Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Березень » 10 » Відповідальність і контроль
20:48
Відповідальність і контроль
Голова райдержадміністрації І. І. Пугач видав розпорядження «Про збереження автомобільних доріг загального користування місцевого значення району у весняний період 2010 року»
З метою збереження покриття автомобільних доріг від руйнувань та деформацій при перезволбженні земляного полотна в період весняного відтаювання ґрунтів, говориться в ньому, відповідно до ст.5 Закону України «Про дорожній рух», ст.12 Закону України «Про автомобільні дороги» та Порядку тимчасового обмеження або заборони руху транспортних засобі]:!; та інших самохідних машин і механізмів на окремих ділянках автомобільних доріг загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 №879 та розпорядження голови обласної державної адміністрації від 26 лютого 2010 року №35:
1. Філії «Носівський райавтодор» ДП «Чернігівський облавтодор» (Коваль В.А.) спільно з Носівським ВДАІ УМВС (Безручко В.В.):
 впровадити з 1 березня по 20 квітня 2010 року обмеження руху транспортних засобів та їх составів загальною» масою:
- на дорогах територіального місцевого значення -- понад 12 тонн;
- на дорогах обласного і районного значення -- понад 6 тонн.
Це обмеження не стосується:
- пасажирського транспорту загального користування, аварійних служб та транспорту, що використовується при ліквідації наслідків стихійних явищ або надзвичайних ситуацій, тракторів і інших сільськогосподарських машин, задіяних на весняно-польових роботах в межах району;
- транспортних засобів дорожніх організацій Укравтодору, а також підприємств, що виконують роботи за ордерами Служби автомобільних доріг, погодженими з Державтоінспекцією;
- транспорту із загальною фактичною масою до 12 тонн, задіяного для перевезення: сільгосппродукції (живності, молокопродуктів, кормів, посівного матеріалу, міндобрив, борошна та інших продуктів харчування), вугілля, дров, торфобрикету, зрідженого газу, паливно-мастильних матеріалів, сільгосптехніки, запчастин на обласних та районних автодорогах місцевого значення.
2. Філії «Носівський райавтодор» ДП «Чернігівський
облавтодор» (Коваль В.А.) встановити у відповідності з погодженою в устанвленому порядку схемою дорожні знаки, а при необхідності — і шлагбауми, що обмежують рух автомобільними дорогами великовагового транспорту.
3. Носівському ВДАІ УМВС (Безручко В.В.) встановити посилений контроль за рухом транспортних засобів з метою збереження доріг у вказаний період.
4. Редакції газети «Носівські вісті» (Нестеренко О.Г.)
поінформувати через газету про тимчасові обмеження руху автомобільними дорогами загального користування району -- на дорогах територіального місцевого значення -- понад 12 тонн;
- на дорогах обласного і районного значення -- понад 6 тонн.
5. Контроль за виконання розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Переверу A. M.

          «Носівські вісті» №11(9132)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 592 | Додав: Адмін | Теги: дороги, контроль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024