Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Березень » 10
З першого по тридцять перше березня на території Носівського району триває місячник добровільної здачі зброї, вибухових матеріалів та боєприпасів до неї.   
  Зброя різного калібру, марки, виробництва, вибухові матеріали та боєприпаси, знайдені мешканцями району, прохання здавати до кабінету №9 Дозвільної Системи Носівського РВ УМВС (контактний телефон 2-14-65). При цьому громадяни не нестимуть відповідальності щодо ймовірності її потрапляння в їхні руки та можливе зберігання за місцем проживання. В залежності від технічного стану здаваної зброї громадянин, який її здає, має право зареєструвати її на своє ім’я.
Г.КОВТУН,
начальник Носівського РВ УМВС.
Просмотров: 603 | Добавил: Адмін | Дата: 10.03.2010 | Комментарии (0)

Хто б міг подумати, що живучи в самісінькому центрі міста, у зручній близькості до міні-ринку, усіх торговельних точок, можна зазнавати повсякчас стільки незручностей. До впорядкування площі між торговельним центром і рядом магазинів по вулиці Суворова повсякчас боролася із нагромадженням сміття під двором. Вечорами і з хати вийти лячно, оскільки закутки і прилавки міні-ринку -- улюблене місце розваг молоді. Тут випивають, зясовують стосунки, вправляються в силі на усьому, що знаходиться поруч...
Я одинока хвора людина літнього віку. Хочеться не тільки спокою, а й відчуття захищеності. Замість цього почуваюсь почасти справді відрізаною від людей, залишаючись наодинці з проблемами. Ось і наразі, місцеві підприємці найняли трактор розчистити на території міні-ринку сніг. Начебто, добра і потрібна справа, проте, ви ... Читати далі »
Просмотров: 592 | Добавил: Адмін | Дата: 10.03.2010 | Комментарии (0)

Здоров’я людини завжди вважалося найголовнішою людською цінністю. Здорова дитина -- це радість для батьків, а в майбутньому -- повноцінний громадянин суспільства. Завданням сучасної школи є забезпечення здорового способу життя всіх членів учнівського колективу, яке б сприяло зміцненню здоров’я. З метою забезпечення дитиною свідомого контролю над своїм здоров’ям, набуття нею навичок здорового способу життя доброю традицією у нашому навчальному закладі стало проводити різнопланові оздоровчі заходи. Це й Олімпійські тижні, і тижні здорового способу життя, і дні здоров’я та тематичні зустрічі з лікарями ЦРЛ. Один з проведених нами нещодавно пройшов під девізом: „Ми -- за здоровий спосіб життя”. Й ході нього учні школи взяли участь в акції „Ми -- проти шкідливих звичок”, умовами якої було утримання від вживання в їжу шкідливих для дитячого організму продук ... Читати далі »
Просмотров: 4254 | Добавил: Адмін | Дата: 10.03.2010 | Комментарии (0)

Але попередити иожливі проблеми не зашкодить
Відбулося засідання районної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови РДА А.М. Перевери, на ньому розглянуто питання упередження ймовірних негативних наслідків весняного водопілля й, зокрема, узгодженості дій по їх подоланню. На щастя, Носівщина не відноситься до числа районів області, де внаслідок активізації весняних процесів, пов’язаних з високою температурою повітря та таненням снігів існує високий ризик підтоплення. Втім, природа зазвичай непередбачувана, тож готуватися мусимо й ми. Відтак члени комісії заслухали інформацію начальника Мринської дільниці осушувальних систем А.П.Фурси, який розповів про стан справності інженерно-захисних споруд, ... Читати далі »
Просмотров: 629 | Добавил: Адмін | Дата: 10.03.2010 | Комментарии (0)

Відтепер у стінах районного будинку дитячої та юнацької творчості на одне свято побільшало – успішно пройшов старт нового вокального  конкурсу «Пісенний зорепад». І хоча за його умовами виконавці БДЮТ таки змагалися, виконуючи  пісенні композиції, намагаючись показати якомога вищий рівень артистичності, до деталей продумавши свої виступи, свято вийшло надзвичайно теплим, справді у родинному колі, зібравши і викладачів, і батьків, і дітей у єдину захоплену сім’ю, яка щиро вболівала за конкурсантів і насолоджувалась святом пісні.
   Достойні й переможці конкурсу. Перше місце здобув семикласник Олег Частухін, вихованець вокального гуртка. На другому місці дует старшокласниць Ані Криволап та Альони Скрипець теж з вокального гуртка, а третю сходинку розділили між собою  першокласниця Дарина Бровко (гурток ... Читати далі »
Просмотров: 612 | Добавил: Адмін | Дата: 10.03.2010 | Комментарии (0)

