького згорточка, ми радіємо кожному його новому поштовху у розвитку, ми вчимо і спостерігаємо, як дитина, всотуючи ту науку, сама намагається зробити перший крок, вимовити перше слово, самостійно навчитися тримати ложку. Для дитини з її появою на світ у ньому все нове. І те, яким він для неї стане, залежить передусім від батьків. Бо вони - найрідніші люди,перебуваючи завжди поруч, наділяють часточку свого серця, розуму, досвіду, торуючи разом зі своєю кровинкою довгий, часом тернистий шлях до успіху. І тоді очікуваний результат стає спільною винагородою і для дитини, яка досягла омріяного, і встократ-для батьків, які не лише були поруч з дитиною в думках, а всіляко допомагали їй, створювали умови, щоб дитина могла самореалізуватися і знайти себе у цьому житті, виявити свої можливості, адже, за твердженнями педагогів, кожна дитина народжується талановитою, тільки ось не кожній випадає шанс використати свій ... Читати далі »

Переглядів: 619 | Додав: Адмін | Дата: 08.12.2008

Українцям наче пороблено: куди не кинь – клин. Точніше – куток, куди за недемократичної освіти потрапляли за школярський непослух. Удома когось свого часу ще й на гречку коліньми ставили. З погляду сьогодення теж очевидно далекі від демократичного стилю виховання батьки.

 Хто ж нас завів на дорогу в суцільних тернах?

... Читати далі »

Переглядів: 587 | Додав: Адмін | Дата: 08.12.2008

Носівщина: день за днем

Другий після Ніжина магазин оптово-роздрібної торгівлі від відомої на ринку будівельної бориспільської фірми „Елегант” завершує підготовку до презентації. Господарі найкра ... Читати далі »

Переглядів: 560 | Додав: Адмін | Дата: 08.12.2008

Здогадайтеся, в якому трудовому колективі третина працівників, навіть вже маючи одну базову освіту, продовжують навчатися у профільному столичному вузі? Де в третини працівників є лише по одному запису в трудовій книжці? Інше питання: де на шістьох тендітних симпатичних жіночок припадає десятеро дітей, з яких троє є студентами, стільки ж ще відвідують дитячий садок. Є одна цьогорічна випускниця школи та солдат строкової служби. Правильно, це не дитячий будинок сімейного типу. Це - колектив відділу статистики у Носівському районі. Впродовж тривалого часу один з кращих в області, що не дає жодних підстав сумніватися у професійності та фаховості його співробітників. І тим не менше назвати його звичайним, середньостатистичним, яких нині чимало у структурі державної служби, навіть язик не повертається. Бо іншого такого, де б працівники не лише дружно та злагоджено трудилися, своїм усталеним складом пройшовши чи не всі сходинки професійного становлення - від звичайних статистів до головних та провідних спеціалістів, а й жили проблемами та турботами одне одного, були в курсі домашніх подій чи якихось інших справ навряд чи знайдете.

... Читати далі »

Переглядів: 586 | Додав: Адмін | Дата: 01.12.2008

                 "Агропрогрес": за висотою висота

 Сьогодні багато розмов навколо бездіяльності Верховної Ради, депутатського корпусу, його народності, тобто, кому служать наші народом обрані. На вустах, зокрема, немало нарікань і з приводу недосконалості виборчого законодавства в зв"язку із повним переходом на вибори за партійними списками. Які відкривають дорогу в парламент депутатам, яким далекі й чужі проблеми своїх виборців, рідко або взагалі не бувають на своїх округах. З переважної більшості партійного списку люди знають хіба що лідерів з першої п"ятірки...

 Зовсім протилежне маємо з нашим народним депутатом від Блоку Юлії Тимошенко Іваном ... Читати далі »

Переглядів: 724 | Додав: Адмін | Дата: 01.12.2008

                                            Караул!

