Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Листопад » 2 » Автоперегони в Носівці. Репортаж з місця події
22:30
Автоперегони в Носівці. Репортаж з місця події
Минулої суботи на аеродромі у с. Жовтень вдруге відбулися автоперегони, організовані ніжинським автоклубом "NIZHYN Street Racing Club" та спонсорами, якими були: шиномонтаж у «Кишені», спортивний клуб «Shock Gym», автомийка на Космонавтів, шиномонтаж С.Карпова, «Партнер». 
 Для тих, хто приїхав суботнього вечора на перегони вперше та ще не в курсі всіх подій, на повороті до аеродрому стояв вказівник з написом «гонки», а хлопці продавали пропускні стрічки та показували шлях правильного заїзду, щоб бува якийсь немісцевий водій випадково не заїхав на траекторію самого ралі. Вражала величезна кількість автівок, що приїхали позмагатися. Їх було більше сотні. 
 А ще більше було глядачів, майже півтисячі, бо дійство такого масштабу не могло залишити байдужою носівську молодь. Хлопці та дівчата з Ніжина та носівського району не оминули увагою таку незвичайну для району подію. І приємно, що місцем змагань організатори обрали саме жовтневий аеродром. Хоча погода трошки підвела, було надзвичайно холодно, але  зігрітися допомагала запальна музика, гарячі напої, шашлики та ведучий, який був ще й своєрідним спортивним коментатором подій.
 Організацію перегонів провели на високому рівні, дотримувалися правил техніки безпеки: була накреслена дорожня розмітка, відмежований на дистанції глядацький майданчик, обладнане відповідне освітлення, бо почавшись о шостій годині вечора, перегони закінчилися вже пізнього вечора. 
 Першого жовтня на тому ж місці уже відбувалося феєричне відкриття клубу. У заїзді на 402 метри могли взяти участь всі бажаючі в кого є авто чи мотоцикл, замість серця мотор, а постійне відчуття швидкості та драйву — це природний стан. Авто-суперника учасники обирали або за попередньою домовленістю, або за вибором організаторів. Автівки з’їхалися на будь-який смак: на старті поруч могли стояти «дев’ятка» з «BMW», «Opel» з «Lanos», «Geely» і «Samara» — автомобілі з різними об’ємами моторів та технічними характеристиками. А переможцями зачасту ставали навіть ті, хто перемоги від свого авто навіть і не очікував. За таким же сценарієм були організовані перегони і минулої суботи.
Для нашої молоді ця подія залишила позитивні емоції та відгуки. Їх вони (хоч і анонімно) виклали в інтернеті на сайті автоклубу:
* Алла Г.:«Все було добре продумано, на вищому рівні. Чекаємо наступних» .
* Сергій С.:«Все було надзвичайно захопливо, але на жаль, погода трішки підвела».
* Руслан Щ.:«Музика, адреналін, гаряча кава та перегони — було все, що потрібно для відпочинку».
* Таня С.:«Отримали масу позитивних емоцій та захопливих відчуттів».
А організатори, у свою чергу, запевнили, що наступні перегони обов’язково будуть з новими переможцями та новими незабутніми враженнями. 
К.ВОЛОДАРСЬКА.

«Носівські вісті» №44(9220)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 956 | Додав: Адмін | Теги: автоперегони | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024