Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Червень » 07
У нашому районі є село з красивою назвою - Калинівка. Гордість його жителів -- народний аматорський хор «Калина», створений 30 років тому тодішнім сільським головою Григорієм Руденком. Григорій Васильович підтримував своє дітище, багато років був його учасником, працював директором будинку культури, Високе звання, яке носить творчий колектив, -- заслуга талановитого маестро Юрія Івановича Подольського. Він  створив один з найкращих xop в районі, у якого багатий репертуар. Головні пісні: «Батькове серце» та «Вишиванка» (музика Івана Сльоти), «Тарасова пісня», «Козацькому роду нема переводу», «Терниця», «Червона калина» (музика Михайла Злотника), «Зорій калиново, моя Калинівка» (на слова начальника управління культури і туризму райдержадміністрації Ярини Чухліб):
 Зорій калиново, моя Калинівка,
Просмотров: 846 | Добавил: Адмін | Дата: 07.06.2010 | Комментарии (0)

Прощальний, випускний бал, шкільний вальс, вітання друзів, рідних, спалахи фотоапаратів, непрохана сльоза від переливу емоцій і незрозуміла бентега. Сьогодні вони -- зірки, сьогодні світ навколо них обертається. Проте так буде не завжди. Попереду чекає ще багато випробувань, напруги,праці, і радості, щасливих миттєвостей також. Це так природньо, так хвилююче і щемно, що, навіть через десятиріччя в пам'яті спливають подробиці власного випускного і серце сколихується, переживаючи ті ж самі по -- особливому бентежні почуття; з теплотою згадуючи юне шкільне життя, вчителів, однокласників, пору красивої і щасливої юності. 
Ось і вони ще зовсім юні, сьогодні -- журавлята, випускники, а завтра -- дорослі, самостійні люди, кожен зі своєю долею, дорогою в житті, зі своїми мріями і приорітетами. Але нині вони -- найкращі, ... Читати далі »
Просмотров: 557 | Добавил: Адмін | Дата: 07.06.2010 | Комментарии (0)

Мабуть, таки не знайти у календарі кращого дня для відзначення Міжнародного і нашого, українського, Дня захисту дітей, ніж перший день червня. Заспів найтеплішої і найулюбленішої дітлахами пори року надзвичайно співзвучний з безтурботністю дитинства і такий же яскравий у веселкових барвах. Причому вже встигло тепло пригорнутися це свято не тільки до сердечок своїх безпосередніх винуватців -- нашої наймолодшої зміни, а й до їх батьків, наставників, зрештою, усіх дорослих, адже так чи інакше усі ми беремо участь у їх перших кроках і становленні, як повноправних членів суспільства.
Людно і весело було й цьогоріч 1 червня на центральній площі Носівки. Навіть погода, до цього щільно захмарена дощовою негодою, розщедрилась сонячною посмішкою, яка тендітно торкнулася до щічки кожного з учасників яскравого дійства. Воно було справді к ... Читати далі »
Просмотров: 616 | Добавил: Адмін | Дата: 07.06.2010 | Комментарии (0)

 Наші земляки в Києві продовжують активно підтримувати збір коштів на пам’ятник воїнам-інтернаціоналістам.
 Щойно на рахунок Спілки ветеранів Афганістану 26003301239 Код 24838593 МФО 343262 у філії Носівського відділення Ощадбанку переказав 500 гривень наш столичний земляк В. М. Проценко. Ви - справжній полковник і земляк, Володимире Миколайовичу. Найщиріша вдячність подружжю М. М. і О. С. Буцанів, які переказали із власних заощаджень 200 гривень, носівчанину С. В. Набок -- 45 гривень, мринським освітянам і школярам -- 100 гривень, колективам Носівської гімназії та будинку школярів -- відповідно 547 і 70 гривень, відомим у місті жінкам-керівникам і талановитим фахівцям Н. Т. Степаненко та М. О. Брус, які внесли в благодійну скарбничку 100 гривень, колективу носівсь ... Читати далі »
Просмотров: 521 | Добавил: Адмін | Дата: 07.06.2010 | Комментарии (0)

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ! ПРО ВИВІЛЬНЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ НЕОБХІДНО ЗВІТУВАТИ
При вивільненні працівників відповідно до п.1 ст.40 Кодексу законів про працю України роботодавці повинні дотримуватися певної процедури вивільнення (ст.49-2 КЗпПУ), в тому числі вимог, передбачених п.5 ст.20 ЗУ «Про зайнятість населення».
Вивільняючи працівників (у т.ч. працюючих пенсіонерів та інвалідів) у зв'язку зі змінами в організації виробництва і праці, у т. ч. ліквідацією, реорганізацією, банкрутством або перепрофілюванням підприємства, установи, організації, скороченням чисельності або штату працівників, керівник підприємства незалежно від форм власності або уповноважений ним орган повідомляє про це державну службу зайнятості в письмовій формі не пізніше, ніж за два місяці, вказуючи підстави і строки в ... Читати далі »
Просмотров: 518 | Добавил: Адмін | Дата: 07.06.2010 | Комментарии (0)

3 огляду на збільшення пожеж та інших надзвичайних ситуацій, у відповідності до рекомендацій МНС України, та з метою здійснення агітаційно-пропагандистських заходів щодо навчання населення основам безпеки життєдіяльності, а також інформування громадськості про діяльність оперативних підрозділів в травні цього року в м. Носівка на території Носівського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ст. № 3 було проведено громадську акцію "3aпобігти. Врятувати. Допомогти". В ході проведення акції було залучено Носівський РВ ГУМНС, швидку медичну допомогу Hocівської районної лікарні, аварійну службу газу та відділення ДАІ. 
В ході проведения акції даними оперативними службами було проведено навчання населения правилам безпеки життєдіяльності, дії населения при витоках газу, правила дорожнього руху та надання першої медичної допомоги потерпілим. Сл ... Читати далі »
Просмотров: 585 | Добавил: Адмін | Дата: 07.06.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024