Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Квітень » 27 » Відділ, з якого починається робота апарату виконавчої влади
12:34
Відділ, з якого починається робота апарату виконавчої влади
 Як театр, кажуть, починається з гардеробної, так робота апарату райдержадміністрації -- з відділу організаційно-кадрової роботи. Згідно з Положенням у обов’язках відділу -- пошук та вдосконалення форм і методів роботи, практична допомога виконкомам місцевих рад у забезпеченні ними своїх повноважень, покращенні життєдіяльності територіальних громад, виконанні Програм розвитку самоврядних територій.
 Важливою складовою організаційної роботи є планування діяльності райдержадміністрації. Визначальним при плануванні, вважає керівник відділу Ірина Губар, є повнота і всебічність врахування напрацьованих РДА заходів, їх актуальність, чітке визначення відповідальних за виконання і здійснення ефективного контролю за їх реалізацією.
 Не лише в плануванні роботи та самій організації й проведенні заходів простежується власний стиль відділу, його керівника, а й у підготовці матеріалів на засідання колегії, наради, засідання консультативних дорадчих, інших органів та громадських комітетів. В них бачиться перспектива, чіткі орієнтири на програмні завдання нашого Президента Віктора Януковича «Україна для людей», реалізацію Програми соціально-економічного розвитку району та цільових програм, розпоряджень голів ОДА та РДА…
 За участю відділу разом з іншими підрозділами РДА вже в цьому році проведено ряд виїзних приймалень, днів відділу, зустрічей керівників району в громадах, трудових колективах, проведено співбесіди голів РДА та районної ради з міським та сільськими головами, зустріч з ветеранським активом.
 Не обійдені увагою відділом і загальні збори громадян за місцем проживання,щомісячні семінари-практикуми з активом, навчання працівників апарату, відділів РДА, з резервом кадрів.
 До речі, кадрова робота РДА якраз і сконцентрована переважним чином через цей відділ. Його працівники, а їх наразі лише двоє, надзвичайно скрупульозні й уважні при проведенні конкурсів на заміщення вакантних посад, щодо дотримання плану-графіку підготовки та перепідготовки кадрів і особливо нагородження кращих виробничників, працівників гуманітарної сфери, держслужбовців, жителів району.
Таки чималий обсяг роботи на двох працівників. Поруч з Іриною Губар на посаді головного спеціаліста відділу працює Світлана Висовень, яка віднедавна влилась в колектив апарату РДА.
 Сумлінні, працелюбні, з творчим підходом, здавалось, до буденної справи, проте з глибоким розумінням і переконанням, що від їх ділянки роботи залежить діловий стиль не лише апарату, а виконавчої влади загалом, її привабливість в очах людей, ефективність управління.

 Губар Ірина Миколаївна закінчила Національний університет харчових технологій, у державній службі -- 11 років. Працювала економістом обласного управління статистики, діловодом у Носівській міськраді, із 2009 року -- головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи, а з жовтня 2010 року очолює цей відділ.

 Висовень Світлана Миколаївна закінчила Київський університет імені Шевченка, філолог.Працювала вчителем російської словесності міських №5 та №3 шкіл, тринадцять років очолювала редакцію районного радіомовлення. Із січня 2011 року -- головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи. 

«Носівські вісті» №16(9192)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 625 | Додав: Адмін | Теги: Райдержадміністрація, кадри | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024