Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Листопад » 02
Перший заступник голови ОДА Станіслав Прокопенко не вперше з робочим візитом на будівельних майданчиках Носівки. Власне, йому було свого часу озвучив голова РДА Анатолій Красносільський прохання про необхідність капітального ремонту шляхопроводу через залізницю.
 Цього разу Станіслав Прокопенко з робочим візитом побував на будівельних майданчиках трьох сусідніх районів -- Козелецького, Ніжинського, не обминувши, звичайно, й наш, в якому за службовими обов’язками опікає будівельні проблеми.
 Особливо уважний перший заступник голови ОДА був на будівництві Носівської школи №5, наголосивши не лишена необхідності дотримання термінів здачі об’єкту в червні наступного року, вчасного освоєння асигнувань, а й якості будівельних робіт. На двох інших носівських об’єктах -- капітальн ... Читати далі »
Просмотров: 555 | Добавил: Адмін | Дата: 02.11.2011 | Комментарии (0)

Минулої суботи на аеродромі у с. Жовтень вдруге відбулися автоперегони, організовані ніжинським автоклубом "NIZHYN Street Racing Club" та спонсорами, якими були: шиномонтаж у «Кишені», спортивний клуб «Shock Gym», автомийка на Космонавтів, шиномонтаж С.Карпова, «Партнер». 
 Для тих, хто приїхав суботнього вечора на перегони вперше та ще не в курсі всіх подій, на повороті до аеродрому стояв вказівник з написом «гонки», а хлопці продавали пропускні стрічки та показували шлях правильного заїзду, щоб бува якийсь немісцевий водій випадково не заїхав на траекторію самого ралі. Вражала величезна кількість автівок, що приїхали позмагатися. Їх було більше сотні. 
 А ще більше було глядачів, майже півтисячі, бо дійство такого масштабу не могло залишити байдужою носівську молод ... Читати далі »
Просмотров: 958 | Добавил: Адмін | Дата: 02.11.2011 | Комментарии (0)

Життя прожить — не поле перейти,
Воно завжди орудує тобою,
Хай горе, що вривається в народ,
Вже не торкне його, обійде стороною.
Хай щастя усміхається завжди,
Здоров’я принесе в дарунок доля,
Бути завжди здоровим і міцним
На то воно господня воля.

   Тяжко жити народу в цей час в Україні. Запевняли нас, що завтра буде краще, але де ж те краще? Тяжко, особливо людям похилого віку, коли здоров’я гіршає з кожним прожитим днем. Ліки постійно дорожчають. А чекати допомоги вже немає сили.
Пригадуються пі ... Читати далі »
Просмотров: 540 | Добавил: Адмін | Дата: 02.11.2011 | Комментарии (0)

У громадських організаціях 
 Минулої середи відбулася восьма звітно-виборна конференція районної ветеранської організації, участь у якій взяли голови первинних ветеранський організацій, голова райдержадміністрації Анатолій Красносільський, голова районної ради Микола Васюк, сільські та міський голови, керівники соціальних служб та установ району, які співпрацюють з цими категоріями населення. Почесними гостями та учасниками конференції, яка проходила в актовому залі районної школи мистецтв, стали секретар президії ради ветеранів України Іван Палатний та перший заступник голови обласної  ради ветеранів Микола Тимченко.
  Розпочалося засідання покладанням квітів до  Меморіалу слави воїнам, які загинули під час Великої Вітчизняної війни. Цю почесну місію вико ... Читати далі »
Просмотров: 1019 | Добавил: Адмін | Дата: 02.11.2011 | Комментарии (0)

Історія створення Носівської районної санепідстанції сягає своїми коренями двадцятих років минулого століття, коли було створено першу таку установу. Її створення було викликане тим, що епідемічні спалахи скарлатини, малярії, висипного тифу, дифтерії та інших інфекційних захворювань носили періодичний характер і потребували постійного втручання медичних та санітарних працівників. Саме тоді ж для боротьби з епідеміями та своєчасної діагностики при санепідстанції й було створено першу баклабораторію, котра отримала своє перше відокремлене приміщення- маленьку сільську хатинку.
Розвиток цієї служби невіддільно пов’язаний з суспільством, віхами його історії, і подіями, які доводилось переживати кожному поколінню.
На сьогодні Носівська районна санітарно- епідеміологічна служба району налічує ... Читати далі »
Просмотров: 534 | Добавил: Адмін | Дата: 02.11.2011 | Комментарии (0)

В поточному році, в період літніх канікул дитяче оздоровлення було одним із пріоритетних напрямків діяльності Фонду соціального страхування з тимчасової   втрати працездатності. Приймаючи участь в оздоровленні дітей, Фонд піклується про здоров'я підростаючого покоління, і, можна сказати, "вкладає інвестиції" у майбутнє нації нашої держави, а тому зацікавлений в якісному оздоровленні дітей та ефективному використанні виділених на це коштів.
Незважаючи на дефіцит бюджету Фонду в 2011 році асигнування на оздоровлення дітей у дитячих закладах оздоровлення для Носівського району були виділені в сумі 49 тис.грн., що майже на 32 тис.грн., або на 288 % більше ніж у минулому році.
Слід наголосити, що у відповідності до чинного Порядку, фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у ди ... Читати далі »
Просмотров: 543 | Добавил: Адмін | Дата: 02.11.2011 | Комментарии (0)


































Просмотров: 536 | Добавил: Адмін | Дата: 02.11.2011 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024