Мабуть, специфіка нашого сільськогосподарського району така, та ще й географічне місце розташування посприяло, що сьогодні близько п’ятидесяти юнаків та дівчат з Носівщини здобувають фахову освіту у стінах Ніжинського агротехнічного інституту Національного університету біоресурсів та природокористування. Мине не так вже й багато часу й, хочеться вірити, що вони повернуться молодими спеціалістами, щоб дбати про розвиток сільськогосподарського виробництва, плекати дорідні врожаї на землях своєї малої батьківщини. А поки що вони живуть повнокровним студентським життям -- навчаються та складають сесії, набувають перших навичок професії на кафедрах та у виробничих цехах навчального господарства. А ще -- беруть найактивнішу участь у громадському житті своєї альма-матер. Так, справжнім місцевим соловейком, яка не лише радує своїм співом викладачів та студентів інсти ... Читати далі »
Просмотров: 506 | Добавил: Адмін | Дата: 10.03.2010 | Комментарии (0)

Все на землі -- від Жінки. Жінки-матері, Богородиці, України -- як триєдиного символу всеохоплюючої любові, віри та надії. Ніжність, доброта, милосердність -- також жіночого роду. А ще -- пам’ять. Саме та пам’ять, яка непокоїть серце, наповнюючи його гордістю -- за героїчне минуле нашого величного краю, щемом -- за багатьма полеглими на бранному полі, у боях з численними ворогами, загарбниками, величчю -- за наше краще, щасливіше майбутнє. Мабуть, знаменно, що саме ці жінки -- Берегині людської пам’яті, завсідниці клубу жінок-ветеранів «Берегиня», який ось вже тринадцятий рік діє при районній бібліотеці та члени значно «молодшого» за часом створення клубу «Ветеран», три роки тому організованого при районній раді ветеранів разом зі своїми ватажками директором ЦБС Олександрою Іванівною Давиденко та головою районної ради ветеранів Олександрою Олександрівною Ляшенк ... Читати далі »
Просмотров: 570 | Добавил: Адмін | Дата: 10.03.2010 | Комментарии (0)

 У кривавих роках фашистської окупації горя і сліз було по вінця скрізь. У кожному селі, місті нелюди найжорстокіше утверджували новий порядок, мстили сільчанам колишні пани й підпанки, які було втекли в громадянську, а із загарбниками повернулися, люто підпрягалися до розправ ті, хто зачаївся з образами на радянську владу й не міг пробачити іншим, що їх зневажали за зраду… Трагічного було багато. Але така дика розправа, яку учинили фашистські убивці і їх криваві поплічники над жителями Козар, й через десятиліття не сприймається без болю в серці.
 11 березня 1943 року. Цей день не забути повік ні нинішнім нащадкам дружної козарської родини, яка в пекельних муках була перетворена разом із селом у попіл, ні нам, усім, кому дорога пам’ять. 4800 жителів села, жінок і дітей, літніх і престарілих, зовсім безневинних. Так ... Читати далі »
Просмотров: 701 | Добавил: Адмін | Дата: 10.03.2010 | Комментарии (0)

Голова райдержадміністрації І. І. Пугач видав розпорядження «Про збереження автомобільних доріг загального користування місцевого значення району у весняний період 2010 року»
З метою збереження покриття автомобільних доріг від руйнувань та деформацій при перезволбженні земляного полотна в період весняного відтаювання ґрунтів, говориться в ньому, відповідно до ст.5 Закону України «Про дорожній рух», ст.12 Закону України «Про автомобільні дороги» та Порядку тимчасового обмеження або заборони руху транспортних засобі]:!; та інших самохідних машин і механізмів на окремих ділянках автомобільних доріг загального користування, затвердженого пос ... Читати далі »
Просмотров: 591 | Добавил: Адмін | Дата: 10.03.2010 | Комментарии (0)

 На засіданні колегії РДА
Заголовним питанням порядку денного розширеного засідання колегії райдержадміністрації розглянуто хід виконання розпорядження голови РДА від 17 листопада 2005 року «Про комплексну програму профілактики злочинності на 2005—2010 роки.
 Скажемо відразу, документ уже історичний. П’ятий рік, як видано розпорядження, і діє програма, але своєї актуальності вона не втратила й, зрозуміло, саме тому колегія продовжила контроль виконавчої влади на важливій ділянці роботи. Цю відповідальність взяв на себе особисто голова райдержадміністрації І. І. Пугач, який вів засідання колегії.
 А втім, судячи не лише з доповіді начальника райвідділу міліції Григорія Ковтуна, а й загалом враховуючи оперативну обстановку на ... Читати далі »
Просмотров: 955 | Добавил: Адмін | Дата: 10.03.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024