Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Березень » 01
5 березня у районному будинку культури відбудуться урочисті збори громадськості та святковий концерт до Міжнародного жіночого дня 8 Березня. Початок о 14.00, повідомляє nosadm.cg.gov.ua.
Просмотров: 563 | Добавил: Адмін | Дата: 01.03.2010 | Комментарии (0)

27 лютого відбулася зустріч голови райдержадміністрації з представниками районної спілки ветеранів Афганістану, на якій обговорювалась проблема будівництва у м. Носівці пам’ятника воїнам-афганцям, повідомляє nosadm.cg.gov.ua.

У районі оголошено збір коштів, які можна перерахувати на розрахунковий рахунок благодійного фонду районної організації ветеранів Афганістану 26003301239 МФО 343262 у філії Носівського відділення ВАТ "Ощадбанк" - на будівництво пам’ятника воїнам-афганцям. 
Просмотров: 596 | Добавил: Адмін | Дата: 01.03.2010 | Комментарии (0)

Інформація про Державну реєстрацію мопедів та скутерів з робочим об'ємом двигуна до 50 сантиметрів кубічних та здійснення контролю за сплатою штрафів при проведенні реєстраційних операцій
З 1 січня 2010 року набрала чинності нова редакція Порядку державної реєстрації транспортних засобів. Нововведенням є обов'язкова державна реєстрації в органах Державтошспекції - мопедів, об'єм двигуна яких не перевищує 50 кубічних сантиметрів. При цьому передбачено, що перша державна реєстрація мопедів, придбаних до набрання чинності Порядком, до 01 липня 2010 року може проводитися без подання документів, що підтверджують правомірність їх придбання, за встановленою процедурою після проведення Державтоінспекцією відповідних перевірок законності придбання цих транспортних засобів.
Просмотров: 543 | Добавил: Адмін | Дата: 01.03.2010 | Комментарии (0)

Традиційно наприкінці лютого за фінансової підтримки районної організації ветеранів Афганістану в залі ДЮСШ влаштовується турнір з міні-футболу на приз пам’яті воїнів-афганців. Ось і цього разу участь у ньому брали учні 1995-96 років народження. Гостями турніру стали також юні футболісти з Ніжина та Бахмача.  Урочисто відкрили змагання воїни-інтернаціоналісти Олександр Мужченко та Григорій Давиденко. Варто сказати, що поєдинки між командами проходили з круговою системою, як і завжди, матчі були напруженими та цікавими. Втім, переможцями турніру вийшли обидві носівські команди, які брали в ньому участь. На третьому місці команда з Ніжина. Команди-переможці були нагороджені почесними грамотами, кубками та грошовими винагородами. По завершенню турніру також були відзначені кращі гравці. У числі нагороджених - наручними годинниками - й наш Олександр Собех.
< ... Читати далі »
Просмотров: 531 | Добавил: Адмін | Дата: 01.03.2010 | Комментарии (0)

Адреси доброчинства
Публікація «Пам’ять … без пам’ятника» випуску «Носівських вістей» набула громадського резонансу, стала предметом обговорення в райдержадміністрації за участю керівників установ і організацій. Словом, підтримка добрій справі і від органів влади і, судячи із численних відгуків, від людей. Збираємо кошти. Нагадуємо, переказувати їх від колективів, підприємств, окремих громадян потрібно на розрахунковий рахунок  благодійного фонду районної організації ветеранів Афганістану 26003301239 МФО 343262 у філії Носівського відділення ВАТ «Ощадбанк» на будівництво пам’ятника воїнам-афганцям. Сподівпаємося на розуміння та підтримку всієї громади, меценатів, земляків в Україні.

Просмотров: 534 | Добавил: Адмін | Дата: 01.03.2010 | Комментарии (0)

П’ятого лютого вогонь приніс біду в родину носівчан Василя Івановича та Любові Іванівни Черевків, які мешкають по вул. Жукова,6. Через збій в роботі холодильника, який спалахнув першим, у будинку виникла пожежа. Господиня, яка була якраз вдома, визвала пожежників, проте, доки приїхали, вогонь знищив добротний будинок майже дощенту. Фактично залишився лише фундамент, не вдалося врятувати жодної речі і навіть документів.
Нині погорільців прихистила родичка. Вбитим горем господарям, які серед зими залишилися практично на вулиці лише в тому, що були, тепер потрібно відбудовувати будинок. Усі ми розуміємо, яка це непідйомна ноша при сьогоднішніх фінансових можливостях, тому ми, сусіди -- жителі вулиці Жукова, постановили зібратися по тисячі гривень допомоги, а Владислав ... Читати далі »
Просмотров: 572 | Добавил: Адмін | Дата: 01.03.2010 | Комментарии (0)

23 лютого увійшло в наше життя не лише календарним днем, коли за багаторічною традицією відзначається свято армії і флоту, свято всіх чоловіків. Впродовж багатьох років воно залишається символом непорушного зв’язку всіх поколінь захисників Батьківщини, проявом поваги народу до людей не лише до людей в погонах на плечах, а й з почуттям патріотизму та гордості за свою Батьківщину в серці. Цього дня ми повертаємося пам'яттю і серцем до суворих і незабутніх сторінок минулого, щоб ще раз осягнути велич подвигу тих, кому ми зобов'язані мирним небом, можливістю творити нову історію нашої держави. В цей день сивочолі ветерани мають можливість знову відчути подих бойової юності, зустрітися у колі бойових побратимів, згадавши всіх, з ким пройшли буремними фронтовими дорогами Другої Світової, кого залишили під обелісками з п’ятикутною солдатською зірочкою на їх ве ... Читати далі »
Просмотров: 649 | Добавил: Адмін | Дата: 01.03.2010 | Комментарии (0)

Носівському міському голові
Олександру БАЛІНЦЮ мешканців вулиць Вокзальної, Успенської та інших – постійних пасажирів маршрутних таксі
Шановний Олександре Максимовичу!
 До Вас у носівчан багато питань які, на жаль, залишаються поза увагою міської ради. Ми просимо вникнути лише в одне і вирішити проблему, яка хвилює навіть не десятки дорослих і дітей. Мова йде про організацію перевезень пасажирів, яка свого часу була налаштована більш-менш пристойно, але за Вашого керівництва міськрадою контроль повністю втрачено. В крайньому разі, стільки нарікань від людей, як нині, не було. Зокрема, й не було проблеми вчасно потрапити в центр міста на роботу, школярам – на навчання. Ви хоч раз по ... Читати далі »
Просмотров: 495 | Добавил: Адмін | Дата: 01.03.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024