Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Квітень » 21 » У ПОЛЕ - ТІЛЬКИ СПРАВНОЮ ТЕХНІКОЮ
23:51
У ПОЛЕ - ТІЛЬКИ СПРАВНОЮ ТЕХНІКОЮ
 Сьогодні вже більшість господарств, зокрема, й нашого району, вирушили у поле. Й від того, наскільки технічно справними, надійними та безпечними в роботі будуть трактори, автомобілі та інші агрегати, по великому рахунку, залежить не лише доля майбутнього врожаю, а й життя та здоров’я тих людей, які на ній працюють. Саме питанням організації та проведення щорічного державного технічного огляду 
тракторів, самохідних шасі, самохідних дорожньо-будівельних машин, тракторних причепів, що є у господарствах, установах, організаціях та у власному користуванні громадян приурочувався кущовий обласний семінар-практикум, який минулого четверга відбувся на базі нашого району в агрофірмі «Носівка-Агро» за участю працівників інспекції Держтехнагляду восьми районів області. Її провів начальник обласної інспекції Держтехнагляду Василь Миколайович Дорошок, який звернув увагу присутніх на особливості проведення державного технічного огляду машин у 2011 році, керівник загострив увагу присутніх, зокрема, й на його організації у господарствах області, запропонувавши колегам висловити свої зауваження та пропозиції щодо удосконалення перевірки технічного стану машин та проведення державного технічного огляду. 
 Перед учасниками семінару було проведено практичний показ перевірки технічного стану тракторів та інших машин працівниками, ТОВ «Носівка-Агро» вважай за всіма показниками починаючи від безпосередньої справності вузлів та агрегатів до впливу продуктів відпрацювання господарської техніки на навколишнє природнє середовище.
 Участь у семінарі взяв також начальник районного управління агропромислового розвитку Анатолій Якимович Журенко з повідомленням про хід підготовки до весняно-польових робіт у районі, водночас окресливши перелік актуальних завдань на найближчий період, зокрема, й для працівників інженерної служби господарств та агропромислової галузі всього району. Звернув особливу увагу на підготовку техніки до виходу на весняний лан, забезпечення сільгоспвиробників пально-мастильними матеріалами та іншими ресурсами, принагідно наголосивши й на важливості підготовки механізаторів для господарств району задля основного й найважливішого завдання -- виростити щедрий, добірний урожай. Справною технікою.
К. МИХАЙЛЕНКО.

«Носівські вісті» №15(9191)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 559 | Додав: Адмін | Теги: поле, Техніка, семінар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024