Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Липень » 21 » ПІДТВЕРДИЛИ ВИСОКІ ЗВАННЯ НАРОДНИХ
11:59
ПІДТВЕРДИЛИ ВИСОКІ ЗВАННЯ НАРОДНИХ
 Минулої п’ятниці своє звання народних тригодинною концертною програмою підтверджували відразу два аматорських колективи районного будинку культури -- танцювальний «Носівчанка»(художній керівник Людмила Антонович) та ансамбль пісні «Полісяни» (художній керівник Микола Костюк). Втім, ця необхідна фахова процедура була організована швидше для спеціальної комісії, сформованої з фахівців обласного методичного центру культури і мистецтв. Значно частіше аматори сценічного мистецтва звітуються перед іншим, не менш вимогливим та вибагливим журі -- своїми глядачами. Тож хто того дня завітав до глядачевого залу будинку культури, аж ніяк не був розчарований майстерністю та талантом самодіяльних митців, оскільки в програмі були як вже знайомі, улюблені номери, так і нові. Так, скажімо, учасники  ансамблю «Полісяни», склад якого впродовж останніх кількох років був суттєво оновлений,  презентували пісні українських народних та пісень сучасних авторів, а також виконали кілька номерів акапельно. Компетентне журі разом з глядачами також відзначили високо виконавську майстерність виокремленого з числа ансамблю тріо у складі Надії Сафонкіної, Ярини Чухліб та Алли Боженко.
  Цікавими хореографічними композиціями у виконанні двох вікових груп учасників захищала своє високе звання «Носівчанка». У програмі нові і вже добре знайомі носівчанам  українські народні та класичні танці, сучасна хореографія. Не залишилася непоміченою висока виконавська майстерність солістів ансамблю Руслана Оксимця, Юлії Ігнатенко, Альони Ситник. 
Приємно, що підсумовуючи побачене та почуте зі сцени, члени журі вкотре  наголосили, що ці обидва колективи вже давно є й справді народними, оскільки своїм високим мистецтвом заслужили шани та поваги перш за все у своїх найвищих поціновувачів -- глядачів.
 

         «Носівські вісті» №30(9151)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 486 | Додав: Адмін | Теги: підтвердження, аматорські колективи, кальтура | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024