Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Березень » 1 » Відкритий лист, який просимо не відкладати
21:17
Відкритий лист, який просимо не відкладати
Носівському міському голові
Олександру БАЛІНЦЮ мешканців вулиць Вокзальної, Успенської та інших – постійних пасажирів маршрутних таксі
Шановний Олександре Максимовичу!
 До Вас у носівчан багато питань які, на жаль, залишаються поза увагою міської ради. Ми просимо вникнути лише в одне і вирішити проблему, яка хвилює навіть не десятки дорослих і дітей. Мова йде про організацію перевезень пасажирів, яка свого часу була налаштована більш-менш пристойно, але за Вашого керівництва міськрадою контроль повністю втрачено. В крайньому разі, стільки нарікань від людей, як нині, не було. Зокрема, й не було проблеми вчасно потрапити в центр міста на роботу, школярам – на навчання. Ви хоч раз потрапте на автозупинки «Маслозавод», «Миру», «Димитрова», «Поворот» і т.д. й побачите, як пасажири буквально «запихаються» в переповнені маршрутні таксі, як товпляться на засніжених зупинках… Ви б хоч раз проїхали, Олександре Максимовичу, особисто в такій маршрутці, щоб ноги ваші виглядали у вікна або стиснули Вас, як млинця до стінки. 
 Чомусь не бачать подібної небезпечної їзди, крім Вас, і працівники ДАІ, які натомість зупиняють на кожному повороті водіїв, які, до речі, поважають правила і закон?!
 Звична щодень картина: на «вистойках» на вокзалі, в центрі міста десяток маршруток, господарі яких давно начхали на графік руху. Вже й вартість проїзду зросла до неймовірних 2 гривень (у Ніжині 1,25 гривні), з дітей теж вимагають, як із дорослих, хоч міськрада й рекомендувала, щоправда,  не довівши рекомендації до позитивного вирішення, брати із школярів половину вартості проїзду, не говорячи вже про дію інших пільг.
 Напрошується один висновок: міськрада з Вами, Вашим заступником О. Сеником, депутатським корпусом давно усунулись від контролю за організацією перевезень, особливо в ранкові години із 7-ї до 9-ї, в час після роботи. На жодній із зупинок, якщо їх так можна назвати, немає графіків руху, перестали оприлюднюватись вони в газеті. Складається враження, що ліцензії на міські маршрути видаються люб’язно «за кавою», не пред’явивляючи, як належить владі, вимоги до перевізників. А скільки нарікань на маршрут Цукрозавод—завод «Побідит», де й половина пасажирів на зупинках міста не може втиснутись у двічі переповнений ще з вокзалу автобус... Це щонайменше про цей маршрут.
 Біда поруч ходить, Олександре Максимовичу і панове офіцери й сержанти з ДАІ. Просимо якнайшвидше відреагувати на це звернення і про свої дії повідомити нас через районну газету.
 Мешканці вулиць: Вокзальна, Успенська, Іскра, Короленка, Фурманова, Робоча, Чернишевського, Мринський шлях і багатьох інших (підписи – близько 200 чоловік – у редакції).

         «Носівські вісті» №10(9131)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 496 | Додав: Адмін | Теги: перевезення, маршрутка, лист | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024