Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Червень » 15
Минулої суботи, напередодні професійного свята Дня журналіста, на стадіоні дитячо-юнацької спортивної школи проходили традиційні змагання з футболу на приз газети "Носівські вісті".
І хоч кількість учасників склала лише три команди проти минулорічних шести, глядачі й організатори отримали справжнє спортивне задоволення від напруженої, цікавої гри. Найбільш професійними виявилися носівські перевізники, що об'єдналися в "Автомобіліст", другими стали цукрозаводчани, а завершили ланцюжок переможців -- учасників команда червонопартизанського "Агрікор -- холдингу".
Футболісти були нагороджені грамотами засновників району та адміністрації а також призами.
В.ОПРИШКО,
голова районної організації ФСК "Колос"
Просмотров: 543 | Добавил: Адмін | Дата: 15.06.2010 | Комментарии (0)

Все життя ми навчаємось, відкриваючи щоразу нові й нові грані у тій чи іншій сфері діяльності. Кожне відкриття для себе -- це сходинка до вершини пізнання та самореалізації. І правда не в тому, що навчання закінчується одержанням атестату чи диплома, правда в тому, що життя і навчання -- дві паралелі, як два крила, що супроводжують нас дорогою життя. І тому для людей нашої, вчительської, професії -- це не просто слова, це істина. Адже вчитель завжди був і є наставником, помічником, прикладом освіченості, творчості, пошуку;вогнем, який навколо об”єднує і зігріває, а не обпалює, який пробуджує одвічне бажання пізнання нового і незвіданого. Проте бути таким вчителем не так просто, треба самому щодня працювати над собою, відточуючи свою майстерність, щоразу відкриваючи і для себе нові і нові сторінки колись обраного фаху, який, незважаючи на чималий досвід надихає ... Читати далі »
Просмотров: 696 | Добавил: Адмін | Дата: 15.06.2010 | Комментарии (0)

З 1 січня 2010 року набув чинності Закон України від 19 травня 2009 року №1343-VI "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань соціального захисту багатодітних сімей", згідно з яким багатодітним сім'ям встановлено право на пільги з оплати житлово-комунальних послуг і послуг зв'язку, а дітям з багатодітних сімей -- на безоплатний проїзд транспортом.
Соціальні пільги та компенсації надаються на підставі посвідчення, яке підтверджує статус багатодітної сім'ї та статус дитини з багатодітної сім'ї.
Посвідчення виготовляються Міністерством України у справах сім'ї, молоді та спорту, а видаються відділом 'у справах сім'ї, молоді та спорту районної державної адміністрації.
Просмотров: 757 | Добавил: Адмін | Дата: 15.06.2010 | Комментарии (0)

4 червня 2010 року відбулося вшанування переможців обласного конкурсу на краще висвітлення питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків в засобах масової інформації при підтримці Міністерства закордонних справ Данії, що була надана через ПРООН та Творчий центр ТЦК. Конкурс проходив в рамках журналістського фестивалю регіональних ЗМІ "Золотий передзвін Придесення”.

Вагомий вплив на формування гендерних цінностей і закріплення їх у свідомості людей мають засоби масової інформації. Протягом останніх років все частіше з’являються публікації, що висвітлюють гендерну проблематику. За допомогою ЗМІ розвінчуються міфи, розкриваються причини та наслідки побутового та інших видів насилля (як торгівля жінками, економічне насилля, сексуальні домагання на роботі тощо), стим ... Читати далі »
Просмотров: 990 | Добавил: Адмін | Дата: 15.06.2010 | Комментарии (0)

Тридцять перша сесія районної ради п'ятого скликання відбудеться 18 червня 2010 року о 10-й годині в залі засідань районної ради.
На порядок денний виносяться такі питання:
1. Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку за підсумками І кварталу 2010 року.
2. Про звіт про виконання районного бюджету за підсумками І кварталу 2010 року.
3. Про звіт директора комунального підприємства «Центр містобудування та архітектури» Носівської районної ради Ландар Надії Олексіївни.
4. Про хід виконання рішення районної ради від 24 березня 2009 року «Про програму «Репродуктивне здоров'я населення Носівського району на 2009--2015 роки».
Просмотров: 534 | Добавил: Адмін | Дата: 15.06.2010 | Комментарии (0)

3 початку року наша область у жертву Нептуну принесла 22 людських життя, cepед них є також і діти. Не став винятком у даній сумній статистиці і наш район. Так зокрема 06.06.2010 року у цукрозаводському ставку потонув житель м. Носівки, який разом зі своїми дітьми пішов до ставка ловити раків, де й на очах у дітей потонув. Сумна статистика свідчить, що основними причинами загибелі людей на водоймищах є необережність, порушення правил поведінки на воді, купання у нетверезому стані. Діти гинуть, як правило, через безконтрольність з боку дорослих. Першою умовою безпечного відпочинку на воді є вміння плавати. Навчитися цьому потрібно кожному -- від малого до великого. Людина, яка добре плаває, поводить себе на воді спокійно, впевнено, і в будь-який момент може надати допомогу товаришу, якщо той потрапив у біду. Але навіть добрі плавці мають бути обережними, суворо дотрим ... Читати далі »
Просмотров: 586 | Добавил: Адмін | Дата: 15.06.2010 | Комментарии (0)

Найчастіше афганська тема порушується в нас з нагоди календарних і пам’ятних дат, зокрема й чергової річниці виведення радянських військ із Афганістану. Про ту, вже віддалену в часі і, як її називають чужу, війну прагнуть не згадувати. Хоч допоки живе покоління, обпалене нею, нерідко із ранами від куль і осколків і більше карбами на серцях, воїни-інтернаціоналісти стоятимуть за правду про Афган, за честь бойових побратимів, які замовкли назавжди, за свою солдатську честь і гідність держави, в якій юнаки й чоловіки завжди мусять бути готовими захищати Батьківщину.
Повірте у багатьох, хто був на церемонії вручення ветерану-афганцю Миколі Рупсу бойової нагороди -- медалі «За отвагу», щемко стиснулось у горлі і зволожились очі. А в самого героя рясний піт укрив чоло. Аташе російського посольства в Україні Сергій Ігнатенко зворушен ... Читати далі »
Просмотров: 547 | Добавил: Адмін | Дата: 15.06.2010 | Комментарии (0)

Тільки перший рік від народження щойно відквітнув квітневими першоцвітами в носівського «Формстилю». Директор підприємства Олександр Лупан родинні урочистості відклав у зв’язку з відрядженням керівника й організатора Товариства, голови правління столичного «Астра-Люкс» Ольги Сергєєвої, яке інвестує свою дочірню філію в Носівці. А втім, дружний колектив «Формстилю» з добрим настроєм зустрів свою першу річницю. До того ж успішно. І нинішніх п’ять місяців з початку року виробничий план швейники перевиконують. На реалізацію замовникам відправлено близько десяти тисяч одиниць форменного одягу. Планується розширення виробництва роботою в дві зміни. Тож фахівцям тут завжди відчинені двері. Наразі не лише по-літньому спекотно в цехах підприємства. Надійшли замовлення на виготовлення форменного одягу від міністерств юстиції, оборони, внутрішніх справ. Тому ормстилівці ... Читати далі »
Просмотров: 567 | Добавил: Адмін | Дата: 15.06.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024