Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Липень » 14 » Цей день рік тому
19:10
Цей день рік тому
  Таки полегшено зітхнула Носівочка цієї весни, як прийшли до неї справжніми уболівальниками за довкілля й патріотами міста ці чоловіки -- Валерій Риндя, Григорій Коломієць з колом однодумців-ентузіастів, палких прихильників рибалки. Вони взяли під свій прихисток розширене плесо Носівочки в центрі міста, сумлінно впорядкувавши улюблене носівчанами місце. Відтепер завдяки турботам дбайливців береги річечки без звичного сміття, обкошені, доглянута вся околиця ще й упорядковується поруч майданчик для дітей.

*  *  *  
Райвідділ міліції розслідує особливу для себе, проте резонансну справу по заяві носівчанки Ш. Громадянин Д. увечері вигулював свою вівчарку без намордника і повідка і тварина накинулася на малолітнього сина заявниці, пошкодивши обличчя і голову. Звинуватити собаку немає закону, якщо вона не скажена, а ось господареві явно доведеться відповідати за власну безпечність та ігнорування загальноприйнятими правилами. Співчуваємо малюкові і його рідним.

*  *  * 
Днями в облдержадміністрації відбулося вручення державної нагороди -- почесного звання „Мати-героїня” двадцяти шести  багатодітним матерям області. В числі нагороджених і наша землячка, жителька Держанівки Тетяна Іванівна Трухан, яка народила й разом з чоловіком виховує семеро дітей. До речі, Тетяна Іванівна -- четверта мати-героїня у районі, яка була удостоєна цього почесного звання за роки незалежності України. До цього подібними нагородами держава вшанувала материнський подвиг Людмили Іванівни Федяєвої, Ксенії Василівни Рубель та Віри Анатоліївни Домашенко.

Переглядів: 565 | Додав: Адмін | Теги: старини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Гость  
А чому оце в отаку жару в "полегшено зітхнувшій Носвочці" ніхто не купається? Чи бува не перестаралися "дбайливці"?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024