Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Листопад » 2 » Оздоровлення дітей
21:55
Оздоровлення дітей
В поточному році, в період літніх канікул дитяче оздоровлення було одним із пріоритетних напрямків діяльності Фонду соціального страхування з тимчасової   втрати працездатності. Приймаючи участь в оздоровленні дітей, Фонд піклується про здоров'я підростаючого покоління, і, можна сказати, "вкладає інвестиції" у майбутнє нації нашої держави, а тому зацікавлений в якісному оздоровленні дітей та ефективному використанні виділених на це коштів.
Незважаючи на дефіцит бюджету Фонду в 2011 році асигнування на оздоровлення дітей у дитячих закладах оздоровлення для Носівського району були виділені в сумі 49 тис.грн., що майже на 32 тис.грн., або на 288 % більше ніж у минулому році.
Слід наголосити, що у відповідності до чинного Порядку, фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду проводилось шляхом надання часткового фіннасування страхувальникам, які безпосередньо займалися організацією оздоровлення дітей. Тривалість оздоровчої зміни в поточному році становила від 14 до 21 дня. Тому, доплата Фонду до повної вартості путівки із розрахунку 38 грн. на добу, складала від 532 грн. до 798 грн. (в залежності від тривалості зміни), що становить біля 30 відсотків від вартості путівки. Решту суми сплачували батьки, страхувальники (роботодавці), меценати та профспілкові організації.
По Носівському району протягом цього літа в дитячих закладах було оздоровлено 92 дитини. Із них 84 дитини відпочивали за межами області. Фактичне використання коштів Фонду становить 49,3 тис.грн., або 100,6 % від запланованої на сезон суми. Слід зауважити, що це більше минулорічної суми в 2,8 рази.
Звичайно, що такого рузультату було досягнуто завдяки злагодженим діям відповідальних служб району та проведеним організаційним заходам під безпосереднім керівництвом голови Носівської районної державної адміністрації А.Г. Красносільського та його заступника В.М. Броварця. Діти району оздоровлювались в 5 дитячих закладах відпочинку та оздоровлення. Найбільшу кількість, а це 35 дітей,   було оздоровлено ТОВ "Носівський цукровий завод" в дитячому оздоровчому таборі «Блакитна лагуна» м.Феодосія АР Крим (директор Кудін Валентин Миколайович, голова комісії із соціального страхування Шерстюк Григорій Миколайович), на що використано коштів Фонду в сумі 18,6 тис.грн. Це господарство взяло на себе часткову оплату вартості всіх путівок (окрім коштів Фонду). 19 дітей оздоровлено відділом освіти Носівської РДА (начальник Баришовець Наталія Петрівна,   голова комісії із соціального страхування Передерій Парасковія Василівна), чиї діти оздоровлювались в дитячих оздоровчих закладах «Казковий-2» м.Мена, «Супутник» с.Медведєво Чорноморського району АР Крим, «Молода гвардія» М.Бердянськ Запорізької області. Центральною районною лікарнею ( головний лікар Колєсніков Микола Кирилович) оздоровлено 9 дітей в ДОТ «Молода гвардія», «Супутник».
Значна робота в цьому питанні була проведена й іншими керівниками підприємств та організацій району, профспілковими організаціями, підприємцями.
Від імені дітей та особисто хочу подякувати всім керівникам підприємств та організацій району, профспілковим організаціям, батькам, за активну участь, проявлену небайдужість та відповідальність у питанні організації оздоровлення наших дітей.

Директор Козелецької міжрайонної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності  Гарбуз М.П.

«Носівські вісті» №44(9220)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 539 | Додав: Адмін | Теги: оздоровлення дітей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024