Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Серпень » 11
 Причепурилась ясно, білосніжно, аж помолодшала Свято-Троїцька церква до свого серпневого свята. В день Почаївської ікони Божої Матері віряни-носівчани і гості міста були з ним двічі на відстані серця, щирих почуттів. Пам’ятно, урочисто під покровом Пресвятої Богородиці зустрів храм свій 245-річний ювілей. За плечима, в серцях багатьох поколінь -- непроста історія цього оберегу духовності нашого краю. Випробування, які випали Божій обителі за весь час відродження не передати коротко. Чого варта нам остання пам’ятна для багатьох носівчан, коли перетворене в склад приміщення дійшло до повного занепаду.
 Відродження храму, його нинішня краса і наближення архітектурного ансамблю до первісного стану носівчани пов’язують із справжнім духовним і будівничим подвижництвом настоятеля храму ... Читати далі »
Просмотров: 512 | Добавил: Адмін | Дата: 11.08.2010 | Комментарии (0)

Ні пуху, ні пера
 Незабаром у мисливців відбудеться справжнє свято -- розпочинається сезон полювання на пернату дичину. На жаль, через заборону відвідування лісових масивів у зв’язку з настанням пожежонебезпечного періоду  нинішнього року ця знаменна подія дещо зміститься у часі -- відтак цьогорічний сезон полювання розпочнеться 4 вересня.  Втім, багато мисливців вже тепер активно до нього готуються, перевіряють зброю, впорядковують документи. Не стали винятком і мисливці нашого району. Переважно вони полюватимуть на території угідь трьох мисливських господарств -- «Товариства шанувальників природи», Українського Товариства мисливців та рибалок та ТОВ МГ «Орішне». Розповісти про своє господарство, а разом і познайомити зі специфікою та особливостями ц ... Читати далі »
Просмотров: 715 | Добавил: Адмін | Дата: 11.08.2010 | Комментарии (0)

 У зв’язку  з ускладненням пожежної ситуації та з метою попередження можливих пожеж у населених пунктах, лісових масивах, на об’єктах, сільгоспугіддях та торфовищах обласною державною адміністрацією  було видано розпорядження «Про додаткові заходи щодо попередження пожеж у населених пунктах, лісових масивах, на сільгоспугіддях та торфовищах, згідно з яким було зобов’язано вжити всіх необхідних заходів для приведення у готовність всіх наявних сил та засобів пожежогасіння та посилено контроль за станом пожежної безпеки в населених пунктах, лісових масивах та на інших об’єктах. Цим розпорядженням також  передбачено залучення додаткових сил та всіх можливих засобів для гасіння пожеж.
  Крім того,  на період високої пожежної безпеки обмежено доступ населення та в’їзд транспортних засобів до л ... Читати далі »
Просмотров: 663 | Добавил: Адмін | Дата: 11.08.2010 | Комментарии (0)

З метою оперативного вирішення питань координації та контролю за призначенням  та виплатами житлових субсидій та пониження  соціальної напруги серед малозабезпечених верств населення при оформленні та перерахунку житлових субсидій розпорядженням голови райдержадміністрації Анатолієм Красносільським у районі створено робочу групу. До складу робочої групи увійшли представники виконавчої влади та органів соціального захисту населення, житлово-комунального господарства, газо- та енергопостачальницьких організацій, а також представників від громадськості та депутатського корпусу.  Очолила групу заступник голови РДА Людмила Кириченко. Під її головуванням вже відбулося два засідання. Перше -- організаційне. На другому, котре відбулося минулого четверга, присутні розглянули питання координації дій управління соціального захисту населення з організаціями -- ... Читати далі »
Просмотров: 579 | Добавил: Адмін | Дата: 11.08.2010 | Комментарии (0)

