Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2009 » Січень » 12 » З Бицями чи Воликами не буде тісно на новорічним столиком
19:05
З Бицями чи Воликами не буде тісно на новорічним столиком
                         Прогноз із продовженням

 Навіть, якщо всі передбачення і прогнози стосовно усіляких гороскопів – суцільна вигадка, все ж вона цікава. У попередніх випусках окремими штрихами, вже презентували ймовірне й неймовірне, чого слід чекати від року Бика за східним гороскопом, або українського Вола. А Пацюк, надзвичайно стомлений високосним, залишає своє космічне правління нами 26 січня 2009 року о 9-й годині 55 хвилин за київським часом, і відтоді повноправним покровителем стає Бик. Нагадаємо, що він опікується тими, хто народився 1925-го, 1937-го, 1949-го, 1961-го, 1973-го, 1985-го, 1997-го, а також усіх, хто народиться в нинішньому, 2009 році.

 Рік Бика пройде під знаком стихії Землі, отже буде забарвлений у жовтий колір. Жовті земляні Бики працьовиті, але педантичні й повільні, на перший погляд справляють враження тугодумів і простаків. Насправді під простуватою зовнішністю прихований гострий аналітичний розум. Родина для них – центр світобудови, і заради її щастя вони готові працювати несамовито самозречено.

 Серед відомих Биків-знаменитостей є літератори й митці, воєначальники і... навіть диктатори. Це, зокрема, Іван Крилов, Василь Ключевський, Михайло Кутузов, Наполеон Бонапарт, Фелікс Дзержинський, Адольф Гітлер, Олександр Покришкін, Микита Богословський, Валентина Терешкова, Микита Михалков, народні депутати Степан Хмара, Владислав Каськів.

 В цьому ряді відомих Воликів-Биць, наших земляків, називаємо саме так із симпатією, бо це справді шановані жінки й чоловіки, обов’язкові, стримані і самостійні у всьому. Мають сильний характер, логічний розум. На всі виклики життя відповідають працею. Під покровительством і шармом Бика відомі в районі господарники, депутати районної ради, керівники й фахівці, переважним числом щирі трудівники, відверті співрозмовники, добрі друзі, найкращі сім’янини і вірні та палкі в коханні.

 Серед найстарших Волів, котрим їхній рік принесе ювілейне повноліття, відповідальні працівники районної ради і РДА Анатолій Волинський, Віктор Головенко і Володимир Шкарупа, головний лікар ЦРЛ і депутат районної ради Микола Колєсніков, депутати районної ради Володимир Гойденко, Віктор Кіндрачук. Із числа чоловіків це також рік відомих керівників-аграрників Володимира Закалюжного, депутата районної ради, та Юрія Гончара, також депутата, директора ДЮСШ Григорія Будлянського, заступника голови районної ради Миколи Павленка та заступника начальника управління агропромислового розвитку Олександра Рябоконя, педагога з великої літери, відмінника освіти України Анатолія Легецького, депутата районної ради В’ячеслава Кратка.

 Серед прекрасної половини, безперечно, 2009-й буде найприхильнішим до керівника територіального центру Ольги Олещенко, радівських працівників Лідії Лободи та Інни Безпалої, державного реєстратора Людмили Міщенко, молодого, але перспективного в кар’єрі економіста планово-економічного відділу РДА Аліси Веремійко...

 Зрештою, в цьому році усі ми трохи Бицики та Волики, бо його шарм, його аура даруватимуть всім краще зі свого космічного характеру. Але ж знову ж таки, за свідченням астрологів, він залежить не тільки від самого року, а й від місяця народження Бика, дня, часу. Скажімо, рідний для Биці місяць – листопад. Але листопадові жінки полюбляють одяганки й чоловіків. А взагалі, китайці, скажімо, вважають жінку цього знаку як джерело сильної енергії, волі, романтиком у коханні, завжди орієнтовану на родинну, беззавітно люблячу свого чоловіка. А ще вона – чудова й уважна господиня. Єдине, що вона робить без смаку, - це підбирає собі одяг.

 Хочемо нагадати також усім Бицям – ваш день - п’ятниця, захисниця – Венера, а час – із 1-ї до 2-ї години ночі.

 Але самому Бикові краще народитися в інший час доби, тоді негативні риси характеру не будуть так проявлятися яскраво. Правда, цікаво, якщо ви цього не знали. Додамо для батьків, які допоможуть вибрати своїм малим Бицям кар’єру в житті. Їм найбільше підходить вільна професія. Спритному фізично й інтелектом з Бика може бути прекрасний керівник, особливо в сільському господарстві, непоганий хірург. А ось комерція, політика не підходять категорично. Не по характеру поїздки та подорожі.

 І насамкінець, шановні Биці, нагадуємо, ваш рік ще не розпочався, і у вас і всіх нас попереду є добра нагода ще раз сісти за стіл святково–новорічний 26 січня. Навіть, тільки з огляду на це варто не тільки читати гороскопи китайських, японських, в’єтнамських астрологів, а й відзначати дати за ними. Свят багато не буває. Хай їх буде в нашому житті якомога більше.

 (За матеріалами астрологів у періодиці).

№2 (9070) 10 січня 2009 р.

 

Переглядів: 494 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
теги
Календар
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024