Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2009 » Січень » 19

Відгриміли новорічно-різдвяні свята, а з ними залишилися у спогадах всі ті вітальні та напутні слова, сказані з вуст високих гостей та посадовців, багатьох учасників святкування з нагоди відкриття нової компресорної станції Мринського ВУПЗГ на адресу і будівельників, і самих господарів. Тож поклавши до шафи символічного ключа від нової потужної новобудови, начальник управління Микола Петрович Малинський, а заодно і її безпосередній керівник Олександр Павлович Колесник разом з усім колективом з головою поринули у свої звичні виробничі будні. Утім, назвати їх буденними нині навряд чи вдасться. У зв"язку з поглибленням газового конфлікту між Україною та Росією мринські газовики стали особливо популярними. Зокрема, й серед наших колег-журналістів - останнім часом телевізійники багатьох каналів обох країн сюжети з зовнішнім видом новобудови, інтерв"ю з її працівниками, свого часу зняті ними під час урочистостей з нагоди її відкриття, використовують у новинах мало не щодня. Ось тільки якщо вітчизняні телеканали акцентують увагу глядачів справді на важливості та неординарності цієї події, північні колеги ставляться до неї більш іронічно. Мовляв, українці, не ма ... Читати далі »

Переглядів: 1317 | Додав: Адмін | Дата: 19.01.2009

Справедливо лунала думка, на родинному вчительському святі, яким став заключний етап районного конкурсу "Вчитель року -- 2009", що у представників цієї професії не так і багато свят. А за рутинними буднями, турботами, пошуками, часом взагалі не до свят. Та й життя нині готує сюрпризи далекі від святкових. А втім, сила вчительства і його особливість якраз у вмінні цих земних і звичайних людей бути вищими за буденність, створити свято із звичайного уроку, відшукати у своїй душі стільки натхнення, якого б вистачило не лише для власної родини, а й учнів, колег.

 Конкурс "Учитель року -- 2009" на Носівщині вже понад десятиріччя. І щоразу саме завдячуючи йому, відкриваються нові й нові зірки ... Читати далі »

Переглядів: 725 | Додав: Адмін | Дата: 19.01.2009

 Призначення людини на землі та індивідуальна роль і самоутвердження кожної особистості в житті -- завжди актуальна і найблагодатніша тема для роздумів філософських умів, в якій скільки прикладів, стільки і висновків. Зрештою, це питання у свій час турбує кожного, хто шукає свою стежину в житті, вимірює на своїх вагах поняття „свого місця”, яке не так просто розпізнати, навіть знайшовши. На жаль, і в сучасному світі можливості рідко ходять поруч з прагненнями, а покликання не значиться в синонімічному ряді слова „професія”. Хоча, що відрадно, і в цьому, як в усьому, є свої винятки із правил, бо творцями, першовідкривачами, непересічними талантами таки народжуються, а не стають.

... Читати далі »

Переглядів: 584 | Додав: Адмін | Дата: 19.01.2009

                        З виробничого цеху

У цьому непримітному привокзальному куточку Носівки, де за молокозаводом ніби сховалась невелика будівля колишнього хлібзаводу, повітря завжди з неповторним присмаком смачного затишку. Роки і події не раз змінювали тут господарів, був час -- навішували і ... Читати далі »

Переглядів: 601 | Додав: Адмін | Дата: 19.01.2009

                                       Тиждень

Перепрошую, дорогі мої одноплеміннки, але ми, далебі, за природою таки заздрісники. Не перестаємо кидати шпильки сусідам, білорусам. Нудно, мовляв, вони живуть, без демократії ... Читати далі »

Переглядів: 759 | Додав: Адмін | Дата: 19.01.2009

теги
Календар
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024