Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Червень » 7 » ЯСКРАВІ БАРВИ ДИТИНСТВА
16:41
ЯСКРАВІ БАРВИ ДИТИНСТВА
Мабуть, таки не знайти у календарі кращого дня для відзначення Міжнародного і нашого, українського, Дня захисту дітей, ніж перший день червня. Заспів найтеплішої і найулюбленішої дітлахами пори року надзвичайно співзвучний з безтурботністю дитинства і такий же яскравий у веселкових барвах. Причому вже встигло тепло пригорнутися це свято не тільки до сердечок своїх безпосередніх винуватців -- нашої наймолодшої зміни, а й до їх батьків, наставників, зрештою, усіх дорослих, адже так чи інакше усі ми беремо участь у їх перших кроках і становленні, як повноправних членів суспільства.
Людно і весело було й цьогоріч 1 червня на центральній площі Носівки. Навіть погода, до цього щільно захмарена дощовою негодою, розщедрилась сонячною посмішкою, яка тендітно торкнулася до щічки кожного з учасників яскравого дійства. Воно було справді красивим, по-дитячому казковим, мило-наївним і таким близьким кожному учаснику і глядачу, незалежно від віку, бо ж всі ми родом з дитинства і бережемо його в душі.
Вже традиційно центральною вулицею міста пройшла колона юних талантів Носівщини: колектив барабанщиць та духовий оркестр цукрозаводського будинку культури, зразковий ансамбль танцю «Кришталевий черевичок», зразковий колектив «Пролісок з Козар, самодіяльні колективи з Лихачівської. Мринської ЗОШ, міських першої, третьої та четвертої шкіл, школи мистецтв, будинку дитячої та юнацької творчості, команда брейк-дансу з РБКі наймолодша команда першого міського дитсадка. До них і до всіх присутніх були звернені щирі слова привітання виступаючих заступника голови РДА Л.І. Олексенко, заступника голови районної ради М.П. Павленка, начальника відділу освіти РДА Н.П. Баришовець, які підкреслили, наскільки важливе і потрібне це свято, аби вкотре привернути увагу до підростаючого покоління, його потреб і проблем.
 Не обійшлося і без приємно-урочистих моментів. З нагоди свята та за багаторічну сумлінну працю на благо дітей була вручена Почесна грамота РДА та районної ради провідному спеціалісту РЦСССДМ І.А. Коваленко, нагороджені переможці районного конкурсу малюнку «Світ очима дітей». Принагідно подякували організатори свята і спонсорам -- ряду приватних підприємців, які долучилися з фінансовою підтримкою, аби дитяче свято вийшло справді неповторним.
А вже веселощам і розвагам справді не було краю. Численні конкурси, ігри, безпрограшна лотерея, виставка БДЮТ, тощо… Приємні емоції діти, як повітряні кульки, радісно понесли у літо, у безтурботність, у захищене і щасливе завтра, яке ми, дорослі, зобов’язані їм забезпечити. І не тільки у свята. 

        «Носівські вісті» №24(9145)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 618 | Додав: Адмін | Теги: барви, дитинство | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024