Минулого понеділка зранку на прийомний покій Носівської ЦРЛ було доставлено двадцятидвохрічну мешканку Ставка з симптомами складного харчового отруєння. За словами дівчини напередодні ввечері знайомі пригостили її зібраними та відвареними грибами, а вже буквально через кілька годин у неї з’явилися перші ознаки отруєння грибами: нудота, блювання, пронос, запаморочення та слабкість. З отруєнням середнього ступеня тяжкості хвору помістили до реанімаційного відділення та розпочали інтенсивну терапію. На щастя, нині небезпека вже минула й після проведеного курсу лікування незабаром дівчина повернеться додому. Що ж до інших учасників гостини, то яких грибів вони назбирали, поки що невідомо. Скоріше за все це були сироїжки, серед яких могли бути й отруйні. Втім, для них все обійшлося благополучно. Натомість лікарі вкотре попереджають: отруєння грибами завжди протікає дуже тяжк ... Читати далі »
Просмотров: 552 | Добавил: Адмін | Дата: 11.08.2010 | Комментарии (0)

Засторогою
У розпалі літо -- найбільш пожежонебезпечний сезон, ускладнений ще й значною цьогорічною  посухою, яка фактично зневоднила природні джерела Носівщини, висушила луки і поставила під загрозу стихії вогню найбільш уразливе і незахищене --  зелені масиви лісів. 
  У пошуках тіні та такої бажаної прохолоди, для відпочинку на лоні природи та збирання грибів, дозріваючих ягід, горіхів та грибів, багато людей відвідують ліс. Але при цьому більшість з них забувають чи просто не знають елементарних правил поведінки на природі. Мало хто задумується, скільки шкоди може завдати зеленому світу невміло запалене, або недбало загашене вогнище, кинутий недопалок чи запалений сірник. Ще більша небезпека на часі від сільськог ... Читати далі »
Просмотров: 656 | Добавил: Адмін | Дата: 11.08.2010 | Комментарии (0)

Управління Пенсійного фонду в Носівському районі повідомляє про деякі важливі новини, які стосуються пенсіонерів та підприємців -- спрощенців.
По--перше, у зв'язку з прийняттям урядом країни рішення про підвищення соціальних гарантій для сімей щодо сплати житлово--комунальних послуг пенсіонери буквально цими днями отримають листи від Пенсійного фонду. Пенсійному фонду доручено поінформувати кожну сім'ю, у якій є пенсіонер, про спрощений механізм отримання житлових субсидій на житлово--комунальні послуги у Зв'язку з підвищенням тарифів на газ з 1 серпня поточного року. На адресу пенсіонерів буде надіслано конверт, зміст якого складатиметься із зразка заяви та чистого бланку заяви про надання субсидії, зразка декларації про доходи та чистої бланки декларації, а також листа--роз'яснення.
Просмотров: 490 | Добавил: Адмін | Дата: 11.08.2010 | Комментарии (0)

Ювілеї бувають різними: іменинними, весільними, шкільними, знаковими -- від дня знайомства чи вступу на посаду, отримання диплома тощо. Ось і дитяче кафе «Карапузик» разом зі своєю «хрещеною мамою» Анжелою Наливайко нещодавно відзначило свій перший дитячий ювілей -- один рік від часу свого відкриття. Проміжок часу начебто й невеликий, втім, для багатьох юних носівчан та їхніх батьків цілком достатній, щоб припасти до смаку -- і своїм дизайном, і асортиментом пропонованих тут ласощів, і можливістю добре провести тут свій вільний час. До речі, облюбували «Карапузика» й дорослі мешканці міста, які також люблять тут зустрічатися за чашкою кави чи чаю з тістечками чи піцою.
А з нагоди річниці працівники кафе влаштували тут справжнє свято --з музикою й веселощами, пільговими розцінками та безпрограшною лотереєю. Підростай, «Кар ... Читати далі »
Просмотров: 519 | Добавил: Адмін | Дата: 11.08.2010 | Комментарии (0)

Відповідно ДО постанови ЦВК № 311 від 21 липня, у зв'язку з призначенням виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів на неділю 31 жовтня 2010 року уточнення персональних даних Державного реєстру виборців, визначене частинами першою та другою статті 23 Закону України "Про Державний реєстр виборців", проводитися не буде.
Громадяни України згідно із п. 4, 5 частини 1 ст.10 Закону України "Про Державний реєстр виборців" можуть самостійно звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців та перевірити правильність своїх персональних даних у Реєстрі. У випадку виявлення невідповідностей записів у Реєстрі з персональними даними виборець має право звернутися до органу ведення Реєстру із відповідною заявою з метою їх виправлення (при собі пот ... Читати далі »
Просмотров: 514 | Добавил: Адмін | Дата: 11.08.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024