Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Серпень » 11 » ДО ЛІСУ НЕ ХОДИТИ, ВОГНИЩА НЕ ПАЛИТИ
22:50
ДО ЛІСУ НЕ ХОДИТИ, ВОГНИЩА НЕ ПАЛИТИ
 У зв’язку  з ускладненням пожежної ситуації та з метою попередження можливих пожеж у населених пунктах, лісових масивах, на об’єктах, сільгоспугіддях та торфовищах обласною державною адміністрацією  було видано розпорядження «Про додаткові заходи щодо попередження пожеж у населених пунктах, лісових масивах, на сільгоспугіддях та торфовищах, згідно з яким було зобов’язано вжити всіх необхідних заходів для приведення у готовність всіх наявних сил та засобів пожежогасіння та посилено контроль за станом пожежної безпеки в населених пунктах, лісових масивах та на інших об’єктах. Цим розпорядженням також  передбачено залучення додаткових сил та всіх можливих засобів для гасіння пожеж.
  Крім того,  на період високої пожежної безпеки обмежено доступ населення та в’їзд транспортних засобів до лісів, закрито непланові дороги через лісові масиви. Уточнено плани евакуації населення з території, котрі потенційно можуть потрапити в зону лісових пожеж. 
  Рекомендується проведення додаткових тренування сил, визначених мобілізаційними планами ліквідації лісових пожеж, а також  організувати та провести оперативні рейди з контролю за дотриманням населенням вимог правил пожежної безпеки в місцях масового відпочинку та лісових масивах із залученням працівників правоохоронних органів, пожежно-рятувальних підрозділів, державної екологічної інспекції засобів масової інформації. 
  Крім того,  згідно з  виданим розпорядженням ряд конкретних завдань окреслено до виконання обласним управлінням та підпорядкованим їм районним організаціям та установам.
С.ПРОКОПЕНКО,
в.о. голови Чернігівської ОДА.

         «Носівські вісті» №33(9154)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 669 | Додав: Адмін | Теги: ліс, вогнище, пожежа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024