Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Квітень » 27
На часі—оранка городів. Недешеве нині це задоволення для власників присадибних ділянок. Надто ж, коли вони чималенькі. Проте  й не оране не лишиться.  У селах, де функціонують агрофірми(хоча й не скрізь) орють своїм працівникам, пенсіонерам по зниженим цінам. Так, наприклад у Коломійцівці цього річ вже встановили розцінки—5грн. за сотку, у Селищі, Роздольному та Киселівці—в минулому році орали по 7 грн.. В Мрині, Червоних Партизанах та Лихачеві користуються послугами приватних тракторів односельців. Тут ціни значно вищі: від 12 до 15 гривень за сотку. У Носівці ж вже в минулому році правили рідко—12, в основному 15-18 гривень залежно від трактора(чим менший—тим дорожче). В цьому році перші орачі оцінили свою працю в розрахунку по 20 гривень за сотку. Мотивують загальним подорожчанням на паливно-мастильні  матеріали та запчастини.
Просмотров: 1595 | Добавил: Адмін | Дата: 27.04.2011 | Комментарии (0)

Традиція урочистих проводів до Збройних Сил України не так давно відродилася на Носівщині. Втім, вже за кілька років зажила добрих відгуків від громадськості, надто ж серед батьків та самих призовників, які почуваються й справді іменинниками.
Авторитет армійської служби останніми роками зріс серед молоді. І тепер бажаючих приміряти солдатську форму не бракує. Цьогорічного весняного призову 34 юнаки Носівщини проходитимуть службу у Збройних Силах України. За словами заступника військового комісара Бобровицько-Носівського об’єднаного комісаріату майора В.О. Зуєва 40 відсотків нинішніх призовників проходитимуть службу у військових частинах Чернігівщини, решта—на території України. Традиційно наші хлопці поповнять лави сухопутних військ, військово-повітряні та військово-морські сили. Опановуватимуть секрети армійської служби так ... Читати далі »
Просмотров: 784 | Добавил: Адмін | Дата: 27.04.2011 | Комментарии (0)

Взятись за перо мене попрохали працівники підвідомчої мені аптечної мережі, які часто й густо стикаються з підозрілим питанням покупця: «А чи не підробка -- ці ліки?» Слушно, що таке запитання звучить трохи образливо для провізора чи фармацевта, який займається реалізацією медпрепаратів і якому відома вся, так би мовити, «кухня» цієї справи, але цілком можна зрозуміти й пересічного громадянина, який його задає. Адже той потік інформації, що йде по телебаченню з приводу якості ліків, продуктів харчування та інших товарів споживання, наводить на сумні роздуми, як взагалі жити чи, вірніше, виживати в умовах, що склались.
 На захист фармринку можу сказати передусім те, що він регламентується чіткими правилами ліцензійних умов по видах діяльності. Що це таке -- спробую пояснити в доступній формі. Існує певний порядок як виго ... Читати далі »
Просмотров: 594 | Добавил: Адмін | Дата: 27.04.2011 | Комментарии (0)

 Як театр, кажуть, починається з гардеробної, так робота апарату райдержадміністрації -- з відділу організаційно-кадрової роботи. Згідно з Положенням у обов’язках відділу -- пошук та вдосконалення форм і методів роботи, практична допомога виконкомам місцевих рад у забезпеченні ними своїх повноважень, покращенні життєдіяльності територіальних громад, виконанні Програм розвитку самоврядних територій.
 Важливою складовою організаційної роботи є планування діяльності райдержадміністрації. Визначальним при плануванні, вважає керівник відділу Ірина Губар, є повнота і всебічність врахування напрацьованих РДА заходів, їх актуальність, чітке визначення відповідальних за виконання і здійснення ефективного контролю за їх реалізацією.
 Не лише в плануванні роботи та самій організації й пр ... Читати далі »
Просмотров: 627 | Добавил: Адмін | Дата: 27.04.2011 | Комментарии (0)

Конкурси
Жінка-мати, жінка-трудівниця, жінка-берегиня сімейного вогнища. Це ніжність і природність, чутливість і материнська любов, вміння бути господинею і створювати красу в праці й побуті. Жодної галузі немає, жодної сфери життя, де б не працювали наші жінки, немає жодної проблеми, у вирішенні якої вони б не брали участі. Й саме вони -- найкращі, найдостойніші -- вшановувалися минулої п’ятниці на районному конкурсі «Жінка року». Конкурс вже став традиційним, цього року вчотирнадцяте зібравши у своєму прекрасному колі найкращих, найдостойніших представниць прекрасної статі, які живуть та трудяться поруч з нами, зусиллями яких примножується трудова слава всього району. Це було справжнє свято, яке продовжило прекрасну традицію вшанування жінки та весни. Й воно справді вдалося. Своїм вмілим і досить оригінальним по ... Читати далі »
Просмотров: 1007 | Добавил: Адмін | Дата: 26.04.2011 | Комментарии (0)

Діяльність Державтоінспекції як особливої ланки правоохоронних органів держави  завжди була у центрі уваги всього суспільства. Нинішнього, заавтомобілізованого, -- й поготів.  Ось тільки шкода, що належно, по заслугах, оцінити титанічну працю майже 23-тисячного колективу  співробітників ДАІ, не поспішають ні водії, ні інші учасники дорожнього руху. Утім, самі інспектори до цього вже звикли. Й не нарікають. 
- Найголовніше зараз - утримати і поглибити ті позитивні зміни на дорогах, яких вдалося досягти останнім часом, -- вважає керівник Носівського відділення ДАІ Володимир Безручко. - Це непросто, але іншого виходу немає - надто великі соціальні та економічні втрати несе суспільство внаслідок низького рівня дисципліни і самосвідомості учасників руху. Зламати усталені за багато років звички до безкарності й ... Читати далі »
Просмотров: 498 | Добавил: Адмін | Дата: 26.04.2011 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024