Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Квітень » 21
Територіальний центр соціального обслуговування обслуговує громадян похилого віку, інвалідів та інших громадян, які потрапили в складні життєві обставини й потребують постійного піклування та турботи, а також опікується постійно проживаючими інвалідами та одинокими людьми похилого віку, які перебувають у стаціонарному відділенні. Він вже давно став надійною опорою для хворих, немічних, самотніх престарілих громадян. Безумовно, держава, як може, намагається піклуватися про цих людей, аби вони не почували себе обділеними чи забутими. Та, на жаль, і її можливості не безграничні. Саме тому ми надзвичайно раді кожному, хто приходить до нас зі своєю допомогою та підтримкою. Ось і нещодавно до нас завітав керівник ТОВ «Агрокіровка» Олександр Петрович Шаманський з прекрасним подарунком -- сучасним кріслом для перукарні, яка працює при територіальному центрі, обслуговуючи ... Читати далі »
Просмотров: 925 | Добавил: Адмін | Дата: 21.04.2011 | Комментарии (0)

На сесії міської ради
Минулого четверга відбулася шоста сесія міської ради шостого скликання. Й хоча в переліку порядку денного її роботи значилося два з половиною десятка важливих питань діяльності цієї самоврядної території, головна увага присутніх на сесії депутатів була прикута до виконання бюджету міста за підсумками 2010 року. З ним перед депутатами виступила заступник міського голови з фінансово-економічних питань Валентина Самокиш. Воно й зрозуміло, адже відбулися вибори й у депутатському корпусі з’явилися люди, котрі, здебільшого, як і більшість носівчан, про ефективність роботи міської ради та її виконавчого комітету на чолі з головою звикли судити за конкретними справами, а не за сумою витрачених на це коштів. Тепер же й у них з’явилася реальна можливість співставити зроблене в минулому році з витратами ... Читати далі »
Просмотров: 588 | Добавил: Адмін | Дата: 20.04.2011 | Комментарии (0)

 Сьогодні вже більшість господарств, зокрема, й нашого району, вирушили у поле. Й від того, наскільки технічно справними, надійними та безпечними в роботі будуть трактори, автомобілі та інші агрегати, по великому рахунку, залежить не лише доля майбутнього врожаю, а й життя та здоров’я тих людей, які на ній працюють. Саме питанням організації та проведення щорічного державного технічного огляду 
тракторів, самохідних шасі, самохідних дорожньо-будівельних машин, тракторних причепів, що є у господарствах, установах, організаціях та у власному користуванні громадян приурочувався кущовий обласний семінар-практикум, який минулого четверга відбувся на базі нашого району в агрофірмі «Носівка-Агро» за участю працівників інспекції Держтехнагляду восьми районів області. Її провів начальник обласної інспекції Держтехнагляду Ва ... Читати далі »
Просмотров: 560 | Добавил: Адмін | Дата: 20.04.2011 | Комментарии (0)

Кажуть, часом не лише ліки, а й мовлене кимось добре слово чи зроблена хороша справа може додати людям здоров’я. З огляду на ситуацію, в який нині перебуває наша сільська медицина, це особливо актуально. Натомість мешканцям віддаленого Роздольного є за що подякувати керівнику місцевого ТОВ імені Стратілата Михайлу Івановичу Власенку, який потурбувався, щоб і в їхньому медичному закладі з’явилося довгоочікуване тепло. Днями коштами сільгосппідприємства ФАП вже підключено до мережі «блакитного» палива, тож пацієнтам і завідуючій ФАПом Людмилі Рекуненко буде тут й справді затишно та комфортно.

Просмотров: 493 | Добавил: Адмін | Дата: 20.04.2011 | Комментарии (0)

На засіданні колегії райдержадміністрації
Як уже повідомляли в попередньому випуску «НВ», тема забезпечення населення регіону в основних продуктах харчування, захисту продовольчого ринку з огляду на світові виклики та ажіотажний попит населення на окремі види продуктів харчування була заголовною на засіданні колегії обласної держадміністрації. Не менш актуально вона була озвучена й на колегії Носівської райдержадміністрації з огляду на готовність району до весняних робіт у полі.
 Відкриваючи засідання, голова РДА Анатолій Красносільський, посилаючись на завдання Уряду вже до середини 2012 року в усіх галузях вийти на до кризовий рівень, а відтак, вже в нинішньому -- закласти надійний фундамент для такого поступу вперед, наголосив, що успішне проведення весняно-польов ... Читати далі »
Просмотров: 541 | Добавил: Адмін | Дата: 20.04.2011 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024