Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Березень » 10 » НЕ ТІЛЬКИ ЗА ОБОВ’ЯЗКОМ, А Й ПО-ЛЮДСЬКИ
21:42
НЕ ТІЛЬКИ ЗА ОБОВ’ЯЗКОМ, А Й ПО-ЛЮДСЬКИ
Хто б міг подумати, що живучи в самісінькому центрі міста, у зручній близькості до міні-ринку, усіх торговельних точок, можна зазнавати повсякчас стільки незручностей. До впорядкування площі між торговельним центром і рядом магазинів по вулиці Суворова повсякчас боролася із нагромадженням сміття під двором. Вечорами і з хати вийти лячно, оскільки закутки і прилавки міні-ринку -- улюблене місце розваг молоді. Тут випивають, зясовують стосунки, вправляються в силі на усьому, що знаходиться поруч...
Я одинока хвора людина літнього віку. Хочеться не тільки спокою, а й відчуття захищеності. Замість цього почуваюсь почасти справді відрізаною від людей, залишаючись наодинці з проблемами. Ось і наразі, місцеві підприємці найняли трактор розчистити на території міні-ринку сніг. Начебто, добра і потрібна справа, проте, вилилась для мене в справжнє лихо. Враховуючи тісноту території, згорнув сніг під мій двір. Уявіть тільки, я й так не в спромозі його розчистити від цьогорічних кучугур, а тут ще навалили стільки, скільки випало за всю зиму, та ще й благенький паркан зламали.
Найстрашніше ж, що на всі мої слова і скарги ніхто не відреагував, немовби й не чув. Звернулася до міліції, але там сказали, що цією справою має займатися державна автоінспекція. Чесно зізнаюся, стукаючи в стільки закритих дверей, допомоги я вже майже й не очікувала, телефонуючи до районного ДАІ. Але як же було приємно, коли його керівник В.В. Безручко не тілтьки взяв мою проблему на особистий контроль, а й швидко знайшов винуватого і примусив усунути заподіяну шкоду. 
Скажете, дрібниця. Може й так, проте в нашому сьогоденні настільки вже багато таких приводів для засмучення, щоденних негараздів, що, здається, тонемо в них, як у цих снігах. У них кожній допомозі, увазі, підтримці радієш по-особливому, почуваючись людиною, а не перешкодою на чиємусь далекоглядному шляху. Тож, велике спасибі вам, Володимире Володимировичу, за професіоналізм і людяність. А нам усім хочу побажати жити за законами взаємоповаги і добросусідства, пам’ятаючи, що переступати через слабшого -- таки не в людській природі.
Г. РОГОЗА,
ветеран війни. 

          «Носівські вісті» №11(9132)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 593 | Додав: Адмін | Теги: подяка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024