Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2009 » Листопад » 30
Тиждень
Світ міняється на очах. Хіба сподівались найпроникливіші політологи зі своїми передбаченнями, що війни на початку минулого століття так круто можуть змінити історію і карту світу, рівень життя народів. Моє покоління згодом і гадки не мало, що таке інфляція, живучи зі стійкими валютами в стабільних загалом суспільствах. Дехто наразі, навіть, називає застій епохи Брежнєва періодом приспаного комунізму…
А взагалі, за минуле століття настільки багато відбулося змін, що, навіть, непросто наразі сприйняти, що найбагатші люди й держави нині не ті, хто першими піднялися в космос, досконало опанували атом, нарощували виробництво металу і видобуток нафти, володіли залізницями чи, навіть, банкіри, а країни з розвинутою галуззю туризму про який і не чули, власники торговельних мереж і фінансові спекулянти, торговці віртуальним товаром у вигляді комп’ютерних програм та інформації…
Цю тенденцію, без перебільшення скажу, геніально помітив наш земляк, редактор загальноукраїнської «Інвестгазети» Ігор Ляшенко, який із спостережень і досвіду публіциста назвав історію XX століття у фактах і явищах епохою безумства.
Ми пожинаємо плоди минулої епохи, в чомусь вивищившись над нашими попередниками, а в чомусь повторюючи їхні помилки, втратили, здаєть, більше, ніж уже було досягали в економіці, гуманітарній сфері, соціальному захисті.
Живемо таки не тільки в новому тисячолітті, від початку якого пронеслася навіжено пе ... Читати далі »
Переглядів: 493 | Додав: Адмін | Дата: 30.11.2009

За резолюцією Генеральної асамблеї ООН кожну третю неділю листопада оголошено Всесвітнім днем пам'яті жертв дорожньо-транспортних пригод. Таке рішення зумовлене занепокоєнням світової спільноти щорічним зростанням кількості дорожньо-транспортних пригод у світі. Адже за даними ООН дорожні аварії у всьому світі стоять на другому місці по смертності серед молодих людей у віці 5-29 років і на третьому - у віці 30-44 років. В автопригодах щорічно гине приблизно 1,2 мільйони осіб. Ще 50 мільйонів людей одержують травми або стають інвалідами. Тож, як наголошено у резолюції ООН, якщо не вживати невідкладних заходів щодо поліпшення безпеки дорожнього руху, то до 2020 року в країнах з низьким і середнім рівнем доходу кількість людей, які гинуть внаслідок дорожньо-транспортних пригод, зросте на 80 процентів. Для проведення відповідних акцій та профілактичних заходів як працівниками Державтоінспекції, так й державними структурами та громадськими організаціями в резолюціях ООН визначені певні рекомендації. Проведення подібних заходів свідчить про те, що в суспільстві "відбувається еволюція в мисленні і зростає усвідомлення необхідності подальших зусиль з поліпшення безпеки дорожнього руху".
Зважаючи, що ця дата співпала в часі із річницею введення в дію оновлених правил дорожнього руху ми запросили до розмови начальника відділення ДАІ в Носівському районі В.В.Безручка.
-- Володимире Володимировичу, загальна статистика свідчить про відчутне (на 34 проценти) зниже ... Читати далі »
Переглядів: 473 | Додав: Адмін | Дата: 30.11.2009

теги
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024