Носівка потопає у побутовому смітті вже більш як тиждень. Причина - у 80-ти  тисячах гривень, які міська влада заборгувала КП "Носівка-Комунальник" за вивезення ними комунального сміття, що, у свою чергу, стало першопричиною заблокування поточних рахунків комунальників й, по суті, паралізувало всю роботу міської комунальної служби. Чому в їхній скарбниці не вистачило річних призначень на оплату цих робіт, у міській раді пояснюють тим, що, мовляв, понадіялися на уточнення видаткової частини бюджету за результататми дев"яти місяців, як це вже практикувалося. Та й не секрет, розраховували на кошти, котрі могли б надійти, якби працював цукровий завод. До речі, на сьогодні заг ... Читати далі »

Переглядів: 558 | Додав: Адмін | Дата: 01.12.2008

                                 Услід за подією

З приємною й водночас хвилюючою місією нещодавно до Носівки завітав секретар Носівського відділення Чернігівського земляцтва у Києві Віктор Черненко. Разом зі своїм головою, видавцем "Бібліотеки українця" Миколою Ляшенком він вручив високу почесну відзнаку Патріарха Київського та всієї Руси-України Філарета та Центру "Українська духовність" орденом "За відродження духовності" директору Носівської районної гімназії Л.І. Сліпченко, начальнику відділу освіти Н.П. Баришовець, заступник редактора, журналіст К. М. Гавриш вчителю української словесності гімназії А.О.Чуєнко, директору районної бібліотечної системи О.І. Давиденко.

... Читати далі »

Переглядів: 591 | Додав: Адмін | Дата: 01.12.2008

                           3 грудня-День інваліда

Зараз черги, як правило, невеликі, проте біля ніжинського хлібного кіоска , особливо в обідню пору часом з десяток-півтора покупців набереться. Отож випадає нагода поєднати приємне з корисним. Саме звідти й уривок розмови, де симпатична жіночка бідкалася своїй знайомій:

-- Не життя, а суцільна чорна смуга. Того не вистачає, те не купили, відпочивати не поїхали, навіть ремонт зробили, а мені тепер шпалери не подобаються.

... Читати далі »

Переглядів: 809 | Додав: Адмін | Дата: 01.12.2008

                         Українській прокуратурі - 17 років

Сімнадцять років тому постановою Верховної Ради прийнято Закон України "Про прокуратуру", який став діяти з 1 грудня 1991 року. Саме цей день і вважається днем народження нової української прокуратури. Нової, кажемо умовно, адже працівниками прокуратури перейнято естафету кращих правоохоронних традицій цієї самостійної радянської інституції, яка покликана захищати права людини та інтереси держави.

 Як і в кожній сфері, стан справ, активна позиція працівн ... Читати далі »

Переглядів: 736 | Додав: Адмін | Дата: 01.12.2008

Люди, які займаються спортом-особливі. В справедливості цих слів переконуюся щоразу, коли випадає нагода поспілкуватися чи просто спостерігати за ними, надто, коли це люди, для кого спорт став не просто захопленням дитинства чи юності, а способом життя. Вони справді вирізняються з-поміж інших передусім неспокоєм, впевненістю, постійним пошуком, ну, і, звісно, прекрасною спортивною формою. Для них не проблема навіть у сорок чи шістдесят років показати майстер-клас, і вони залюбки віддадуть перевагу легкоатлетичному кросу чи футбольному матчу перед посиденьками десь у дружній компанії за келихом пива.

 Власне, всі мої роздуми адресовані іменинникам-колективу Носівської дитячо-юнацької спортивної школи, яка нещодавно відзначила свій перший дорослий ювілей-чверть віку з часу заснування.

 Прекрасне свято вшанування колективу,зібрало у районному будинку культури велику родину вихованців нинішніх і к ... Читати далі »

Переглядів: 609 | Додав: Адмін | Дата: 24.11.2008

« 1 2 ... 31 32 33 34 »
теги
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024